7 Bästa Offline GPS-app för iPhone

En pålitlig GPS-navigationsapp offline kan vara en verklig livräddare när du befinner dig på ett ställe med en fläckig mobiltelefonuppkoppling. Det kan också spara pengar på dataroamingavgifter när du reser utomlands. Så om du är redo att aldrig gå vilse igen - även om den internetanslutningen i bästa fall är prickig - följ med oss ​​nedan. För din bekvämlighet har vi valt de sju bästa offline-GPS- apparna för iPhone för att ge dig för- och nackdelar för varje. Låt oss dyka rätt in.

Apple Maps

Om du redan äger en iPhone, är den första appen som går att använda Apple Maps. De flesta kanske inte känner till, men Apple Maps låter dig ladda ner kartor och riktningsdata för offline användning. Du kan inte ladda ner hela kartor, men vanligtvis kan du åtminstone avsluta den rutt du börjar.

Så det fungerar - så länge du har aktiverat Location Services på din iPhone - är att du startar din rutt och sedan cachar Apple Maps automatiskt den rutten. Så även om du kör igenom ett område med prickig celltjänst bör navigering fortfarande fortsätta. Du bör också kunna komma åt kartan bra.

Men om både Location Services och din Internet-anslutning är offline, fungerar inte Apple Maps offline alls.

Sygisk GPS-navigering

Sygic GPS Navigation är ett annat underbart val. Används av över 200 miljoner människor, låter Sygic navigera var som helst, även utan internetuppkoppling. Det unika med det här är att det ger offline-kartor över alla länder i världen, från TomTom och andra navigationsleverantörer.

Det finns röststyrd GPS-navigering med exakta vägbeskrivningar och talade gatunamn, och en av de andra unika aspekterna är att det finns gratis kartuppdateringar ett par gånger per år.

Google kartor

Även om vi uppskattar den eleganta användarupplevelsen som tillhandahålls av Apple Maps, kan vi inte förneka att Google är ledande när det gäller GPS-navigering. Google Maps är känt för sina panoramavyer över gator och trafikförhållanden i realtid och kan också användas som en offline-navigering. Allt du behöver göra är att trycka på menyknappen, välja Offline-områden och välja det område du vill spara för offline användning. På det här sättet kommer du att få åtkomst till vägbeskrivningar, intressepunkter och affärsinformation även utan dataanslutning. De enda två sakerna som inte finns tillgängliga är väg- och transiteringsanvisningar.

MAPS.ME

MAPS.ME är den mest polerade offline GPS-navigationsappen som använder gratis geografiska data från OpenStreetMap-initiativet. Precis som OpenStreetMap kommer appen alltid att vara gratis och uppdaterad. Hittills har den laddats ner av över 50 miljoner användare och översatt till praktiskt taget alla större språk. Appen kommer med sväng-för-sväng-navigering, bokmärken, intressanta platser, platsdelning och socialt nätverk integration. Den nuvarande versionen har ett utmärkt betyg på 5 av 5 stjärnor.

Nu kör vi

Alla populära GPS-appar kan få dig från punkt A till punkt B. Skillnaden är hur de gör det. Vissa är svåra att använda och distrahera, medan andra är utformade för att enkelt komma till din destination. HÄR WeGo tillhör den senare kategorin. Utvecklarna har främst fokuserat på stadsnavigering, skapat en modern GPS-navigationsapp med sväng-för-sväng-vägledning, information om kollektivtrafik och exakta offline-kartor från mer än 100 länder runt om i världen.

GPSmyCity

Walking är utan tvekan det bästa sättet att utforska en stad och upptäcka dess hemligheter och charm. Med GPSmyCity-appen kan du enkelt komma åt tusentals researtiklar skriven av reseskrivare och lokalbefolkningen från hela världen. Med bara några klick kan du planera en självstyrd vandring och använda appens sväng-för-sväng-navigering för att vägleda från en intressepunkt till en annan. Det bästa av allt är att allt är funktionellt i ett offline-läge, så du behöver inte oroa dig för roamingavgifter när du befinner dig på en ny destination.

TrailLink

TrailLink beskrivs som den ultimata trail-finder-appen för alla friluftsentusiaster. Beskrivningen är verkligen inte vilseledande. TrailLink är över 30 000 mil med fleranvändningsspår, tusentals spårbeskrivningar, recensioner, foton och detaljerade spårkartor, den enda appen för cykling och vandring som du behöver hålla installerad på din iPhone. Tyvärr sätter offline-kartor dig tillbaka $ 1, 99 för 3 kartor, $ 3, 99 för 7 kartor eller $ 7, 99 för 15 kartor. Om du är en ivrig vandrare eller cyklist kan du också köpa 12 månaders obegränsade offlinehämtningar för offline för $ 29.99.

Dom

Som du ser finns det många utmärkta GPS-kartor som har offline-navigering och till och med allmänna offline-kartdata som du kan se. Många av dessa är gratis, men osme kommer med sina egna kartpaket som kräver köp i appen. Vi rekommenderar definitivt att du provar Apple Maps först, eftersom offline-navigering är sömlös!

Har du en favorit GPS-app offline? Låt oss veta i kommentarerna nedan.