7 bästa överlevnadsspel 2020 för Android

Överlevnadsspel har en tendens att hålla dig fast vid längre intervaller. Men hur väljer du de bästa där ute? Det är inte så enkelt med tanke på mångsidigheten hos Android-plattformen. Så det är absolut nödvändigt att du har tillgång till de bästa spelen där ute så att din upplevelse inte hindras på något sätt. Låt oss ta en titt på några av dessa spel som är avsedda för Android-plattformen. Du kommer att upptäcka att vissa av dessa spel inte är så populära, vilket beror på att vi vill att våra läsare ska upptäcka nyare spel som kanske inte finns på någon konventionell lista. Läs vidare för mer information.

7 bästa överlevnadsspel 2020 för Android

Svälta inte

När vi kommer först på vår nedräkning tittar vi på ett spel som heter Don't Starve. Du kommer in i en konstig och outforskad värld full av farliga varelser och överraskningar. Du kastas i huvudsak på en öde eller en ö, där du måste samla resurser och mat för att överleva. Förutom att söka efter mat, måste du skapa saker och strukturer som hjälper dig i din strävan och hålla dig från farorna utanför.

För att öka svårigheten måste du också hålla dina sundhetsnivåer uppe, vilket kan göras genom att göra roliga saker och äta bättre mat.

Spelet har ett gäng olika karaktärer du kan välja mellan, och med ett expansionspaket tillgängligt förblir Don't Starve riktigt kul under långa perioder.

Terraria

Terraria är en typ av blandning så långt som ett överlevnadsspel går. Terraria handlar om utforskning, men du måste också se till att du har rätt skydd mot varelserna som kommer ut på natten. Du kan samla resurser för att skapa hantverk och mer lyxiga skyddsrum; Du kan dock också göra rustningar och unika vapen för att bekämpa spelets många unika chefer.

Detta spel har faktiskt en ganska unik konststil, vilket ger dig ett nästan 8-bitars eller pixelat grafikutseende. Den har en retrostil som bara passar riktigt bra på Android. Det är värt att notera att du måste ha minst 1 GB RAM på telefonen för att spela det här spelet, eftersom det bara sker så mycket samtidigt att det kräver mycket processorkraft.

Crashlands

Crashlands är ett otroligt mångsidigt spel som kommer med en mängd olika spellägen. Så inte bara kan du spela detta som ett överlevnadsspel, utan också som ett standard RPG. Berättelsen är i princip den från en lastbil som fastnar på en främmande planet. Detta innebär att du måste samla några saker och överleva till slutet. Spelet verkar aldrig slut, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak med tanke på antalet spellägen som det erbjuder.

Det finns över 500 artiklar du kan skapa, vilket ytterligare förbättrar spelet för spelarna. Vad som är bättre är att du kan hitta och träna några varelser som du hittar på vägen för att slåss bredvid dig. Sammantaget är spelet väl värt din tid och vi kan inte rekommendera det tillräckligt starkt för de som vill prova ett överlevnadsspel. Det kommer att sätta dig tillbaka med $ 4, 99, vilket är ganska anständigt för den typ av spel som den erbjuder. Se till att kolla in spelet från Play Store direkt.

Downwell

Detta är lite av ett kast till det förflutna, med dess retro grafik och spel. Som sådan kommer spelet säkert att slå ett ackord med de som har spelat spel under de tidiga dagarna av Nintendo och andra plattformar. När det gäller spelet kretsar Downwell om en ung pojke som vågar djupt in i en brunn på jakt efter dolda skatter. Det finns några fängelsehålor i brunnen där du kan hitta boosters och andra powerups för att stärka din resa. Nivåerna är unikt utformade för att förbättra kontinuiteten och erbjuda dig något nytt på alla nivåer.

Naturligtvis finns det några skurkar här, som du måste kämpa med att använda pistolstövlarna. Det är ett trevligt litet spel som hjälper dig att döda lite tid och samtidigt släcka din törst efter överlevnadsspel. Det kommer dock inte gratis, och du måste skylla ut $ 2, 99. Detta verkar vara lite mycket med tanke på det retro utseendet och känslan, men när du investerar i spelet kommer du säkert inte ångra det.

Out There: Ω Utgåva

Ett av de mest kritikerrosade spelen som du kan hitta i Play Store, Out There är något av ett modernt underverk när det gäller grafik och spel. Vi skyller inte på dig om du inte har hört så mycket om det här spelet, eftersom det kommer från en inte så populär utvecklare. Det kan jämföras med den senaste sensationen No Man's Sky, även om man skulle säga att detta är mycket bättre. Även om det inte kommer att slå No Man's Sky när det gäller grafik, är det fortfarande ett utmärkt spel för smartphones.

När det gäller spelet handlar Out There i princip om överlevnad i yttre rymden. Du är i huvudsak en astronaut som har vaknat upp i yttre rymden. Du måste bygga ditt skepp, samla in leveranser och bara fortsätta. Det kommer att ta ett tag innan du slutför spelet, vilket vi kan förvänta oss av ett prisbelönt spel som det här. Du måste betala ut $ 3, 99 för just denna titel, vilket är ganska anständigt med tanke på vad det ger till bordet. Se till att kolla in spelet från Google Play Store.

Minecraft pocket edition

Ett av de mest populära retrospelen där ute, Minecraft kretsar kring kreativitet. Detta var ett av de mest populära spelen som har träffat Android-appmarknaden när den först kom. Det handlar om överlevnad i det här spelet, så mycket att det finns ett dedikerat läge som kallas ”Survival Mode”. Detta i kombination med de många kreativa alternativen som spelarna gör, gör Minecraft till ett roligt spel för alla. Det kommer dock att kräva lite tålamod, vilket är det som gör det till det spelet som det är.

Vidare, "Creative Mode" låter dig djupa utforska horisonterna för Minecraft och bygga fantastiska nya saker från grunden. Det som gör detta spel ännu bättre är den typ av uppdateringar som utvecklarna skickar då och då. Den senaste uppdateringen tar med sig byggnader och karaktärer från kinesisk mytologi och släpper in en del av historien. Fler uppdateringar förväntas under de kommande månaderna, så du kan bara förvänta dig bra saker från appen. Minecraft ställer dig tillbaka med 6, 99 dollar i Google Play Store och det finns också en handfull köp i appen.

Mitt krig

Beläget i en krigszon tar detta spel sitt spel och historien mycket på allvar. Användare attackeras ständigt av skyttskyttar och andra, med tanken helt enkelt att överleva. Det är ett av de bästa spelen du kan få i den här genren och kommer starkt rekommenderat från många spelare. Den känslomässiga vinkeln i detta spel håller dig också fast vid längre intervaller. Det är inte ett konventionellt mobilspel, kom ihåg dig, så att du kanske är ute efter en handfull överraskningar under din spel. Spelet kommer att vara unikt för varje spelare, så att du inte kommer att uppleva att det är samma mellan två spelare.

Förutom att undvika attacker måste du också samla in förnödenheter och se till att människorna omkring dig är oskadda. Du måste också ringa några hårda samtal under hela spelet, vilket kommer att leda till en oerhört gripande upplevelse totalt sett. Vi föreslår att du provar detta från Google Play Store och ser själv. Det är priset till $ 14, 99, vilket gör det till ett av de dyraste spelen på den här listan, men med tanke på vilken typ av spel det erbjuder, tycker vi att det är helt motiverat.

Dom

Överlevnadsspel kan vara mycket roliga. Inte alltid på grund av det våld som följer med många av dem, utan strategin som krävs för att vinna spelet. Beroende på spelet kan de verkligen få dig att tänka på dina val och saker du behöver göra för att komma ut på toppen eller för att slå den höga poängen.

Don't Starve är en av våra favoriter, helt enkelt för att det kräver så mycket strategi. Det håller spelet mycket roligt och gör det så spelbart. Vad är ditt favoritspel för överlevnad?