7 bästa plånbokväskor för Galaxy S9

Att bära din plånbok och din smartphone är avgörande innan du lämnar huset. Ibland kan det dock vara besvärligt att bära båda tillsammans, särskilt om du har en tung plånbok (eller en telefon). Men för att avhjälpa detta kom tillverkare av telefonväskor med idén om plånbokväskor som kan fungera som en plånbok samt ett skydd för din smartphone. Detta är särskilt fallet med Samsung smartphones eftersom företaget gör några av dessa tillbehör på egen hand.

ProduktvarumärkenamnPris

smartishSilk Galaxy S9 plånbokKolla pris på Amazon

TekcooTekcoo Galaxy S9 Plus Väska, Tekcoo S9 Plus Plånbok Väska / Samsung Galaxy S9 + PU Läderfodral, Lyxiga kreditkortsplatser Hållare Bärande Folio Flip Cover [Avtagbart magnetiskt hårt fodral] Kickstand - SvartKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S9 LED Visa plånbok, svartKolla pris på Amazon

SpigenSpigen Slim Armor CS Galaxy S9 Väska med Slim Dual Layer Wallet Design och kortspalthållare för Samsung Galaxy S9 (2020) - SvartKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vi kommer att prata om några av de tredje partiets plånbokväskor för Galaxy S9 som finns på marknaden idag. Självklart kommer vi också att prata om Samsungs helt eget LED View Wallet-fodral som också släpptes tillsammans med själva smarttelefonen. Så vilka andra alternativ har vi på listan? Låt oss ta reda på.

MaxBoost Galaxy S9 plånbok

Vi kommer att vara vårt första val och tittar på MaxBoost Galaxy S9 plånbok. MaxBoost handlar inte allt om skydd, utan ger dig i stället ett trevligt, snyggt och plånbok i läder. Flipskyddet är faktiskt ganska skyddande och skyddar skärmen mot repor och skrapor.

Den här innehåller faktiskt tre kortplatser samt en sidficka för pengar, kvitton eller ytterligare kort, till exempel ditt ID. Det har faktiskt en magnetisk låsdesign, så att den automatiskt vaknar och sover din telefon också. Det finns en bekväm att använda kickstand-funktion för att titta på media bekvämt också.

Vena Galaxy S9 plånbok

I den andra positionen på vår nedräkning tittar vi på Galaxy S9 Wallet Case av Vena. Vena är ett av de främsta märkena inom telefontillbehör och gör faktiskt ett utmärkt kors mellan toppskyddet och ett sätt att lagra dina plånboksprodukter. Det ger faktiskt skydd av militär kvalitet, så du är ganska säker i händelse av en oavsiktlig droppe, även om du tappar vatten över din telefon! Stötsäkerhet säkerställer att din Galaxy S9 förblir intakt från hårda fall och droppar också på marken.

Det har faktiskt ett doldt fack där du kan hålla dina kreditkort, betalkort och till och med lite kontanter. Du kan mycket enkelt passa identifikation som en dykare licens eller statligt ID också.

Silke Wallet Case

Detta är ett ganska snyggt plånbokväska eftersom produktbeskrivningen får du veta. Den levereras med tre korthållare och en kortplats för kontanter, om du så snälla. Den kommer också med en kickstand, så att du kan stötta din Galaxy S9 för att titta på filmer eller annat medieinnehåll efter din vilja. Företaget talar om att fallet har ett överlägset grepp på sidorna, vilket gör det möjligt att hålla det mer bekvämt och i slutändan göra det mindre benäget för oavsiktliga droppar eller spill. Med fodralet kan du också lägga din telefon platt på ytan, vilket gör den till ett verkligt robust erbjudande. Dessutom är hörnens hörn väl skyddade för att göra det motståndskraftigt mot droppar av något slag.

Företaget kallar detta ”Wallet Slayer Vol 2”, som kanske är det bästa namnet på en produkt som denna. Väskan är dock endast tillgänglig i Black Onyx, så färgalternativen är ganska begränsade. Detta plånbokväska för Galaxy S9 kostar dig 24, 99 dollar på Amazon. Med tanke på vilken typ av funktioner och skydd det erbjuder, tror vi inte att det är för brant en prislapp.

VRS Design Slim Wallet Case

Kommer från VRS Design och är detta smala plånbokväska designat för att ge dig ett plånbokväska utan att lägga till någon av plånboksväskan tillsammans med den. Kanterna är väl rundade och färdiga för att se till att det är bekvämt i fickorna. Som är fallet med alla moderna fall, har den ergonomiskt placerade stötfångare för att se till att det inte glider på någon yta. Detta hjälper också det att ligga plant på någon yta utan att skada skärmen. Plånbokväskan är tillverkad av TPU, vilket i sin tur innebär att den kan ta upp chock från oavsiktliga droppar utan att skada din telefon alls.

Eftersom det kommer med en dubbelskiktsdesign ser det ut som ett ganska vanligt fall från utsidan. Att glida ut den bakre delen av fodralet visar korthållaren, vilket är ett smart designval för att vara ärlig. Detta attraktiva plånbokväska kan bli ditt för bara $ 16.99. Amazon erbjuder för närvarande ärendet i Lilac Purple, så det finns en verklig brist på färgalternativ för närvarande.

Tekcoo plånbokväska

Det här är mer en konventionell plånbok som du kan se med dess utseende. Gå dock inte genom sin gamla skola, eftersom det kan rymma många kort bekvämt. Det kanske inte är idealiskt för kontanter, men det finns också avsnitt för det. En viktig sak att nämna här är att även om fallet verkar skrymmande, har företaget se till att etsa ut alla kortplatserna i rätt områden för att ge dig obehindrad åtkomst till alla viktiga knappar på telefonen.

Det är också oerhört användbart att du kan ta bort plånbokens del av fodralet om du tycker att det är för klumpigt och gör det till ett vanligt vändskydd som tillbehör. Inte många omslag erbjuder detta, så kudos till Tekcoo för att tänka på detta. Med tanke på omslagets fällbara karaktär kan du också använda det som en kickstand för att titta på filmer eller media på din Galaxy S9. För den typ av funktioner som den erbjuder, rekommenderar vi definitivt detta fall. Till endast $ 12, 89 är det ganska kostnadseffektivt också.

Samsung LED-plånbok

Samsungs egna LED View-plånbok är en värdig utmanare bland alla andra tillbehör från tredje part. Men nackdelen med detta är att detta är något dyrare jämfört med tredje parts erbjudanden. Men vad du får är oöverträffad kompatibilitet och funktioner som du inte kan hitta i något annat fall. Eftersom Samsung designar och tillverkar det här fallet är det skräddarsytt för att arbeta exklusivt med Galaxy S9. Det finns några exklusiva funktioner, som att skärmen syns genom fodralet, vilket ger en spännande användarupplevelse.

Naturligtvis kommer den också med en korthållare, vilket gör den till en plånbokbyte (typ av). Även om det inte rymmer lika många kort som vissa andra fall, är det verkligen ett av de bästa fallen som finns tillgängliga för Samsung-flaggskeppet. LED View-fodralet finns i svart, vitt och blått, med en uppskattad prislapp på $ 38, 98.

Spigen Slim Armor CS

Spigen är inte främling för att göra fall, och det är fallet med en av årets hetaste Android-telefoner. Slim Armor-fodralet för Galaxy S9 kommer med en robust yttre, och naturligtvis förmågan att lagra dina kort (upp till 2) och lite kontanter också. Det faktum att det säkert kan hålla ditt ID, kort och kontanter är det som gör det till en ganska värdig kandidat på vår lista.

Eftersom detta är en Spigen-produkt kan du inte förvänta dig något annat än det bästa när det gäller kvalitet och hållbarhet i fallet. Det är tillverkat med högkvalitativ TPU, så att din enhet förblir säker så länge du använder skyddet. Du kan ha detta fall så lågt som $ 14.99 på Amazon. Produkten finns i varianterna Gunmetal, Rose Gold och Black, så det finns något för alla här. För de som inte är medvetna kommer fallet också med 2 års garanti, vilket är ganska fantastiskt.

ProduktvarumärkenamnPris

smartishSilk Galaxy S9 plånbokKolla pris på Amazon

TekcooTekcoo Galaxy S9 Plus Väska, Tekcoo S9 Plus Plånbok Väska / Samsung Galaxy S9 + PU Läderfodral, Lyxiga kreditkortsplatser Hållare Bärande Folio Flip Cover [Avtagbart magnetiskt hårt fodral] Kickstand - SvartKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S9 LED Visa plånbok, svartKolla pris på Amazon

SpigenSpigen Slim Armor CS Galaxy S9 Väska med Slim Dual Layer Wallet Design och kortspalthållare för Samsung Galaxy S9 (2020) - SvartKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.