7 bästa kompass-appen för Android år 2020

Det finns många falska eller ibland kompassappar som inte fungerar i Google Play Store. Det kan göra det svårt när du försöker hitta en för den vandringstur du planerade, eller om du bara vill använda en kompass för skojs skull.

Med det i åtanke, grävde vi genom Google Play Store och hittade den mest pålitliga gratis kompass-appen för Android år 2020. Med det sagt kan du vara säker, efter att ha tittat nedan, att du har en bra kompass med dig var som helst som fungerar bra och inte kommer att vara för irriterande att använda! Här är våra bästa val.

Kompassstål 3D

Compass Steel 3D är en kompass-app som är annonsfri, och har många andra funktioner att erbjuda, till exempel solriktningsindikator, månriktningsindikator och självkalibrering så att du inte vifter din telefon genom luften hela tiden för att kalibrera den.

Detta säkerställer att du kan få en bra läsning hela tiden. Dessutom har Compass Steel 3D också möjligheten att välja mellan magnetiskt norr och geografiskt norr, så att du kan vara säker på att du kommer i rätt riktning. Ovanpå alla fina klockor och visselpipor har den här appen också en fin estetik, vilket gör den till våra favoriter!

Compass 360 Pro

Compass 360 Pro är också värt att ta en titt på din Android-telefon eller surfplatta. Det coola med det här är att det fungerar över hela världen. Många kompassapplikationer fungerar bara i USA, men 360 Pro bör fungera nästan var du än går.

Det kommer med en lättanvänd design, men kom ihåg att du, precis som en vanlig kompass, måste lägga Compass 360 Pro platt för den mest exakta avläsningen.

Bara ett kompass

Om du letar efter något lite mer förenklat alternativ, är bara ett kompass rätt upp i gränden. En av de coola sakerna med Just a Compass är att det är helt gratis att ladda ner, och det finns inga annonser för att avbryta din upplevelse. Det är en enkel och lätt applikation, så det kommer inte att ta upp för mycket utrymme i telefonen, och det kommer att gå ganska smidigt.

Compass Galaxy

Compass Galaxy skapades av Szymon Dyja och är en av de få faktiskt fungerande apparna. Dessutom fungerar de flesta kompassappar bara på din telefon om du har en magnetometer. Compass Galaxy erbjuder en enkel användarvänlig kompass-app som låter dig hoppa in utan att behöva acceptera en miljon tillåtelser för att komma åt kompassen.

Så om du är borttappad och behöver en enkel lösning skulle det totalt sett vara en fantastisk app att ha! En granskare matchade till och med den med en riktig flottörkompass och sa att den hade samma läsning som den här appen!

Kompass

The Compass by GammaPlay är en annan bra kompass-app för alla som har förlorat sig i skogen eller inte kan hitta sin väg tillbaka. Kompassen från GammaPlay är en av de mer exakta kompasserna i Google Play Store.

Vissa granskare har sagt att den här appen inte ger en exakt avläsning när den visas mot en verklig kompass, men har en mycket nära läsning jämfört med andra fysiska och dyra kompasser. Denna coola app gjordes också så att du kan ställa in dina vägbeskrivningar bara genom att svänga ramen i appen, vilket gör den här appen ännu trevligare att använda!

Kompass av NixGame

Compass-appen från NixGame är enkel att använda och bekväm, allt med sin förmåga att växla mellan geografisk pol och magnetpol så att du kan få den mest exakta ur denna app!

Compass-appen från NixGame använder också din GPS eller andra platstjänster för att se till att du har den mest exakta läsningen. Denna app kommer också att berätta om din latitud och longitud, så att du kan berätta exakt var du är och till och med kunna ge vänner exakta koordinater. Eftersom kompass-appen från NixGame använder platstjänster kommer du också att kunna se din exakta platsadress!

GPS-kompass av DIJKOT

GPS-kompasset från DIJKOT är väldigt flytande och fungerar riktigt bra, i motsats till många kompassappar i Google Play Store. Om du letar efter en enkel, lättanvänd app utan att ha för många krusiduller är den här appen för dig! Denna app har också varit känd för att vara mer exakt än andra också, så du kan vara säker när du tar detta på din fältresa kommer du inte att låta ned!

Denna app fungerar väldigt snabbt och är inte statisk eller klibbig som andra kompassappar är, så du kan vara säker på att du har en tillförlitlig fungerande app när du använder den här. Eftersom den här appen har mindre funktioner är den mer lätt och kör snabbare så att du nästan direkt kan få resultat när du öppnar den här applikationen!

Dom

Alla dessa kompassappar är bra och fungerar riktigt bra - det finns många kompassappar i Google Play Store som bara inte fungerar. Med så många förfalskningar eller dåliga kompassappar där ute kan det vara ganska svårt att försöka skaffa sig en anständig kompassapp som fungerar bra och fungerar smidigt, men som också har all nödvändig geografisk information du behöver den ska ha.

Så här har vi ett gäng fantastiska kompassappar som fungerar bra och inte är felaktiga som många andra kompassappar där ute. Vad är din favoritkomp-app? Låt oss veta i kommentarerna nedan.