7 bästa NYC-parkeringsapp för iPhone

Vi vet alla att New York City är en mardröm att hitta parkering på. Det är en av de tätaste städerna i Amerika så långt människor faktiskt bor där. Inte bara det, utan New York City är också den största turistattraktionen, vilket bara gör trafik- och parkeringsproblemet värre. Att hitta en parkeringsplats utanför gatan kan lätt ta timmar, men det behöver inte. Tack vare tekniken kan du hitta och reservera parkeringsplatser direkt från din iPhone med en topp parkeringsapp.

Är du inte säker på vilken du ska hämta till din iPhone? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoriter. Här är våra bästa val.

ParkNYC

En av de mer frustrerande sakerna med parkering med City-sponsrade utrymmen är att du måste hålla ett öga på mätaren. Du måste nästan planera din resa runt mätaren så att du inte blir citerad för ett utrymme. Lyckligtvis gör ParkNYC det mycket enklare. Registrera dig för ParkNYC-appen, låt dem veta vilken mätare din parkerade på, och sedan kommer du att meddela dig när utgångstiden är nära. Du kan bestämma om du vill lägga till tid här och betala för det direkt med dina betalkort eller kreditkort. Du kan också att du kan få parkeringskvitton e-postat dig och ha en post över all din NYC-parkering - till och med skickad till dig - vilket är perfekt för när det gäller skattetid att avskriva dessa affärsutgifter.

ParkWhiz

ParkWhiz kommer in nästa. Den här är mycket annorlunda än ParkNYC genom att du faktiskt kan identifiera och hitta öppna parkeringsplatser. ParkWhiz har faktiskt arbetat för att mäklare ett stort antal platser i parkeringsgarage runt om i Amerika, vilket gör att ParkWhiz kan erbjuda platser till lägre priser än du skulle hitta om du bara körde in från gatan. ParkWhiz fungerar över hela USA, så om du besöker den stora New York City, måste du välja från deras lista över platser i NYC och se vilken typ av besparingar du kan få. Då kan du betala i förskott och reservera din plats för dagen. Eller, om du är i en annan stad, kan du bara ange namnet och se vad som är tillgängligt!

BestParking

BestParking är en NYC-parkeringsapp som är värd att titta på för din tid i staden. Oavsett var du befinner dig i New York City, eller till och med om du är på väg, ger BestParking dig möjlighet att snabbt och enkelt hitta en bra plats för parkering.

Appen är också trevlig att ha till hands, eftersom BestParking hjälper dig att jämföra parkeringspriser så att du alltid får bästa pris, oavsett tid på dygnet. Det är det som gör det till en av våra favoritappar för parkering i NYC.

Som en extra bonus, och något du normalt inte ser i parkeringsappar, är att BestParking också låter dig boka parkering på flygplatser.

Oavsett var du vill parkera, gör BestParking det enkelt att "logga in" till din plats med det digitala parkeringspasset.

JustPark

Därefter tittar vi på det passande namnet JustPark. JustPark, som några av de andra på vår lista, låter dig enkelt hitta parkering i NYC-området och över hela världen. Oavsett vart du ska, kan du vanligtvis hitta parkering med JustPark, eftersom de faktiskt har 20 000 reserverbara parkeringsplatser. Gatuparkering, parkeringsplatser, parkeringsgarage, namn det, JustPark har det.

JustPark har allt du behöver för att få din parkeringsreservation kvadratisk i appen - du kan reservera, betala för det och få instruktioner för parkeringsplatsen och mer.

SpotHero

Den här fungerar faktiskt som ParkWhiz, men utan möjlighet att erbjuda dig stora rabatter på platser i parkeringsgarage. Välj den stad du är i - till exempel New York City - och sedan hjälper SpotHero dig att hitta alla öppna och fria utrymmen för att parkera din bil. Det har till och med vissa funktioner för att göra gruppparkering lätt! Du kan faktiskt lägga till upp till fem bilar till din grupp för att enkelt hantera din parkering. Berätta för den dag och tid du vill parkera och det ger dig priser så att du kan jämföra butik för pris och plats. Sedan kan du äntligen boka din plats i förväg.

SpotAngel

SpotAngel kommer upp nästa, och är faktiskt ganska unik i och med att den drivs av dig, SpotAngel community. SpotAngel finns tillgängligt på en mängd stora tunnelbanelokaler, inklusive New York City. Med kraften från SpotAngel-samhället kan du hålla dig uppdaterad information om gratis och betalda parkeringsplatser som öppnas, där de är på, och den har till och med all aktuell information om priser som du behöver. Det visar var gratis parkering och parkeringsgarage är så att du inte behöver betala något. Inte bara det, utan detta ger dig en chans att tappa en gratis gnistplats och spara massor av parkeringsavgifter.

ParkMobile

Vår favorit och mest rekommenderade parkeringsapp är enkelt ParkMobile. Du kan inte gå fel med den här appen, med tjänsten som hjälper dig att identifiera och hitta platser där du kan parkera ditt fordon - vare sig på gatan eller i garage. ParkMobile har faktiskt varit känt för att spara sina användare upp till 50% jämfört med att bara gå in i ett garage. En av deras höjdpunkter är den 24-timmars, 7 dagen i veckan, högsta kundservice. Super användbart för att förhandla om eller lösa eventuella parkeringsproblem.

Dom

Som ni kan se finns det många parkeringsappar tillgängliga för att hitta parkering inuti New York City-gränserna. New York City är känt för sin hemska parkering, så naturligtvis är det svårt att hitta ett utrymme runt staden. Men någon av dessa parkeringsappar kommer att göra det mycket lättare för dig, och appar som Parkmobile kan till och med spara lite pengar.