7 bästa parkeringsapp för iPhone

Metropolitan områden som New York City, Boston, Minneapolis och Chicago är super spännande. Det finns alla typer av olika livsmedel att prova, sevärdheter att se och saker att göra. Om du är en affärsproffs finns det mycket nätverk att behöva och pengar att göra i dessa städer också. Olyckligtvis, oavsett om du reser för skojs skull eller för jobbet, kan parkeringsplatser äta i din tid avsevärt, och det är bara för att det finns många människor som besöker och arbetar på dessa stora platser. Lyckligtvis kan tekniken spara tid med tekniken i dag, genom att använda en parkeringsapp för att hitta dig själv parkering.

Är du inte säker på vilken du ska hämta till din iPhone? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoriter. Här är våra bästa val.

PayByPhone-parkering

Vill du ha ett enkelt sätt att betala för din parkering istället för att behöva skjuta mynt i en meter som en grottman? Då vill du se till att du har PayByPhone Parking på din telefon - parkera din bil på en meter, ange platsen i appen och du kan tilldela den mätaren till din bil.

Du kan ange hur mycket du vill betala för din parkering, och PayByPhone kommer till och med att skicka ett meddelande när du har slut på tiden. PayByPhone Parking är faktiskt ett av få sätt du kan betala för parkering med din Apple Watch också!

ParkWhiz

ParkWhiz är ett av de bästa valen för parkeringsappar för att spara pengar på parkeringsplatser för ditt fordon eller en grupp fordon. I likhet med ParkMobile (som vi kommer till om en minut) har ParkWhiz mäklat med garage över hela landet för att erbjuda dig branta rabatter som du inte skulle hitta om du bara körde in från gatan. ParkWhiz fungerar över hela USA, så om du besöker tvillingstäderna, New York City, Boston, Seattle eller ett annat större storstadsområde, har du inga problem med att enkelt hitta utrymmen för din bil. ParkWhiz låter dig betala för din parkering i förväg, och du kan till och med boka din plats för dagen. Eller, om du är i en annan stad, kan du bara ange namnet och se vad som är tillgängligt!

PassPort-parkering

PassPort Parking är det stressfria sättet för enkel parkering. Med PassPort Parking kan du betala snabbt och säkert med din iPhone. Det är så mycket lättare och mycket bekvämare att mata mynt i en meter, eller försöka få mätaren att känna igen ditt kreditkort, till och med. Inte mer fyller mätaren i den kalla förkylningen, eller försöker skjuta mynt i den mitt i ett livligt åskväder.

Förvara din kortinformation i arkivet, ställa in den tidtilldelning du vill ha för ditt utrymme och betal sedan, så är du bra att gå! Med PassPort Parking kan du till och med se aktuella priser och framtida priser, även när de är gratis!

Parking.com

Parking.com är lite mer av en rörig parkeringsapp, men har några utmärkta funktioner inuti. En av de särskilt trevliga sakerna med Parking.com är att den har samarbetat med garage och företag i åttio olika städer över hela världen, så att du kan använda detta i de flesta större områden.

Oavsett om du letar efter parkeringsplatser i staden, pendlarparkering, specialevenemangsparkering, månadsparkering eller flygplatsparkering eller bara rabattparkering, kan Parking.com hjälpa dig att hitta den plats du vill ha och priserna i din budget.

BestParking

Oavsett var du planerar att resa till BestParking kan du snabbt och enkelt hitta en bra plats för parkering. BestPark finns tillgänglig i städer och flygplatser över hela USA och får din bil parkerad i en jippy.

En av BestParkings bästa funktioner är möjligheten att jämföra parkeringspriser så att du alltid får bästa pris, oavsett tid på dygnet. Det är det som gör det till en av våra favoritappar för parkering för iPhone.

Något du normalt inte ser i parkeringsappar. BestParking låter dig boka parkering på flygplatser också - så du behöver inte slösa tid på att hitta parkering på flygplatsen, du kan hitta det direkt på appen.

BestParking gör det enkelt för dig att "logga in" till din plats - när du bokar och betalar, kan du öppna upp det "digitala parkeringspasset", vilket gör det möjligt för deltagaren att hämta informationen direkt.

JustPark

JustPark är en annan utmärkt parkeringsapp för iPhone. JustPark, som några av de andra på vår lista, låter dig enkelt hitta parkering över hela världen, inte bara USA.

Oavsett vart du ska, kan du hitta snabb och enkel parkering med JustPark. De hjälper faktiskt att hantera över 20 000 reserverbara parkeringsplatser. Gatuparkering, parkeringsplatser, parkeringsgarage, namn det, JustPark har det.

JustPark har allt du behöver för att få din parkeringsreservation kvadratisk i appen - du kan reservera, betala för det och få instruktioner för parkeringsplatsen och mer.

SpotHero

Kommer in som vår tredje utmanare, vi har SpotHero-appen. Ladda ner gratisappen och välj din stad du vill välja. Det hjälper dig då att hitta alla öppna och fria utrymmen för parkering av din bil. Kan du inte hitta lediga utrymmen? Inga problem! SpotHero arbetar med ett antal garage för att hjälpa dig också identifiera öppna och betalda platser. Berätta för den dag och tid du vill parkera och det ger dig priser så att du kan jämföra butik för pris och plats. Sedan kan du äntligen boka din plats i förväg - bara dyka upp vid din angivna tid!

SpotAngel

SpotenAngel är nästa upp på vår lista, och är faktiskt en unik parkeringsapp eftersom den här är helt communitybaserad. Drivs av dig, SpotAngel-gemenskapen, är SpotAngel tillgängligt på en mängd olika stora tunnelbana platser. Ange bara den stora staden du besöker, och SpotAngel kan dra upp en mängd olika öppna platser.

Eftersom SpotAngel-användare rapporterar när en plats öppnas kan du se lediga platser i realtid. Det visar var gratis parkering och parkeringsgarage är så att du inte behöver betala något. Inte bara det, utan detta ger dig en chans att tappa en gratis gnistplats och spara massor av parkeringsavgifter.

Parkmobile

Parkmobile kommer på plats ett, och det är lätt en av våra favoriter för att hitta parkering i en storstad eller storstadsområde. Parkmobile har faktiskt mäklat med många garage över hela USA för att erbjuda dig parkeringsplatser med branta rabatter, faktiskt upp till 50% rabatt.

Det är en enorm besparing jämfört med kostnader utanför gatan. En av deras höjdpunkter är den 24-timmars, 7 dagen i veckan, högsta kundservice. Super användbart för att förhandla om eller lösa eventuella parkeringsproblem.

Dom

Ovan är sju av de bästa apparna som du kan snagga för att hitta parkering i någon större stad i hela USA. Det finns något internationellt stöd, men inte mycket. Ladda ner en av dessa på din telefon så sparar du besväret med att söka över en stad efter parkering på en gata eller i ett garage. Vi rekommenderar att du provar ParkWhiz eller Parkmobile först, eftersom de sparar lite anständiga pengar!

Har du en favoritparkeringsapp som du använder när du åker på resor? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!