7 bästa NYC Subway Map-app för iPhone

New York City är en av de mest hetaste och livliga platserna du kan besöka. Det är en utmärkt turistattraktion, med många sevärdheter och landmärken att se, liksom mat att prova på. För den professionella är staden en affärsverksamhet med mycket pengar som kan göras i nästan alla branscher - finans, teknik, marknadsföring, design och så mycket mer. Men oavsett vem du är kommer du att ha några allvarliga svårigheter att navigera i New York med bil, bara på grund av hur tät och befolkad staden är. Trafiken är alltid galen. Men det är därför många människor har valt att dra nytta av New Yorks snabba transportsystem - till exempel tunnelbanesystemet - som också betjänar alla avlägsna stadsområden, som Queens och Brooklyn.

Tyvärr är det inte alltid lätt att få tillgång till tunnelbanainformation i New York City, men som det verkar med allt finns det en app för det! Om du följer med nedan visar vi dig de bästa NYC Subway Map-apparna för iPhone. Låt oss dyka rätt in, ska vi?

New York Subway MTA

New York Subway MTA är ett viktigt för alla som reser till New York City och de avlägsna tunnelbanorna. New York Subway-appen hämtar data direkt från det officiella MTA-systemet för att visa uppskattade ankomsttider, planerade rutter och mer. En av höjdpunkterna i denna app är att du kan se servicestatus för transportsystemet för att undvika eventuella förseningar på din resa genom NYC. New York Subway har alla nedladdningsbara tunnelbanekartvägar också. Det finns till och med en praktisk guide för första gången besökare!

NYC Transit: MTA Subway & Bus

Denna app, som kallas NYC Transit, ger dig kartor över tunnelbana och busslinjer över New York City. En av de viktigaste delarna av denna app är att den är vacker och därför lätt att navigera med. Ladda ner den till din telefon så får du direkta buss- och tågtider, steg-för-steg-navigering, stoppmeddelanden, servicevarningar och mycket mer.

En av de coola sakerna med NYC Transit är att de skyddar din integritet. All användningsstatistik är anonym och skickas till sina egna servrar, i motsats till analysverktyg från tredje part och företag som kan sälja dina data.

Duva Transit

Om du är trött på oväntade förseningar och omvägs igen, vill du se till att du har Pigeon Transit på din telefon. Pigeon Transit hjälper dig att undvika rusningstider, eftersom de kan leverera dig liveuppdateringar om tunnelbanan direkt från källan: människor i tunnelbanan.

Du kan välja din bästa rutt, veta vad som händer i tunnelbanan minut för minut och till och med planera resor. Och du kan ge tillbaka till dina medpendlare genom att rapportera förseningar och de aktuella tunnelbaneprocesserna till Pigeon och hjälpa andra också att spara tid.

SUBWAY: NYC - Karta + tågtider

SUBWAY: NYC kommer in som en av de renaste och skarpaste tunnelbana kartorna på marknaden. Om du konsulterar Google för dina Subway Map-behov, gör SUBWAY: NYC synd med högupplöst grafik som är lätt synliga. Denna app var till och med utformad för att användas offline, till och med så att du kan leta upp offline-scheman för specifika stationer över New York City. Du kan söka efter alla stationer i New York och till och med "Favorit" dina bästa val.

Ladda ner det nu: iTunes

New York City tunnelbana karta

Därefter har vi New York City Subway Map. Om du letar efter något som kan hjälpa dig med ruttplanering och schemaläggning offline. den här kommer att vara uppe i din gränd. Du får direkt tillgång till alla typer av tunnelbanekartappar över New York City, och även för specifika tågstationer. Inte bara det, men du kan se servicestatus för många stationer utan att ens öppna appen! Dra bara åt vänster på telefonens skärm för att se dina widgetar, så får du en lista med statuser för alla dina favoritåg.

Citymapper

Citymapper kommer upp nästa - och är en personlig favorit. Det viktigaste för Citymapper är att det har ett vackert användargränssnitt som är lätt att navigera. Citymapper kommer att visa dig information för New York City - såväl som för alla andra större stad eller huvudstad - när det gäller deras transiteringssystem, även visa dig nedladdningsbara kartor. Citymapper har alla vanliga transitfunktioner som buss-, tunnelbana- och tågrutter samt realtids- och ankomsttider. Det finns även funktioner för ridesharing för cyklar, mopeder och skoter. Citymapper uppdateras ständigt, så du har alltid all den senaste transportinformationen till hands.

Genomresa

Och sedan har vi Transit! När det gäller design är Transit ganska lik Citymappers designfilosofi - du får en premium och topp användarupplevelse med ett modernt grafiskt användargränssnitt. Ett av områdena som skiljer det från Citymapper är att det stöder många fler städer över hela världen, till exempel i Asien. Transit kommer att sätta ankomsttider för tunnelbana och bussar på planerade rutter direkt till hands. Du kan se eventuella förseningar såväl som servicestatusen för transiteringssystemet som du använder. Ta tag i den på länken nedan!

Stängning

Som ni ser har vi visat er alla de bästa applikationerna där ute för att navigera i det hektiska systemet som är New York Citys tunnelbana. Vilken som helst av dessa applikationer hjälper dig att komma på rätt plats, sätta scheman och beräknade ankomsttider direkt till hands. Men om du vill ha det bästa av det bästa, kan du verkligen inte gå fel med vad CItymapper eller Transit har att erbjuda i sina respektive paket.

Har du en favoritöverföringsapplikation för iPhone? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!