7 bästa ljudvolymförstärkarappar för Android år 2020

Ljud och media är en integrerad del av alla Android-smarttelefoner. Det finns många apparater idag som erbjuder det bästa när det gäller ljudkvalitet. Men med det sagt, finns det några smartphones på marknaden som inte erbjuder tillräckligt högtalare för musik eller ens med hörlurar. Det kanske inte är fallet med alla smarttelefoner, men det skadar inte att gå ut i Play Store för att få en applikation som kommer att förbättra ljudkvaliteten på din smartphone avsevärt.

Vi kommer att prata om fem av de bästa ljudbooster-apparna för Android som hjälper dig att få det bästa när det gäller ljudkvalitet och prestanda. Så utan att vänta längre, låt oss titta på dessa applikationer.

Easy Volume Booster

Denna app låter dig öka media- och systemvolymen avsevärt, så att du tydligt kan höra när någon ringer dig eller när du får ett meddelande. Det som skiljer det från andra appar är det faktum att den använder en anpassad algoritm för att para ihop med Android-systemutjämnaren för att förbättra ljudet avsevärt.

Det finns en vanlig uppfattning att att öka volymen på din smartphone kan skada enheten, och utvecklarna försäkrar sina kunder att den här appen inte kommer att göra det eftersom den använder systemvolymen och sin egen algoritm för att öka enheten och mediavolymen.

Naturligtvis fungerar det både på högtalaren och när du har anslutna hörlurar. Vidare kan du också öka larmvolymen på din smartphone så att du vaknar i tid för det viktiga mötet. Användargränssnittet är ganska enkelt att förstå och det finns tre ikoner för musik, ringsignal och larm, så att du kan göra ändringarna som du vill. Appen är gratis att ladda ner, även om det finns annonser ombord. Det finns inga inköp i appen här.

Höj volymen

Denna app fungerar i stort sett på samma sätt som appen vi pratade om ovan och erbjuder användare en annan volymreglage för boost. Detta låter dig se hur mycket av volymen som höjs och vilken standardvolym som är. Som en säkerhetsåtgärd (särskilt med hörlurar på) rekommenderas användare att öka volymen på sin enhet långsamt och gradvis för att undvika öronproblem längs linjen.

Medan de flesta volymförstärkningsappar fungerar på samma sätt i grunden, är användargränssnittet och hur de presenterar sitt erbjudande det som gör att det sticker ut från resten. När det gäller Volume Up är det en enkel men ändå effektiv app som gör att du bekvämt kan öka mediavolymen på din enhet.

Det finns en ihållande volym upp-bar i meddelandefönstret som berättar om booster-status. Den är kompatibel med alla enheter som kör Android 4.1 och högre, och täcker ett stort antal smartphones och surfplattor där ute.

Volume Up är en gratis att ladda ner app med annonser ombord. Det finns dock inga inköp i appen för att få annonserna att försvinna eller låsa upp nya funktioner i appen.

Högtalarförstärkning

Speaker Boost är nästa. Även om det inte kommer att öka dina ljudnivåer - eftersom ljudnivåerna är mycket beroende av högtalarhårdvaran - bör du kunna justera saker som bas och diskant för att göra musik och poddsändningar bättre Det borde fungera ganska bra för spel också.

Du kommer förmodligen att få den bästa upplevelsen med hörlurar eller en extern högtalare, eftersom extern hårdvara generellt kan hantera ljudjusteringar bättre. Speaker Boost är i huvudsak en ljudmixer, så du bör kunna justera nivåerna till dina preferenser.

Extra volymförstärkare

Trött på lågt och tyst ljud? Det är ett problem med många smartphones på marknaden, men Extra Volume Booster lovar att lösa det. Vi tycker att skillnaderna här är ganska subtila, men eftersom det är en ljudmixer kan du justera olika aspekter på ljudet så att det låter åtminstone tydligare.

Det kommer förmodligen inte att fungera jättebra med din smartphone, men kommer att ge dig den bästa upplevelsen med, till exempel, ett par hörlurar eller en extern högtalare - i alla fall, appen är ganska enkel och lätt att använda - även lekman borde kunna förstå ganska bra.

Volymförstärkare

Denna app erbjuder mycket mer kontroll för användarna jämfört med konventionella volymförstärkningsappar. Användargränssnittet efterliknar en standard skivspelare med knoppar på dem som du kan rotera enligt din önskan. Det fungerar också som en anpassad utjämnare, så att du kan öka basen och andra attribut i ditt media. Naturligtvis är volymökning den primära funktionen här som kan uppnås med minimal ansträngning.

Vad jag personligen gillar med den här appen är att den också fungerar som en fristående musikspelare, med alla utjämnaralternativ som finns i appen. Detta gör det mer lättillgängligt för användarna och fungerar också som en livskraftig ersättare till den mängd musikspelarappar som finns tillgängliga på marknaden.

Utvecklaren hävdar att volymen på dina media kan ökas med 30 - 40% med den här appen, vilket borde vara tillräckligt i de flesta fall. Om du vill öka ljudet från din smartphone och också vill ha en anständig musikspelare till ditt förfogande, är det här appen att få.

Volume Booster är en gratis app som kommer med annonser. Det finns inga köp i appen här. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 3.2 och senare.

Volume Booster Pro

Var inte förväxlad med namnet eftersom den här appen inte har någon anknytning till ovannämnda Volume Booster-app. Med tanke på USP för dessa appar är det ingen överraskning att det finns liknande namngivna appar över Play Store. Denna app låter dig öka eller öka alla systemvolymer, inklusive larm, ringsignaler och till och med media. Det finns vissa appar som erbjuder den här funktionen, men inte alla volymökningsappar erbjuder den här funktionen, vilket gör att denna app sticker ut bland mängden.

Det finns många växlar på appen, så att du bekvämt kan byta volym. Du kan också tystna volymen på ditt system helt, vilket kan vara praktiskt om du är på väg till ett möte eller i områden där telefoner är begränsade. Appen är gratis att ladda ner och kommer med annonser ombord. Det finns dock inga köp i appen.

Volume Booster av Vintage Audio Tools

Ännu en namngivare på en app som vi talade om ovan, den här appen är enklare jämfört med andra erbjudanden där ute. Det är dock inte att säga att det saknas på något sätt. Det kommer med enkla att navigera kontroller, med en reglage för att öka volymen som du vill. Tyvärr saknar denna app förmågan att öka system- och larmvolymer, så du är bara begränsad till att använda detta för musik och andra media.

För enkelhets skull har utvecklaren lagt till tre förinställda knappar - normalt, högt och av, vilket rekommenderas om du inte vill växla reglaget manuellt. En meddelanderuta kommer alltid att finnas, vilket ger dig snabb åtkomst till boosterfunktionerna. Appen är gratis att ladda ner och kommer med annonser. Tack och lov finns det inga köp i appen här. Se till att kolla in det.

Dom

De flesta av dessa volymförstärkningsapplikationer är värda att ge åtminstone ett skott. De flesta av dessa kan konstnärligt öka ditt ljud, vilket inte alltid gör ljudet ljudet fantastiskt. Ändå låter dessa appar åtminstone dig leka med det, men om du verkligen vill öka ditt ljud kommer du definitivt att titta på fysisk hårdvara - som studiohögtalare.

Har du en favoritvolymförstärkarapp? Låt oss veta i kommentarerna nedan.