7 bästa låsta Verizon-telefoner 2020

Ser du eventuellt på att använda Verizons nätverk för din smarttelefonbehov, men vill inte låses fast till deras nätverk bara? Inga problem! Det finns ganska många utmärkta flaggskeppssmartphones som du kan hämta som är olåsta och fungerar inte bara på Verizon, utan många andra operatörer i USA och därefter. Om du följer med nedan visar vi dig de bästa alternativen på marknaden! Här är våra bästa val.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy S9Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Note 9Kolla pris på Amazon

ÄPPLEApple iPhone Xs 64GB - Verizon - helt upplåstKolla pris på Amazon

LGLG Electronics V30 + fabrikslåst telefon, 128 GB, 6 ", svart (amerikansk garanti)Kolla pris på Amazon

MotorolaMotorola MOTO G4 Play (4: e generationen) 4G LTE fabrikslåst telefon, 16 GB, svartKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Moto G6

Moto G6 är ett utmärkt alternativ som kan arbeta med Verizon direkt. Den levereras med en vacker 5, 7-tums Full HD-skärm som ger dig klar, skarp och skarp kvalitet.

Den här har en ganska unik installation med dubbla kameror, som faktiskt är en upphöjd cirkulär modul på baksidan.

Moto G6 är utrustad med hela livslängden på batteriet, men när den är på väg att dö, har den Turbo-laddning för att juice din telefon snabbt och i farten. Den har snabb prestanda och kommer med en 1, 8 GHz Octa-Core-processor.

Denna unika är Amazon Alexa kapabel, så att du också kan använda några fina, handsfree-kommandon.

Samsung Galaxy S10 +

Nästa gång tittar vi på Samsung Galaxy S10 +. Den här stöds av Verizon, men det är alltid bra att ange ditt enhets-ID i enhetsväxlingsverktyget på Verizon bara för att se till. När Verizon har bekräftat det skickar de dig ett gratis SIM-kort.

Den har faktiskt en 6, 4-tums “Infinity Display” med en Quad HD + Dynamic OLED-panel. En av de mer unika aspekterna av detta är att den har en fingeravtryckssensor på skärmen samt ansiktsigenkänning.

Den levereras med den senaste Snapdragon 855-processorn, som håller saker och ting igång snabbt och smidigt. Det har faktiskt 8 GB RAM, vilket är utmärkt för multitasking.

Med ett enormt 4, 100 mAh-batteri kommer din telefon att kunna hålla lätt under hela dagen. Och med Quick Charge-teknik ombord bör du också kunna ladda upp detta med tråd snabbt. Det finns också trådlös Qi-laddning, om det är din sak.

Naturligtvis kan detta ta utmärkta bilder också. Den har en trippelkamerauppsättning på baksidan, vilket ger dig ett 12-megapixel Dual Pixel-objektiv, ett 16-megapixel bredt objektiv och sedan ett 12-megapixel zoomobjektiv.

Samsung Galaxy S9

Först upp på vår lista är Samsung Galaxy S9. Du kan köpa detta direkt från transportören, eller så kan du köpa det online, Unlocked, vilket gör att du kan studsa mellan dina favoritföretag vid den tiden. Sammantaget är det en riktigt trevlig smartphone som du inte vill skicka, särskilt med hårdvaran.

Galaxy S9 är i huvudsak en Samsung Galaxy S8, men den har varit finjusterad för att ge dig den ultimata perfektionen. Med en 5, 8-tums dubbelböjd Super AMOLED-skärm (med en upplösning på 2 960 x 1 440) får du bara de mest fantastiska bilderna från denna smartphone. Den har en Snapdragon 845-processor och 4 GB RAM, så den kan hantera nästan allt du kastar på det. Det har ett 3 000 mAh batteri som borde få dig igenom dagen och sedan några.

Samsung Galaxy Note 8

Samsungs Galaxy Note 8 är en djupgående enhet som du inte vill missa. Du kan köpa det olåst, så att du kan använda det på Verizon, eller verkligen, alla andra nätverk du vill - se till att du kontrollerar nätverksbanden för att se till att operatören du väljer har rätt mobilband för smarttelefonen.

Med Galaxy Note 8 får du den berömda 6, 3-tums dubbla böjda AMOLED-skärmen. Med en upplösning på 2 960 x 1 440 får du några helt fantastiska bilder på skärmen. Den spelar media fantastiskt bra, och själva telefonen kan hantera alla uppgifter du kastar på den med sin Snapdragon 835-processor och 6 GB RAM. Det kan köpas i lagringsstorlekar för så lite som 64 GB ända upp till 256 GB. Batteriet är inte heller lutande, vilket ger dig en hel dags värde av en 3 300mAh-enhet.

LG V30

LG V30 är en mycket trevlig smartphone. Du får en stor skärm - 6 tum i storlek, med en vacker upplösning på 2 880 x 1 440. En sak är säker: att spela media på den här telefonen är en upplevelse med käken, särskilt när den är parad med Quad DAC för ljud. Det är packat med lite riktigt kraftfull hårdvara, inklusive en Qualcomm Snapdragon 815-processor, 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme. Det finns ett microSD-kortplats som gör att du kan utöka lagringsutrymme upp till 256 GB om du behöver det. Du kan förvänta dig att ta fantastiska foton med LG V30 - runt baksidan finns en dubbelkamera med en 16-megapixelsensor och en 13-megapixelsensor. Ihopkopplat kan LG V30 ta precis rätt mängd ljus för att ta fantastiska foton. Du kan inte gå fel med LG V30, och när den låses upp kan du gå till nästan alla nätverk, inklusive Verizon.

Moto G4

Du kanske också vill överväga Moto G4-smarttelefonen. Detta gjordes ursprungligen för internationella marknader, men du kan köpa en olåst version av den här smarttelefonen som kan användas på Verizons nätverk. Den var utformad för att vara mer en budgettelefon, men Moto G4 är fortfarande ett kraftcenter. Den har en stor 5, 5-tums skärm, en Snapdragon 617 CPU och 2 GB RAM. Det är en smidig smartphone, har en anständig skärm och allt på en budget också!

iPhone X

Slutligen har vi iPhone X. Det kanske inte är Android, men det är fortfarande en fenomenal smartphone som du kan låsa upp på Verizon. En av dess säljfunktioner är Face ID-sensorn, så att du kan logga in på dina telefoner, bankkonton och andra appar bara med ansiktsigenkänning. En annan sak med det är dess knapplösa design. Ja, Apple fick slutligen bort hemknappen med den här telefonen, vilket ger dig mer skärm att använda. Sammantaget är det en riktigt fin smartphone med en 5, 8-tums skärm. Allt är smidigt, snabbt och snabbt. Inte bara det, utan batteriet håller till synes också för evigt. Den enda nackdelen vi måste nämna är att den inte nödvändigtvis är så stor - att köpa den, du kanske tror att den är besläktad med iPhone 8 Plus, men det visar sig att det faktiskt är mer som en iPhone 8, men utan hemknappen.

Dom

Vi har bara repat ytan på alla de fantastiska upplåsta Verizon-smartphones som finns, men det vi har listat här är några av de bästa. Har du en favoritlåst Verizon-telefon? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy S9Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Note 9Kolla pris på Amazon

ÄPPLEApple iPhone Xs 64GB - Verizon - helt upplåstKolla pris på Amazon

LGLG Electronics V30 + fabrikslåst telefon, 128 GB, 6 ", svart (amerikansk garanti)Kolla pris på Amazon

MotorolaMotorola MOTO G4 Play (4: e generationen) 4G LTE fabrikslåst telefon, 16 GB, svartKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.