7 bästa polisskannern iOS-appar 2020

Om du vill hålla koll på vad som händer i ditt samhälle, kanske du vill ladda ner polisskannerns applikationer till din iPhone och / eller iPad. En polisskannerapp kommer att använda lokala radiovågor eller till och med en ljudström för att fixera den lokala frekvensen som brottsbekämpning och utsändning använder.

Det är helt lagligt att göra det också - dessa radiovågor är tillgängliga för publik lyssnande. Om det händer något riktigt dåligt, kommer brottsbekämpning att byta till en privat kanal - detta är i allmänhet en sällsynthet, men det är vanligtvis för att undvika att ge bort deras plats eller en plats de är på väg för att stoppa en brottsling.

Men om du vill fortsätta lyssna på den offentligt tillgängliga informationen, se till vår lista. Vi har listat de 7 bästa polisskannerns iOS-appar under 2020!

Polisscanner + gratis

Police Scanner + Free är en gratis polisskannerapplikation tillgänglig. Det gör att du kan ordna dina skannerns flöden att lyssna på. En av de snygga saker som denna polisskannerapplikation erbjuder är att den låter dig lyssna på flöden utanför ditt område. Du kan till exempel vara över i Seattle och lyssna på ett foder hela vägen i Boston eller New York City. UI själv ser inte så bra ut, men det är praktiskt och användbart.

Broadcastify

Broadcastify kan vara det bästa polisskannerprogrammet att få. Det har det bästa tillgängliga användargränssnittet, eftersom de flesta polisskannerns appar känner sig lite klumpiga. Hur som helst, Broadcastify låter dig enkelt organisera flöden för polis, brand och EMS. Applikationen i sig ser mycket fin designmässig ut. Dessutom har Broadcastify faktiskt en egen webbplats, så att du också kan lyssna på polisskannern på din dator. Broadcastify kan också laddas ner på din iPad, vilket kan vara mer idealiskt för att frigöra din smartphone för andra uppgifter.

Polisscanner!

Detta är faktiskt en av de bättre polisskannerns applikationer vår lista. Du kan lyssna på polis-, brand- och EMS-flöden. Det fina med den här applikationen är att du kan lyssna på flöden från hela världen - du kan vara i Austin, Texas och lyssna på ett flöde hela vägen i Frankrike eller Tyskland, vilket är helt enastående. Användargränssnittet här är faktiskt också riktigt imponerande. Det är helt organiserat och enkelt att navigera poliskt förutom att det ser ganska trevligt ut också.

När det gäller mer organisation kan du favoritföra dina mest lyssnade på flöden för snabbare åtkomst och även bläddra bland de nuvarande topp 100 flödena. En av de finare sakerna med den här appen är att utvecklaren faktiskt följer med, så att fel och förbättringar alltid läggs till, vilket också innebär att den ska fungera med de senaste iOS-enheterna.

5-0 Radiopolyscanner

Nästa gång tittar vi på 5-0 Radio Police Scanner-appen. Detta är en mycket älskad polisskannerapplikation, särskilt på grund av allt det täcker. Med den här kan du lyssna på polisskannerns flöden över hela världen, även om du kanske inte förstår vad de säger i vissa länder. Det som är särskilt trevligt med den här applikationen är att du kan lyssna på polisskannerns foder minimerad. Många applikationer kräver att du har den i framkant för att fortsätta lyssna, men den här låter dig faktiskt göra andra saker medan du lyssnar också. Du kan naturligtvis titta på topp 100 radioapparater och redigera favoriter. Det finns även stöd för iPhone X!

Scanner Radio Deluxe

Sist, men säkert inte minst, tittar vi på Scanner Radio Deluxe. Du kan inte lyssna på varje skanner där ute, men det ger dig tillgång till drygt 6000 flöden. En av de snygga sakerna det ger dig är en praktisk nödguide, så du kan typ avkoda vad polis, brand, EMS och avsändning säger. De har en sorts "kod" som de följer, så den här handboken eller guiden hjälper dig att dekryptera och förstå vad de säger.

Polisscanner +

Polisscanner + är precis vad du kan förvänta dig att det skulle vara - ett enkelt sätt att få dig att lyssna på vad som händer i lokal brand och polis.

Den här appen hävdar att det är den största samlingen av polis-, brand-, EMS-, flygplats-, järnvägs-, komedi-, prat- och musikstationer - de har 40 000 olika stationer, alla tillgängliga gratis. Det kommer faktiskt med ett ganska trevligt användargränssnitt, vilket gör det enkelt att navigera runt och hitta stationer.

Med den här kan du till och med spela in vad som händer på en station för uppspelning vid en senare tidpunkt.

Scanner Radio: Police & Fire

Scanner Radio: Police & Fire gör ungefär samma sak som många av de andra polisens skannerappar på vår nedräkning, men med ett riktigt fint användargränssnitt. Det är lätt att navigera och det har faktiskt något som kallas auto Dark Mode - detta dimmar upp ditt användargränssnitt på natten så att det blir lättare för ögonen.

Du kan också välja manuellt från olika färgglada teman. Och naturligtvis finns det en oändlig mängd stationer som du kan lyssna på.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska applikationer för polisscanner där ute. Det vi har inkluderat i den här listan är några av de bästa som finns tillgängliga, och alla kan laddas ner gratis. Vi gillar särskilt Broadcastify och 5-0 Police Scanner eftersom vi kan lyssna på flöden från hela världen. Har du en favoritpolyscannerapp? Var noga med att meddela oss i kommentarerna nedan!