7 bästa kaloriträknare iOS-appar 2020

Att gå ner i vikt kan vara en så svår uppgift, särskilt om du bestämmer dig för att gå på en av de oändliga mängder dieter där ute - Keto, 1200Is Enough, No Fat, etc. Det kan vara svårt att hålla sig till den stränga regimen som många av dessa dieter erbjudande. Men du behöver verkligen inte en av dessa dieter! Att gå ner i vikt handlar om att räkna dina kalorier och hålla sig under det du behöver under en dag. Med det i åtanke kan gå ner i vikt lika enkelt som att ladda ner en kaloriräknarapp.

Ställ in kaloriräknarappen för din telefon så kommer den automatiskt att ange hur många kalorier du behöver en dag för att bibehålla din vikt och sedan visa dig de kalorier du behöver äta per dag för att gå ner i vikt. Det är verkligen en enkel process! Om du följer med nedan visar vi dig de högst rankade applikationerna för att räkna dina kalorier.

MyFitnessPal

Den första applikationen som du bör överväga är superpopulär. MyFitnessPal är en riktigt snygg app som tar din information och sedan visar hur många kalorier du behöver äta per dag för att gå ner i vikt, allt baserat på den informationen. Du kan enkelt lägga till frukost, lunch, middag och snacks - MFP har en enorm databas som låter dig slå upp matvaror och visa hur många kalorier den har. För ett mer exakt antal kan du använda streckkodsläsaren för att skanna in de livsmedel som du äter med UPC på paketet. MFP låter dig även spåra ditt vatten.

Vi gillar verkligen MFP eftersom det har ett enkelt sätt att spåra din viktframsteg. Med hjälp av ett automatiskt genererat grafdiagram visar du hur mycket vikt du har tappat sedan du började använda applikationen. Det finns vissa premiumfunktioner med MFP, men det kan användas helt gratis.

CalorieCounter +

NutraChecks CalorieCounter + är det perfekta valet för dig som har hektiska dagar och behöver spåra kalorierna som de äter eller som redan har ätit på en vits. CalorieCounter + gör det snabbt och enkelt, så att du kan skanna streckkoder för de mest exakta mätningarna, och till och med låta dig söka igenom en massiv databas för livsmedel för att hjälpa dig uppskatta kalorier på vad du åt till frukost, lunch, middag eller till ett mellanmål .

En av de saker som skiljer NutraChecks CalorieCounter + från resten är att ja, de har en massiv matdatabas, men deras lista har till och med bilder som hjälper dig att fastställa en bättre uppskattning. Calorie Counter + -länkar med Fitbit, låter dig sätta kost- och fitnessmål, och kommer med ett användargränssnitt som är lätt att använda.

Calorie Counter Pal

Calorie Counter Pal är en modern applikation som inte bara gör att du enkelt kan spåra dina kalorier, utan också hjälper dig att spåra dina fitnessmål.

Appens design är ganska enkelt - du har en matdagbok med kategorier frukost, lunch och middag. Det finns vanligtvis ett trevligt landskap eller miljö som bakgrundsfoto.

Du kan klicka på knappen "+" bredvid de enskilda måltiderna för att söka igenom en stor databas med matalternativ som du kan lägga till i din dagbok. Du kan också använda den integrerade streckkodsscannern för att skanna förpackningen för produkten du äter för att få exakta mått på serveringsstorleken.

Förutom expansiva alternativ för matspårning, hjälper Calorie Counter Pal dig också att övervaka saker som förbrända kalorier, steg som tagits och till och med ger dig specifik information om löpning, jogging, cykling och andra typer av aktiviteter. En av de mer unika aspekterna för Calorie Counter Pal är att den levereras med en diabetes- och glukosspårare också, vilket ger dig förmågan att hålla ett bättre öga på din hälsa.

Försök själv på länken nedan.

Förlora det!

The Lose It! app är mycket lik MFP, men med en något annorlunda design. Du kan enkelt gå in i vad du har ätit till frukost, lunch, middag och till och med för ett mellanmål. Förlora det! tar informationen du ger den och visar dig kalorierna du behöver äta för att gå ner i vikt, även om vi tror att förlora det! använder en något annan matematisk formel än MFP för att beräkna det antalet.

Förlora det! är gratis att använda precis som MFP, men de har ett premiumabonnemang tillgängligt för dem som vill ha en handfull extra funktioner och data att se.

FatSecret

FatSecret har en liknande layout som MyFitnessPal och Lose It !, men det finns några märkbara skillnader med den här appen. Så du får din matdagbok, men du har också tillgång till en stor näringsdatabas, hälsosamma recept och till och med en träningsdagbok! Baserat på den övning du gör, lägger FatSecret till kalorier till vad du behöver för ditt dagliga intag för att gå ner i vikt hälsosamt. En streckkodsscanner är inbyggd i appen för att mer exakt spåra livsmedel.

Cron-o-meter

Cron-o-meter är verkligen bra för olika faktorer. Liksom många kaloriräknarapplikationer får du din matdagbok på första sidan. Det är väldigt lätt att använda och till och med visar dig din näringsfördelning - det vill säga för kolhydrater, proteiner, fetter etc. Cron-o-meter fungerar till och med specifika dieter du använder, vilket ändrar vilka makronäringsämnen du behöver på dagligen.

Det finns många olika faktorer som du kan berätta för Cron-o-meter - till exempel, säg att du är gravid: du kan mata in det i appen, och Cron-o-meter kommer också att ändra vilken typ av näring du behöver baserat utifrån nationella näringsnormer (dvs. om du är gravid kan det rekommendera mer järn i din kost).

Sparkpeople

Till sist, men säkert inte minst, har vi SparkPeople. Detta är en fullständig applikation med kaloriräkning med en matdagbok. Du kan delta i aktiviteter och mål med det. Det snygga med SparkPeople är att det definitivt är mer målorienterat än resten av apparna på den här listan, som de som gillar att uppnå saker och korsa saker från sina listor kommer att gilla.

SparkPeople är verkligen lätt att använda, och om du äter samma sak regelbundet, eller från dag till dag, gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt kopiera det du åt från en tidigare dag till dagens dag.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska kaloriräknade iOS-appar tillgängliga i App Store - alla dessa kommer att tillgodose dina behov. Det är värt att bara ta en, prova och se om du gillar det. Vi kan rekommendera att du testar MyFitnessPal först, eftersom det har det bästa användargränssnittet; men appar som Calorie Counter Pal ger dig möjligheten att se djupare insikter i dina träningspass och kalorier som förbränns under dagen.

Vilken är din favoritkalorit-iOS-app? Låt oss veta, och det kan hamna på nedräkningen!