7 bästa monitor för MAC Mini år 2020

Att få en kraftfull bildskärm för Mac Mini kommer att fungera bra när du upplever sin fulla potential. Apple har varit en av de ledande konkurrenterna i techvärlden sedan 1976. Mac Mini är en av deras innovationer som vi har vuxit till att älska.

Även om det kallas en "mini", skulle man vara dumt att underskatta den kraft den här datorn har. Det är en stationär dator med upp till 6-core Intel i5 eller i7-processorer, fem gånger snabbare prestanda. Mac Mini är en flexibel dator som kan hantera vardagliga uppgifter för att komplicera grafikdesign och ansträngande program.

ProduktvarumärkenamnPris

DellDell (S2718D) S-serien 27-tums LED-upplyst skärm, svart / silverstativKolla pris på Amazon

DellDell UltraSharp U2913WM 29-tums Ultra Widescreen LED-Lit MonitorKolla pris på Amazon

HPHP Envy 27-tums UHD 4K IPS-skärm med Micro-Edge Bezel och AMD FreeSync (svart)Kolla pris på Amazon

LGLG 27UK850-W 27 "4K UHD IPS-skärm med HDR10 med USB Type-C-anslutning och FreeSync (2020)Kolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Designo MX27UC 27 ”Monitor 4K UHD IPS DP HDMI USB Type-C Eye Care Monitor med adaptiv synkKolla pris på Amazon

Saker att veta innan du köper en bildskärm för Mac Mini

Innan du kör till närmaste butik eller beställer din helt egen Mac Mini-skärm, är det några saker du behöver veta. Eftersom Mac Mini är en kraftfull stationär dator är det lika viktigt att välja din skärm som att välja en rustning i strid.

Kom ihåg att datorn är där för att tjäna och hjälpa dig i dina ansträngningar. Därför bör specifikationerna på din bildskärm passa din livsstil.

Storlek är en viktig faktor som du bör tänka på. En vanlig missuppfattning är att ju större bildskärmen är, desto bättre, men det kan inte vara längre från sanningen. Låt oss säga att du har en liten arbetsstation plus tillbehör till tillbehör, en bredare skärm kommer bara att ringa ditt arbetsområde och kan hindra din produktivitet.

Om du använder hardcore-spel eller grafisk design skulle en bildskärm med en högre upplösning som 1080p HD-skärm vara perfekt för dig. Föreställ dig att köra en högupplösta programvara eller bild genom en skärm med låg upplösning, det finns en större chans för datorns latens, och du kommer inte att kunna se skärpan, exakt färg och små detaljer i din bild.

Kom alltid ihåg att en bildskärm bara är lika bra som datorn den kommer att köra för. Om din dator inte har ett kraftfullt videokort, spelar det ingen roll om skärmen har en högupplöst skärm. Bildskärmar kan bara fungera upp till skrivbordets potential.

Must-Have Mac Mini-bildskärmar

Nu när vi vet saker att tänka på ska vi hoppa till de bästa Mac-skärmarna på marknaden.

Dell S2718D

Det är en utmärkt Mac mini-skärm att tänka på, särskilt om du använder din dator för kontorsuppgifter. Den har en 2560 x 1440 Quad HD-skärm för otroliga bilder, skarpa detaljer och IPS-panel som täcker 99% av RGB-spektrumet. Tyvärr kan denna bildskärm inte stödja 4K-videor, vilket är anledningen till att den är mycket prisvärd. Den erbjuder också en SB Type-C-port som frigör din arbetsstation från för många kablar. För att säkerställa maximal komfort trots att du har arbetat långa timmar framför datorn, kommer Dell S2718D med ComfortView och en flimmerfri skärm som skyddar dina ögon från det skadliga blå ljuset som ofta orsakar ögonbelastning och trötthet. Totalt sett är Dell S2718D en låg budgetmonitor som kan hantera prestanda på Mac Mini. Det passar bra och en bra bildskärm för nybörjare som inte anstränger sina datorer med tung programvara.

Dell U2913WM

Om du har en mer flexibel budget och vill ha en av de största skärmarna som finns på marknaden är den nya Dell U2913WM perfekt för dig. Med en 29-tums panoramavisning som gör fler uppdrag till en promenad i parken, 2560 x 1080 Full HD-upplösning för fantastiska bilder med LED-bakgrundsbelysningsteknik. Dessutom inget fäste för att avbryta din sida vid sida kontinuerlig skärmvisning.

Det levereras med DisplayPort 1.2, USB 3.0, Mini DisplayPort, DVI och HDMI för maximal anslutning. Och en justerbar 130 mm höjd och svängbar räckvidd. Förinställningar för färg och skärpa finns tillgängliga samt anpassningsbara alternativ. När det gäller anslutning och funktionalitet är detta en bra bildskärm men inte den billigaste.

HP Envy 27

Även känd som den mest prisvärda 4K-skärmen på marknaden. HP Envy är en 27-tums monitor med superb kvalitet. Med 3840 x 2160 Ultra-HD 4K-upplösning som säkert kommer att imponera dig med färg, livlighet och verklighetstro detaljer, och en IPS-panel som garanterar en vidvinkelvy med de bästa färgproduktionerna.

Det är också certifierat av AMD FreeSync, vilket säkerställer minskade chanser för fördröjning och fördröjning. HP Envy är också perfekt om du vill ha maximal anslutning med 1 HDMI 1.4, 1 HDMI 2.0 och 1 DisplayPort 1.2. Det finns också alternativ på skärmen som gör att du kan justera ljusstyrka, kontrast och färgkontroll. Och naturligtvis en antireflexbeläggning för de långa arbetstiderna.

HP Envy är ett fantastiskt budgetvänligt Mac mini-monitorval för spelare och grafiska designers på alla nivåer.

Dell UltraSharp U2718Q

Vi älskar Dells UltraSharp-linje, men specifikt U2718Q. Den här har en 4K Ultra HD-upplösning på en IPS-panel. Som sagt är skärmens klarhet över månen. Med 27 tum fastigheter kommer du att kunna multitask med denna bildskärm mycket effektivt.

Inpackat inuti är något de kallar Dell HDR, som kombinerar större färgdjup, anmärkningsvärd klarhet och ett högt kontrastintervall av nyanser för att göra en otrolig bild. Som sagt, du kommer att kunna använda detta väl för designarbete, programmering, alla multitasking som du behöver göra och mer.

Det är lätt en av de bästa Mac Mini-skärmar där ute.

Dell Gaming Monitor S2417DG

Därefter undersöker vi Dell Gaming Monitor, med modellnummer S2417DG, vilket är ett utmärkt val för dem som letar efter ett tunt-alternativ. Tunna ramar är särskilt vackra eftersom de ger dig gott om mer utrymme att arbeta och vanligtvis har skarpare detaljer.

Du har en större ram längst ner, men det är där alla kontroller finns. Precis som den sista, den här har fantastisk 4K-kvalitet, vilket ger dig Quad HD-upplösning och ett 16: 9-bildförhållande. Den är optimerad för ögonvård och ger dig en flimmerfri upplevelse.

Det kommer också med en toppgaranti - om något är fel med det inom tre år kommer Dell att skicka ut en ersättningsmonitor utan problem.

LG 27UK850-W

Om du är en riktig hardcore-spelare eller grafisk formgivare, kommer 3840 x 2160 Ultra HD 27-tumsskärm på LG 27UK850-W att få munnen att vattna. Den är känd som den bästa 4K Mac-mini-skärmen, främst tack vare sitt höga dynamiska intervall och 99% täckning av sRGB-spektrumet. Den är utrustad med en typ-C USB-anslutning som gör överföring av data och laddning från samma kabel problemfri. LG 27UK850-W är helt uppslukande på grund av sin kant-till-kant kantlös design som gör sömlös kontinuerlig skärm och skärmspegling.

För spelare har den Black Stabilizer och Dynamic Action Sync som gör viss maximal kvalitet och reducerad latens trots mörka scener. LG 27UK850-W är elegant tillverkad utan att ge avkall på funktionaliteten. Det är säkert att göra ett bra par med din Mac Mini.

ASUS Designo MX27UC

När man talar om värde för pengarna kommer ASUS aldrig att svika. Trots att det är ett av de mer prisvärda alternativen, har ASUS Designo MX27UC imponerande specifikationer som skulle göra dina liv bekvämare och mer levande. Med 27 tum 3840 x, ​​2160 4K UHD kommer färgerna att se ut som om de dyker ut från din bildskärm. LED-bakgrundsbelyst teknik täcker hela sRGB-spektrumet som ger dig livsfärg och reproduktion, perfekt för grafikproffs.

SplendidPlus, med sitt överflöd i förinställda grafiska förhållanden och Ultra-low Blue Light, garanterar komfort trots långa timmar framför din dator. USB Type-C-portar, DisplayPort och HDMI (v2.0) -portar ger maximal anslutning för din bildskärm. Som ett plus kommer ASUS Designo MX27UC också med inbyggd stereo driven av ICEpower och Bang & Olufsen som ger dig en mer förfinad akustisk och tydligare ljudkvalitet.

ASUS Designo MX27UC är en jack-of-all-handel som inte fokuserar på en fantastisk funktion men strävar efter att ge dig det bästa från båda världar. Med utmärkt ljud, livsliknande grafik och dussintals förinställningar att välja mellan, är det säkert att vara den perfekta Mac mini-skärmen.

Dom

Det handlar inte alltid om hur stor bildskärmen är, men det är det som kör inuti som betyder det. I slutändan är du den enda personen som kan bestämma vilken bildskärm som är bäst för dig, eftersom de flesta av dessa redan fästs alla nödvändiga lådor, till exempel massor av fastigheter, skarp upplösning och mer.

ProduktvarumärkenamnPris

DellDell (S2718D) S-serien 27-tums LED-upplyst skärm, svart / silverstativKolla pris på Amazon

DellDell UltraSharp U2913WM 29-tums Ultra Widescreen LED-Lit MonitorKolla pris på Amazon

HPHP Envy 27-tums UHD 4K IPS-skärm med Micro-Edge Bezel och AMD FreeSync (svart)Kolla pris på Amazon

LGLG 27UK850-W 27 "4K UHD IPS-skärm med HDR10 med USB Type-C-anslutning och FreeSync (2020)Kolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Designo MX27UC 27 ”Monitor 4K UHD IPS DP HDMI USB Type-C Eye Care Monitor med adaptiv synkKolla pris på Amazon