7 bästa PassPort Photos-appen för iPhone

Har du någonsin blivit frustrerad över hur mycket det kostar att skriva ut ett Passport-foto? Beroende på vart du åker kan det kosta var som helst mellan $ 10 och $ 20. Det är lite upprörande för ett enda foto, eller hur? Vi tror det, och det gör många andra människor också. Därför finns Passport Photo-appar nu, så att du kan beställa dina passfoton nära materialkostnaden.

Många av dessa appar låter dig ta ett foto och använda en svit med redigeringsverktyg för att det ska se ut som om du hade gjort det professionellt. Och hur mycket kommer allt detta att kosta dig? Egentligen ingenting mer än vad ett stycke passpapper skulle kosta!

Så, vilka Passport Photo-appar finns där ute som kan hjälpa dig med det här? Här är våra bästa val.

Passfotobås

Passport Photo Booth är en mycket detaljerad applikation för att ta fotot som du inte vill skicka. Denna applikation hjälper dig att skapa en perfekt bild, och sedan kan du använda dess svit med redigeringsverktyg för att få fotot att se så professionellt ut som möjligt.

Det bästa med Passport Photo Booth är enkelt besparingarna. När du är redo att beställa dina utskrifter för ditt pass kommer Passport Photo Booth att ge dig ett par alternativ och storlekar - det bästa värdet kan vara deras två 2 2 x 2 ″ utskrifter, som ger dig två passfoton för $ 6, med inga fraktkostnader.

Det är nästan $ 14 i besparingar. Nackdelen är att du måste vänta på att de kommer i posten, men det är bara kostnaden för att spara pengar!

Passfoto

Ett annat utmärkt och populärt alternativ som du har tillgängligt för dig är Passport Photo. Med den här appen kan du formatera, skriva ut eller spara ett passfoto på några sekunder. Passport Photo har mallar för över 100 länder, så det finns gott om stöd också.

Du kan också ta foton med den här appen - det finns instruktioner om hur du kan ställa in ansiktet ordentligt, så det är nästan lurssäkert och långt billigare än att använda en tjänst. Tyvärr har Passport Photo inget sätt att beställa utskrifter, du måste skriva ut dem själva, så du behöver det godkända papperet för ditt passfoto i din skrivare.

ID PhotoPrint

ID PhotoPrint är en annan app som, låt oss ta dig och manipulera passfoton. På den del som låter dig ta fotot finns det funktioner för att fodra ögonen och hakan på rätt nivå för utskriften. När du tagit fotot erbjuder ID PhotoPrint några redigeringsfunktioner för att göra ditt passfoto perfekt, något du inte skulle ha en chans att göra i en butik.

Till skillnad från programmet Passport Photo kan du beställa utskrifter från ID PhotoPrint. Det ger dig alternativ för att också spara eller skicka e-post till ditt foto. Det låter dig skriva ut det på egen hand eller skicka det till en vän eller familjemedlem för att skriva ut för dig.

Biometrisk passfoto

Vill du få ett passfoto skapat på några sekunder? Med Biometric Passport Photo kan du formatera, skriva ut eller spara passfoton på bara några sekunder. Detta är dock inte bara för att skapa passfoton i USA - du kan använda Biometric Passport Photo för att skapa passfoton i över hundra länder.

Biometric Passport Photo kan användas för utskrift var som helst - du behöver bara skicka dig filen via appen via e-post. Sedan kan bilderna skrivas ut direkt eller beställas senare från en plats som skriver ut foton.

Pass Photo Generator

Passport Photo Generator gör många av samma saker som de andra på vår lista. Du kan spara tid och pengar genom att skapa ditt pass direkt från din mobiltelefon. Passport Photo Generator hjälper dig att skapa ditt foto i appen, men låter dig sedan skriva ut det själv.

Om det inte är något alternativ att skriva ut dig själv, erbjuder Passport Photo Generator gratis leverans över hela världen till dem som vill att deras tryck skickas till dem. Dessutom är de faktiska kostnaderna för utskrifterna ganska billiga också på det här sättet.

Mina passfoton

My Passport Photos är en utmärkt applikation för att få passfoton i en hast. Denna applikation kan få ditt passfoto till CVS, Walgreen eller Walmart nära ditt land i en hast - vanligtvis bara på en arbetsdag. Det är ganska billigt att göra det på detta sätt också.

My Passport Photos låter dig ta ditt passfoto i appen, och sedan kan du beställa dina utskrifter att skickas till en av dessa butiker på billigt - bara ett tryck på 2 ″ kostar dig $ 1, 99. Att ta fotot är också ganska enkelt, eftersom de är instruktioner om hur du ställer in ditt ansikte för att uppfylla regeringens specifikationer.

ID-foto

Sist, men säkert inte minst, har vi ID Photo, en passfototapp som har storlekar för 14 länder. ID Photo låter dig ta fotot i appen med ett kameragränssnitt. I gränssnittet visar det dig riktlinjerna för att uppfylla din regerings passfoto-specifikationer.

När du har tagit och konfigurerat ditt foto gör ID Photo det enkelt att spara det och skriva ut det. Den kan till och med skicka den till en AirPlay-klar skrivare för omedelbar utskrift. Men innan detta kan du välja att redigera olika delar av ditt foto, till exempel kontrast, ljusstyrka, skärpa och till och med gråskala.

Dom

Dessa är alla fantastiska passfototillämpningar, men kom ihåg att ingen av dem garanterar regeringens godkännande. Som vi alla känt kan regeringen vara skiftande när de skickar dokument till dem, och de kan förneka ett foto av någon anledning. De flesta har dock rapporterat att de har lyckats med alla dessa appar.