7 bästa matlagningsspel 2020

Det finns massor av matspel i App Store, så det kan vara svårt att begränsa vilka som är de bästa. Oavsett om du vill finslipa dina egna digitala kockfärdigheter, eller letar efter en app som passar dina barn, idag delar vi med dig våra sju bästa matlagningsspel för iOS år 2020.

Matlagning feber

Cooking Fever har mer än 20 platser att laga mat på och mer än 400 rätter du kan servera, från din vanliga måltid till en extra ostronbar och till och med fancy desserter!

Du kommer också ha mer än 150 ingredienser att leka med i din restaurang / kök. Orolig för att det finns för mycket innehåll för ett litet barn? Inte att oroa dig: Cooking Fever är inrättad så att alla från 4 års ålder enkelt kan spela, utan att behöva memorera varje recept.

Detta spel har också mer än 400 nivåer att spela så att du inte har brist på kul eller spännande nivåer. Men låt dig inte luras, för även om detta spel är betygsatt 4+, finns det många utmanande nivåer för de som är äldre än så. Cooking Fever kan också ansluta till ditt Facebook-konto så att du kan dela all den läckra maten du gör online med dina vänner!

Matlagning mamma

Till skillnad från andra spel låter Cooking Mama inte bara interaktivt göra maten utan du får också servera den! Du kan dela dina roliga matlagningsupplevelser med dina vänner på Facebook, så att de kan se hur kul matlagning kan vara.

Detta spel innehåller kortfilmer för att dela hur Cooking Mama lever sin dagliga liv. Du kan till och med dekorera ditt kök med pengar du gör från alla de olika läckra rätter du gör och serverar. Matlagning Mama låter dig också odla dina egna ingredienser och uppfostra dina egna djur, så du har ingen brist på ingredienser för att göra alla typer av rolig och spännande mat.

Du kan göra allt från hamburgare till snygga måltider och desserter. Och om du blir uttråkad medan du väntar kan du enkelt spela ett av Cooking Mamas minispel för att hjälpa dig eller dina små att vara upptagen.

Mitt café

Med mitt café kan du dekorera ditt kafé hur du än vill, oavsett om det är en kaffestuga, en restaurang eller till och med en professionell matplats. I grund och botten har detta spel alla dekorationer du behöver för att göra ditt drömcafé. My Cafe låter dig också anställa personal, ställa priser på mat och dryck med mera, så att du kan tjäna pengar även när du är offline!

Precis som i verkligheten kommer du att träffa många av dina kunder och till och med bli vän med stamgästerna om du så önskar. Vill du spela online med andra riktiga spelare? Du kan spela med vänner och till och med tävla mot andra caféägare.

Med mitt café kan du till och med gå med vänner för att skapa städer tillsammans, så det finns många sätt att spela, oavsett om de är offline eller på.

Diner Dash

I detta roliga, snabba spel måste du laga mat och servera snabbt för att nå toppen på topplistorna, och särskilt se till att Eat-Mor Fast Food-restauranger inte tar över! Med Diner Dash kan du kontakta vänner, skicka varandra gåvor för att komma vidare eller jämföra poäng för att se vem som är bättre!

Det här spelet låter dig också anställa människor för att öka din matservicehastighet, så att du kan tjäna mer pengar snabbare, eller så kan du köpa specialhastighetshöjningar för att se till att du är på toppen av topplistan. Diner Dash låter dig också strategiskt sätta kunder så att du lättare kan tjäna dem för att få bättre och större tips!

Se upp för att det här spelet också har problemstillverkare som kommer att försöka röra dig eller få dig att gå långsammare för att få dig i drift.

Food Truck Chef

Food Truck Chef har presenterats i kategorin "Nya spel vi älskar" på iOS så att du kan vara säker på att detta är ett kvalitetsspel!

Detta spel låter dig resa världen i din matbil för att betjäna människor överallt i en mängd olika scenarier. Håll dessa kunder glada och matande och du kan låsa upp flera andra lastbilar, inklusive BBQ-lastbilar, pizzabilar, Tex Mex och många fler!

Star Chef

Om du letar efter lite kul kan du inte gå fel med Star Chef. I Star Chef kastas du till att driva ditt eget café och 5-stjärniga restaurang. Du kommer att uppleva både glädjen och smärtan med att driva en restaurang. I Star Chef kommer du att tärja färska ingredienser tillsammans med erfarna kockar, utföra beställningar och mer.

Spelet är beroendeframkallande, men en av de trevliga sakerna med det är att du bara behöver några minuter för att spela ett spel. Du behöver inte sitta ner och vada dig igenom timmar med uppdrag.

Tillaga det!

I Cook It! Kommer spelare att utforska en stad där de låser upp nya restauranger och kaféer för att prova. Du kommer att stöta på saker som Queen's Bakery, Sushi Shack och till och med Donut Den. I varje matdestination har du ett kök att uppgradera och en restaurang som du kan utforma och dekorera efter din personliga smak. Du kan anpassa nästan allt du ser!

Med Cook It! Kan du spela spel nästan var som helst, eftersom det inte kräver någon Internet-anslutning!

Dom

Det finns gott om matlagningsspel ute på marknaden; men vi är övertygade om att det här är fem av de bästa du kan ladda ner för din iPhone eller iPad idag.

Har du en favorit? Låt oss veta i kommentaravsnittet.