7 bästa låsta telefoner med höga stereohögtalare 2020

Moderna smartphones har en mängd funktioner. Men en anständig batteritid och utmärkta högtalare är några av de funktioner som de flesta kunder letar efter. Men i tillverkarnas strävan efter att göra enheter supertunna kan förmågan att spela hög musik ibland offras. Men även trots det finns det en handfull smartphones där ute som erbjuder en anständig uppsättning högtalare ombord. Vi ska titta på några sådana smartphones som du kan få på Amazon just nu.

ProduktvarumärkenamnPris

HUAWEIHuawei Mate 9 med Amazon Alexa och Leica Dual CameraKolla pris på Amazon

ARRISARRIS SURFboard SBG6900AC Docsis 3.0 16x4 kabelmodem / Wi-Fi AC1900 routerKolla pris på Amazon

SonySony Xperia XZ - Upplåst smartphone - 32 GB - Forest Blue (USA-garanti)Kolla pris på Amazon

BjörnbärBlackBerry DTEK60 BBA100-2 fabrikslåst telefon - Earth Silver (internationell version)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 kommer först på vår nedräkning. Högtalaren är ganska hög och ger dig stor volym; Du kan dock öka det exponentiellt genom att aktivera Dolby Atmos-funktionen i inställningarna. Detta stärker verkligen ditt ljud, men är särskilt bättre när du har hörlurar i.

Bortsett från det kommer Samsung Galaxy S10 med en stor och vacker skärm och kör alla de senaste specifikationerna som finns tillgängliga idag. Som sagt, den här telefonen är ingen slang och kommer att kunna hantera nästan allt du vill att den ska göra.

Det viktigaste är att det har ett stort batteri - det finns faktiskt ett 3.400 mAh-batteri inuti. Med mjukvaruoptimeringar bör det kunna hålla hela dagen och till och med ge dig många timmar med rak musikuppspelning.

LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ är förmodligen en av de bästa telefonerna som pengar kan köpa så långt som en premium högtalarinställning går. En av de unika "proffsen" här är att det fungerar för att ge dig tydligt och uppslukande ljud över hela skärmen. Många högtalare låter tunna, men LG G8 ThinQ försöker ge dig en mer naturlig akustisk upplevelse.

Ovanpå det har telefonen en inbyggd quad DAC, som också förbättrar ljudupplevelsen. Det finns aptX HD-ljud också, och några andra specifika högtalar- och ljudrelaterade funktioner som låter dig få ut mesta möjliga av G8 ThinQs högtalare.

Andra än så kommer det med en söt och avancerad kamerainställning, en vacker skärm och ett stort batteri som borde hålla dig större delen av dagen.

Huawei Mate 9

Mate 9 träffade marknaderna för några månader sedan, så det är en ganska färsk enhet även i dag. Kommer från en massivt populär tillverkare och Mate 9 är ett monster i alla avseenden, inklusive ombord högtalare. Med detta i åtanke är Mate 9 verkligen en av de bästa telefonerna du kan köpa idag. Men om du vill få en no-frills-enhet som levereras med en ganska stor uppsättning högtalare, kan du inte göra mycket bättre än det här här.

Handenheten kommer också med en massiv 5, 9-tums skärmpanel, åtföljd av ett 4 000 mAh-batteri under huven, så att du vet för ett faktum att du inte kommer att tappa någon aspekt.

ZTE Axon 7

Handenheten släpptes för ungefär ett år sedan på de globala marknaderna, inklusive USA. Den kommer med ett anständigt hårdspecifikationsblad under, med högtalarna som en av de viktigaste höjdpunkterna ombord. De framåtriktade dubbla stereohögtalarna kommer säkert att imponera på audiofilerna bland oss.

ZTEs Axon-serie lanserades av företaget för ett par år sedan och har varit mycket populär bland massorna sedan dess. Axon 7 tar arven framåt i det som varit ett mycket fruktbart par år för företaget. Användarrecensioner har lovordat de högtalare ombord på Axon 7, så du kan vara säker på att du får den bästa multimediaupplevelsen från den här handenheten. Det kommer också med en supersnabb Snapdragon 820 SoC och ett 3 250 mAh-batteri under huven, så det är inte en enda knep ponny.

Sony Xperia XZ

Xperia XZ, som markerade Sonys återgång till en viss känsla av normalitet, var som packar ett avancerat specs-ark under huven och en mycket kapabel högtalare. Naturligtvis finns det stereohögtalare ombord här, så att du inte kommer att behöva vad gäller ljudprestanda. Även om telefonen verkar vara ganska minimalistisk har tillverkaren varit klok nog att inkludera dubbla stereohögtalare framåt, vilket utan tvekan kommer att prestera bättre än dina genomsnittliga smarttelefonhögtalare.

Tillägget av en skarp 1080p upplösningsskärm, förutom den smidiga Snapdragon 820 fyrkärniga chipset, säkerställer att Xperia XZ täcker alla dess baser. Med tanke på att du får en komplett smarttelefon med ett ganska avancerat specifikationsblad ombord här, bör den något premiumprislappen inte beröra potentiella köpare.

LeEco Le Pro3

Liksom Huawei Mate 9, kommer Le Pro3 med bottenvända högtalare på vardera sidan om USB Type-C-laddningsporten. Detta säkerställer att även om du håller telefonen mot ryggen eller med skärmen vänd mot en plan yta, kommer ljudet inte att förvrängas en bit. Detta är ett smart designbeslut som har använts av flera smarttelefontillverkare under de senaste åren. Det som gör telefonen ännu bättre är inkluderingen av en handfull avancerade funktioner som 16-megapixel bakkamera och ett 4 070 mAh-batteri.

Du kommer också att vara glad att veta att LeEco har en omfattande supporttjänst i USA som säkerställer att du inte blir kvar i mörkret om något skulle hända med din enhet. Alla dessa faktorer tillsammans gör Le Pro3 till ett ganska spännande erbjudande att äga.

BlackBerry DTEK60

BlackBerrys återkomst till sin tidigare härlighet kom i form av DTEK60. Även om det kanske inte är lika populärt som några av de andra moderna Android-smartphonesna, så säkerställer DTEK60 att det mellersta marknadssegmentet inte lämnas av handenheter av hög kvalitet. Utrustad med en anständig uppsättning stereohögtalare är handenheten en av de bästa enheterna att äga i prissegmentet under $ 500. Det kan tyckas som om telefonen är lite dyrare jämfört med andra erbjudanden på listan, men vi måste ta hänsyn till det faktum att det kommer med en svit med BlackBerry-specifika funktioner och tillägg, vilket gör en verkligt trevlig upplevelse för ägarna.

Enheten packar också en Quad HD AMOLED-skärm, tillsammans med fyrkärnan Snapdragon 820 SoC.

ProduktvarumärkenamnPris

HUAWEIHuawei Mate 9 med Amazon Alexa och Leica Dual CameraKolla pris på Amazon

ARRISARRIS SURFboard SBG6900AC Docsis 3.0 16x4 kabelmodem / Wi-Fi AC1900 routerKolla pris på Amazon

SonySony Xperia XZ - Upplåst smartphone - 32 GB - Forest Blue (USA-garanti)Kolla pris på Amazon

BjörnbärBlackBerry DTEK60 BBA100-2 fabrikslåst telefon - Earth Silver (internationell version)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta olåsta telefoner som har en förbättrad ljudupplevelse. Många av dessa ger dig högt och kristallklart ljud, men ändå kommer du att få det bästa ljudet genom ett par hörlurar eller trådbundna hörlurar.

Som sagt är Samsung Galaxy S10 eller LG G8 ThinQ några av de bästa alternativen som du kan hämta.