7 bästa iPad Pro 12.9-fall med tangentbord

Den 12, 9-tums iPad Pro är en stor surfplatta. Den har i huvudsak en skärm så stor som en liten bärbar dator, bara utan tangentbordet. Det gör iPad Pro totalt sett lite svårare att använda - inte bara är det svårare att hålla ett handtag på surfplattan medan du är på språng, men det är också lite svårare att göra saker som dokumentredigering och kalkylblad på - det beror på att det inte finns något tangentbord du kan använda här. Det räcker med att säga att du enkelt kan lösa två fåglar med en sten här - ett fodral med tangentbord för iPad Pro 12.9. Inte bara kommer det att hjälpa dig att hålla din iPad Pro mer skyddad, utan den kommer också att ge ett bättre grepp och ett sätt att effektivisera dokument, kalkylark och mer.

ProduktvarumärkenamnPris

LogitechLogitech iPad Pro 12, 9 tum tangentbordväskaKolla pris på Amazon

RaydemiPad Pro 12, 9 tum tangentbord med 7-färgs bakgrundsbelysningKolla pris på Amazon

LogitechLogitech Create - Bakgrundsbelyst tangentbordfodral med smart anslutningKolla pris på Amazon

IVSOIVSO ipad pro 12.9 Väska med tangentbordKolla pris på Amazon

ZAGGZAGG Slim Book Ultrathin-fodral, kopplat med avtagbart Bluetooth-tangentbordKolla pris på Amazon

Är du inte säker på vilket fall du ska hämta till din iPad Pro 12.9? Följ med oss ​​nedan, så visar vi dig de bästa alternativen på marknaden just nu. Här är våra bästa val.

Apple Smart Keyboard

Kommer som första på vår lista, har vi Apples helt eget Smart Keyboard. Ställ din 12, 9-tums iPad Pro i stativet, och anslutningen sker nästan omedelbart. Du kan öppna alla anteckningsapplikationer eller dokumentapplikationer och omedelbart börja skriva. Vi är stora fans av den här eftersom det inte bara ger dig ganska anständigt skydd, utan det har också ett tangentbord i full storlek som gör det enkelt att skriva. Det ger dig den ergonomi du behöver för att hålla dig bekväm under arbetsdagen. Du kan använda detta tangentbord i timmar utan att få kramper i handen.

Som vi nämnde tidigare, går det av en ansluten, vad Apple kallar "Smart Connector." Detta gör att laddning och dataöverföring mellan iPad Pro och tangentbord, vilket gör att de två kan fungera tillsammans. Som sagt, det använder mer batteri på iPad Pro, främst för att det använder iPad Pro: s batteri för att driva tangentbordet självt.

Snugg Rugged Keyboard Case

Därefter har vi Snugg Rugged Keyboard Case. Det senaste fallet med ett tangentbord håller din iPad Pro väl skyddad när du är på språng. Du behöver inte oroa dig för att släppa den, eftersom själva fallet kommer att absorbera chocken och hålla din iPad Pro mycket skyddad från de hjärtnedbrytande olyckorna.

En av dess fördelar är att det ger dig full tillgång till alla portar, även när iPad-fodralet finns på det. Det har ett tangentbord i full storlek, som gör att du kan skriva under längre perioder. Den finns i flera olika färger för att ge dig lite variation när det gäller stil.

Logitech iPad Pro 12, 9 tums tangentbordväska

Kommer in som vår första utmanare, vi har Logitech IPad Pro 12, 9-tums tangentbordet. Detta är ett av de mer högkvalitativa fallet med tangentbord där ute just nu. Detta skapades av Logitech och skapades specifikt för iPad Pro 12, 9-tums modell. Ställ in fallet så att din surfplatta hålls väl skyddad från droppar och oavsiktliga fall. Tangentbordet gör det också möjligt för dig att ha lite effektivitet när det gäller dokumentredigering och kalkylblad. Nycklarna känns trevliga, med några korta reseavstånd inbyggda.

Raydem Keyboard Case

För det andra är Raydem Keyboard Case på vår lista. Den här ger dig ett visst måttligt skydd mot droppar och fall; där detta fall lyser ligger emellertid inom tangentbordets funktionalitet. Det medföljande tangentbordet, i detta fall, har lätt resande, vilket gör det lite lättare att snabbt skriva ut ett papper eller ett dokument. Det snygga med det här tangentbordet är att tangenterna är bakgrundsbelysta för enklare att skriva på natten. Nycklarna har som standard bakgrundsbelysning med vit ish, men det finns sex andra färger som du också kan välja mellan.

Kommer som vår tredje utmanare, har vi Skapa bakgrundsbelyst tangentbord av Logitech. Logitechs Create-tangentbord gör det bästa jobbet vi tror och förvandlar i princip din 12, 9-tums iPad Pro till en Macbook. Den har mjuka knappar med låg resa som ger dig den ergonomi som behövs för att skriva hela dagen. Själva fodralet är tillverkat av aluminium så att det håller din 12, 9-tums iPad Pro väl skyddad vid fall eller fall. Det här fallet fungerar med iPad Pro's Smart Connector, så det behövs inga Bluetooth-parningar här. Kickstativet kan fällas ut på flera sätt för en så bekväm vinkel som möjligt.

IVSO Pro-fall med tangentbord

Fjärde upp på vår lista har vi IVSO Pro-fallet med ett tangentbord. Den här har ett professionellt fauxläderutseende, vilket gör att din iPad Pro ser snygg ut, även för affärs- eller arbetsmiljön. Den har ett högkvalitativt PU-lock som fungerar för att skydda din iPad Pro från mindre droppar och olyckor. Det har ett skärmskydd, så det kommer också att hålla din enhets skärm skyddad från repor, nicks och andra missbruk. Detta Bluetooth-tangentbord måste laddas upp själv för att använda - efter cirka 2, 5 till 3 timmar på laddaren får du hela 60 timmars arbetstid.

ZAGG Slimbook Ultra Thin Case

Nästa upp på vår lista har vi ZAGG Slim Book Ultra Thin Case. Om du letar efter ett sätt att ge din 12, 9-tums iPad Pro ett MacBook-liknande tangentbord kommer ZAGG Slimbook Ultra Thin Case att ligga precis upp i gränden. Det är ett ganska underbart fall för iPad Pro, som håller ryggen fri från repor, snitt och annat missbruk. Det har ett hållbart batteri inuti, så att du regelbundet kan använda det här tangentbordet med din iPad Pro i upp till två år utan att behöva en ny laddning.

Dom

Som du kan se finns det många utmärkta val för ett tangentbordfodral för iPad Pro 12, 9-tums modell. Här har vi visat dig både Bluetooth- och Smart Connector-alternativ. Oavsett vilken väg du bestämmer dig för, kommer något av dessa fall att ge dig gott om skydd samt extra arbetseffektivitet på grund av det medföljande tangentbordet.

ProduktvarumärkenamnPris

LogitechLogitech iPad Pro 12, 9 tum tangentbordväskaKolla pris på Amazon

RaydemiPad Pro 12, 9 tum tangentbord med 7-färgs bakgrundsbelysningKolla pris på Amazon

LogitechLogitech Create - Bakgrundsbelyst tangentbordfodral med smart anslutningKolla pris på Amazon

IVSOIVSO ipad pro 12.9 Väska med tangentbordKolla pris på Amazon

ZAGGZAGG Slim Book Ultrathin-fodral, kopplat med avtagbart Bluetooth-tangentbordKolla pris på Amazon