7 bästa iPhone Photo Editor-appen 2020

För att få ut mesta möjliga av din iPhones utmärkta kamera måste du utrusta dig med fotoredigeringsappar. Du kan använda dem för att förbättra utseendet på dina bilder, tillämpa kreativa effekter, förvandla dina bilder till memes, byta ditt ansikte med någon av dina vänner och mer.

Men det finns en till synes oändlig mängd fotoredigerare tillgängliga i App Store. Hur väljer du eventuellt en? Det är därför vi skapade den här guiden - för att ge dig en omfattande lista över fotoredigerare som kommer att vara utmärkta för att ge dig den kreativa fördelen över dina foton. Och så här är sju av våra favoritrekommendationer.

Instagram

Instagram är nummer ett på vår nedräkning. Det kanske inte är direkt en fotoredigerare, men det är ett utmärkt sätt att redigera vissa aspekter av dina foton och sedan dela det med alla dina vänner och familj på den sociala medieplattformen. Instagram har alla möjliga sätt att redigera dina foton - med kontrast, filter, vitbalans och så mycket mer.

Med Instagram kan du till och med klippa och klippa bilder. Och genom ett tillägg eller tillägg som du kan ladda ner kan du till och med använda Instagram för att skapa en layout eller rutnät av alla dina favoritfoton.

Mörkt rum

Darkroom, skapat av Bergen Company, är ett annat utmärkt sätt att redigera alla dina favoritfoton. Det kan vara ett besvär att redigera foton på mobil, men med Darkroom behöver det inte vara det. Darkroom säger att detta är tänkt att vara den mest väl utformade, integrerade och kraftfulla redigeringsappen för iOS. Inte bara kan du använda det här för att redigera foton på iPhone, utan det finns också iPad-stöd. Det kommer också med andra funktioner, som RAW-stöd, porträttredigering, hashtaghanterare, anpassat filter, innehållsmedvetna ramar och mer.

Snapseed

Utvecklat av Googles dotterbolag Nik Software, utvecklare av en uppsättning av bildförbättringsverktyg och fotografiska filter-plug-ins för Adobes produkter, har Snapseed mycket av samma funktionalitet som finns i den en gång 500 $ Nik-samlingen.

Den här professionella fotoredigeraren kan öppna både standard JPG-bilder och RAW-bildfilformat, och erbjuder dig alla förmåner av icke-förstörande bildredigering direkt på din iPhone. Du kan beskära, rotera, omvandla, justera vitbalansen, tillämpa selektiva touch-ups, lägga till text- eller filmfilter, konvertera dina bilder till svartvitt och mycket mer.

Trots ett stort antal funktioner som appen innehåller är allt självförklarande tack vare det moderna användargränssnittet som är utformat för att vägleda dig genom hela fotoredigeringsprocessen. Med tanke på appens pris på exakt $ 0 och det faktum att det har översatts till de flesta större språk behöver vi förmodligen inte förklara längre varför vi har valt den som den bästa iPhone-fotoredigeraren 2017.

Mematic

Operativsystemet iOS har ingen brist på meme-generatorer, många skapade av amatörutvecklare som bara lär sig vad som kommer att göra en iOS-app. En meme-generator som inte har några märken hos oerfarna utvecklare är Mematic. Med över 5 miljoner nedladdningar och det genomsnittliga kundbetyget på 5 stjärnor har Mematic fött hundratusentals absurda memes.

Den gratis versionen av appen låter dig använda alla klassiska memes, som Forever Alone, Doge, Me Gusta, Overly Attached Girl Friend, Scumbag Steve, Ancient Aliens, Philosoraptor, Rage Guy och, naturligtvis, Pepe the Frog. Tillagda med en nyligen uppdaterad är stilen Fake News och Citat meme. Dina skapelser kan delas på sociala medienätverk direkt från appen, eller så kan du spara dem i ditt album och överföra dem till din dator.

Det finns också en betald version som låser upp möjligheten att välja textfärger och teckensnitt för dina memes, skapa nya memes genom att klistra in ansikten från foton till anpassade bakgrunder och anpassa vattenstämpeln Mematic lägger automatiskt till varje meme.

CamCam

CamCam-ansiktsfilterappen kommer med otaliga roliga filter och klistermärken som du kan använda för att förvandla vanliga selfies till något lustiga, söta eller helt läskiga. Se hur du kan se ut om du var en kattunge, valp, rådjur eller kanin. Byt någon tråkig bakgrund för en förtrollande skog eller fascinerande bergskedja. CamCams avancerade ansiktsigenkänningsalgoritmer kan hålla reda på flera personer samtidigt, vilket gör att gruppbilder blir en explosion.

Om du har massor av befintliga selfies på din iPhone och du vill använda dem istället för att ta nya, kan du göra det. CamCam-filter kan tillämpas på befintliga foton såväl som de som tas av appen. Omedelbar delning på populära webbplatser för sociala medier stöds fullt ut och appen integreras till och med Facebook-messenger, så att du kan skicka bilder och videor direkt på Facebook-messenger utan att lämna appen.

MSQRD

MSQRD (uttalas som ordet maskerad) är en iOS-app som visar möjligheterna till en ansiktsspårning och 3D-ansiktsplacering SDK utvecklad av samma företag. När appen upptäcker ett mänskligt ansikte lägger den automatiskt en animerad mask över sig och justerar den för att exakt passa användarens ansiktsegenskaper och upprepar hans eller hennes rörelser.

Appen är indelad i två avsnitt. Den övre halvan av skärmen visar en livförhandsvisning av den valda effekten, och den nedre halvan av skärmen innehåller miniatyrbilder av tillgängliga filter samt inspelningsknappen. Användare kan spela in en video på upp till 30 sekunder och sedan dela videon på sociala medier med ett knapptryck.

Teamet bakom appen har utvecklat sin ansiktsspårningsteknologi sedan 2010. Den 9 mars 2016 köptes appen av Facebook för att tävla med Snapchat och den växande populariteten för dess filter.

Gratis fotografering

Free Photo Crop är en död enkel app som bara innehåller de viktigaste funktionerna som hjälper dig att ändra storleken på dina bilder, inklusive beskära, rotera, vända och ett urval av filter och effekter som en trevlig bonus. Appen är helt gratis, stöds av annonser.

Om du är bloggare och ofta behöver redigera bilderna du tar för ditt innehållshanteringssystem kan Free Photo Crop hjälpa dig att uppnå fantastiska resultat på nolltid.

Dom

Som ni ser finns det massor av utmärkta fotoredigerare av alla typer tillgängliga för iPhone. Det finns fotoredigerare där som gör att du kan redigera alla aspekter av dina foton och sedan andra som ger dig några grundläggande förmågor. Det finns andra, unika val också, som meme-generatorer, ansiktsbytare och så mycket mer.

Har du en favoritfotoredigerare för iPhone? Ljud av i kommentaravsnittet nedan - ditt förslag kanske bara kommer till vår lista med rekommendationer!