7 bästa ljudredigeraren för Android år 2020

Smarttelefoner och surfplattor låter dig spela in ljud när du är på språng. Du kanske vill spela in en presentation eller en föreläsning i skolan - Android låt dig göra detta med lätthet. Faktum är att många smartphones är förladdade med en inspelare som kan spela in ljudet runt dig. En sak som Android inte kommer med ur lådan är dock sättet att redigera ditt ljud. Kanske vill du klippa klipp eller ordna ljudskivor på nytt.

Du kanske till och med vill dela ljudspår tillsammans. Till skillnad från populär åsikt, behöver du inte en fullständig dator och ljudinställning för att göra detta - ljudredigeringsappar för Android gör att du kan göra alla dina grundläggande och avancerade redigeringar när du är på språng. Här är våra favoriter:

Voice Pro

Voice Pro är en av de mest funktionsrika applikationerna i denna lista, så att du kan spela in ljud i upp till 100 olika format. Med Voice Pro kan du till och med ta din inspelade ljudfil och registrera den i ett mono- eller stereoformat.

Ovanpå det har du alternativ för att lägga till bakgrundsmusik till dina inspelningar, mixa och slå samman inspelningar, kryptera ljudfiler och mycket mer. Det finns till och med samtalinspelning i den här appen. Dessutom kan Voice Pro ta din ljudfil och spela in den till text på fyrtio olika språk. Kom igång på länken nedan.

Music Editor

Därefter har vi den lämpligt namngivna Music Editor. Den här är idealisk för massor av olika applikationer - du kan redigera ljud med det - precis som många av dessa applikationer - eller du kan använda funktioner som MP3-skäraren, Ringtone Maker, Song Editor och mer.

Audio Editor-delen är förmodligen den mest funktionsfyllda funktionen i appen, så att du kan göra saker som komprimera ljud, trimma ljud, slå samman ljud, lägga till filer och mer.

Waveeditor

WaveEditor är applikationen för inspelning och redigering av ljud. En av de riktigt fina sakerna med WaveEditor är den stora mängden filtyper som du kan använda med WaveEditor. Det finns bara så mycket du kan göra med WaveEditor - du hittar funktioner som blandning och redigering av flera spår, WAV- eller MP3-inspelningsformat och till och med visuella verktyg för redigering, som FFT, oscilloskop, spektrogram, etc.

Den här har även USB-mikrofonsupport.

Audio Evolution Mobile Studio

Audio Evolution Mobile Studio är älskad av många, och de flesta inkommande användare kommer förmodligen att älska det för sitt enkla och lättanvända gränssnitt. Det är mycket organiserat och enkelt att navigera runt. Det finns massor av avancerade funktioner också i denna app - multispårljudinspelning, din grundläggande ljuddelning och skarvningsåtgärder, såsom flytta, klippa, trimma och till och med möjligheten att ta bort spår helt.

Audio Evolution Mobile Studio har även stöd för extern hårdvara - om du vill använda programvaran tillsammans med USB-ljudgränssnitt kan du göra det felfritt.

FL Studio Mobile

FL Studio Mobile är en fantastisk applikation för att skapa ljud. Med denna snygga applikation kan du skapa musik helt från början. Det har också många av de grundläggande ljudredigeringsfunktionerna, men utöver det finns det många sätt att redigera och manipulera din musik - det finns effekter för kör, auto-ducker, filter, förseningar, reverb och så mycket Mer.

Det finns ett gäng förinställningar som du kan leka med, liksom prover som du kan förhandsgranska. Denna applikation har även stöd för MIDI-kontroller och MIDI-filer.

Lexis Audio Editor

Lexis Audio Editor är ett annat program som du bör tänka på. Detta är mer en grundläggande ljudredigerare som hjälper dig flyga igenom några av de uppgifter som måste göras snabbt. Det är inte lika kraftfullt som många av de andra ljudredigeringsapplikationerna i den här listan, men det får jobbet gjort i händelse av att du behöver dela något riktigt snabbt eller klippa ut lite ljud som du sedan kan spara som en fil och skicka till en vän.

Den stöder alla dina vanliga ljudformat - wav, mp3, etc., men utöver det stöder det också en mängd olika videoformat. Återigen är det en enkel ljudredigerare med några grundläggande funktioner. Dessutom är det gratis eftersom det inte har alla de kraftfulla verktygen bakade i.

AudioDroid

Sist, men säkert inte minst, har vi AudioDroid. AudioDroid är en kraftfull applikation - egentligen är det bara en stor nedgång är det klumpiga UI, som tar dig tillbaka till Gingerbread-dagarna i Android.

Det är inte särskilt organiserat, även om det kan vara bra - alla dina alternativ, effekter, synkroniseringsverktyg och mer är allt framme där du kan se dem och få tillgång till dem med en fingertopp - det finns ingen anledning att söka efter dem genom olika menyer. AudioDroid kommer inte att kosta dig en krona, även om den är full av annonser - de kan bli av med en engångsbetalning på $ 2, 99.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta applikationer för ljudredigerare. Det finns mycket mer än det här ute, men det här är några av de bästa du kan ta hand om i dag. Om vi ​​hade en att rekommendera, gå till Voice PRO eller Audio Evolution Mobile Studio - båda är verkligen kraftfulla verktyg som kan ta en ljudredigeringsstudio på språng.