7 bästa iPad Pro 10.5-fodral med tangentbord

Har du en 10, 5-tums modell av iPad Pro? Letar du efter ett sätt som du kan skydda surfplattan ordentligt och lägga till ett tangentbord så att du kan hantera och redigera dokument lite enklare? Det är vad tangentbordet är exakt för - de ger dig en nivå av droppskydd samt skydd mot repor, nicks och andra missbruk. Inte bara det utan det tillagda Bluetooth-tangentbordet gör det mycket lättare att göra saker som att redigera dokument, skriva papper, hantera kalkylblad och mycket mer.

ProduktvarumärkenamnPris

FintieFintie iPad Pro 10.5 Keyboard Case med inbyggd Apple Pencil HolderKolla pris på Amazon

ONHIONHI Bluetooth Wireless Keyboard Case for iPad Pro 10.5 Keyboard Case Aluminum Shell Smart Folio CaseKolla pris på Amazon

LogitechLogitech iPad Pro 10, 5 tums tangentbordväskaKolla pris på Amazon

ZAGGZAGG Rugged Messenger 7 Färg bakbelyst väska och Bluetooth-tangentbordKolla pris på Amazon

ZAGGZAGG Slim Book Ultrathin-fodral, kopplat med avtagbart Bluetooth-tangentbordKolla pris på Amazon

Är du inte säker på vad iPad Pro 10.5-fallet med tangentbordet ska plocka upp? Om du följer med nedan visar vi dig några av våra favoritval. Låt oss dyka rätt in!

Fintie iPad Pro 10.5 Tangentbord med etui

Kommer vi som första upp på vår lista har vi Fintie iPad Pro 10.5 Keyboard With Case. Detta fall liknar Folio-fall som Apple ursprungligen erbjöd med sina traditionella iPads. Som sagt, det kommer att hålla din iPads stöd fritt från repor och nicks. Den absorberar en liten mängd chock och sparar din 10, 5-tums iPad Pro från att krossa. Men det kommer inte att skydda dig från de mer betydande dropparna. Det levereras med ett avtagbart tangentbord som du kan ansluta och använda via Bluetooth - batteriets livslängd är imponerande.

Janvvoo Keyboard Case

Janvvoo Keyboard Case är ett utmärkt val för 10, 5-tums iPad Pro. Det ger din surfplatta ett visst utmärkt skydd, samtidigt som du erbjuder tangentbordsfunktioner som gör det så mycket lättare att göra vilken typ av typ som helst på surfplattan - manipulera dokument, skicka texter, e-post osv.

Den har ett inbyggt flervinkelstativ som gör att du kan ställa in visningsvinkeln på det sätt som är mest bekvämt. Viktiga resor är lätta, vilket ger dig bättre ergonomi.

GreenLaw iPad Pro 10.5 Keyboard Case

GreenLaw är kanske inte det mest kända varumärket för iPad Pro-fall, men det här ger dig fortfarande ett mycket bra skydd vid oavsiktliga droppar. Tillverkad av hållbar, härdad plast, den här håller din investering väl skyddad. Det lägger till minimal bulk men håller fortfarande din iPad Pro väl skyddad.

Väskan kommer i fem olika färger, men var och en kommer att ha 7 olika färgalternativ för det bakgrundsbelysta tangentbordet. Nycklarna är relativt kompakta, men med lätt resande är ergonomin inte så dålig.

ONHI Bluetooth Wireless Keyboard Case

Om du letar efter något som kan hålla din 10, 5-tums iPad Pro skyddad från dåliga droppar, kommer ONHI Bluetooth Wireless Keyboard Case att ligga precis upp i gränden. Den har ett aluminiumskal som kan ta upp droppar och faller bra. Den har också ett folio-skärmskydd, som håller skärmen skyddad från repor och nicks. Men dessutom har du ett utdragbart bakgrundsbelyst tangentbord som du kan använda för att redigera och hantera dokument - även på natten! Den har magneter inuti locket, vilket ger dig viss automatisk sömn och väckningsfunktion.

Logitech iPad Pro 10.5 Keyboard Case

För det tredje, uppe på vår lista, har vi Logitech iPad Pro 10.5 Keyboard Case. Om du letar efter ett tangentbordskassett som kommer att hålla dig länge, är det här uppe i gränden. Den här fokuserar inte på skyddet bra - men det kommer fortfarande att hjälpa till att absorbera mindre droppar och hålla din iPads stöd fritt från repor och nicks. Det har ett härligt trådlöst tangentbord inuti, vilket gör det effektivt för dokumenthantering och redigering. Tangentbordet är bakbelyst, så att du snabbt kan skriva under nattetimmarna också. Det är också avtagbart och kan anslutas via iPad Pro's Smart Connector.

ZAGG Rugged Messenger

Den fjärde utmanaren på vår lista är ZAGG Rugged Messenger. Om du letar efter ett 10, 5-tums iPad Pro-fodral som kan hålla din iPad Pro skyddad från några dåliga droppar, är ZAGG Rugged Messenger det skyddande fodralet du behöver. Det har ett par skyddsskikt, vilket säkerställer att du har droppskydd upp till nästan 7 fot. The Rugged Messenger har parenheter med flera enheter, så att du kan använda tangentbordet med din primära iPad Pro. Fortfarande, när du behöver växla och skriva på en annan enhet, kommer Rugged Messenger att göra det möjligt för dig att ändra nästan direkt.

ZAGG Slim Book Ultra Thin Case

Kommer som sist på vår lista, men säkert inte minst, vi har ZAGG Slim Book Ultra Thin Case. Om du letar efter ett tangentbordfodral som väsentligt kommer att förvandla din iPad Pro till en Macbook, kommer du att älska Slim Book Ultra Thin Case. Ställ in din iPad Pro i det här fallet, och det förvandlar din iPad Pro till en bärbar stil. Det har ett bakgrundsbelyst tangentbord för att skriva på natten, och tangenterna känns ljusa med låga resor. Själva fallet har en stötdämpande över mögel, vilket håller din 10, 5-tums iPad Pro säker från faller upp till en meter. Det finns till och med en inbyggd hållare i detta fall som gör att du kan hålla din Apple Pencil.

Dom

Som ni kan se finns det många utmärkta fall för den 10, 5-tums iPad Pro. I något av dessa fall kommer din tablett att vara väl skyddad från oavsiktliga droppar. Fortfarande kommer de också att ge dig en viss produktivitet och effektivitet tack vare det medföljande tangentbordet.

Har du ett favoritfodral för 10, 5-tums iPad Pro? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!

ProduktvarumärkenamnPris

FintieFintie iPad Pro 10.5 Keyboard Case med inbyggd Apple Pencil HolderKolla pris på Amazon

ONHIONHI Bluetooth Wireless Keyboard Case for iPad Pro 10.5 Keyboard Case Aluminum Shell Smart Folio CaseKolla pris på Amazon

LogitechLogitech iPad Pro 10, 5 tums tangentbordväskaKolla pris på Amazon

ZAGGZAGG Rugged Messenger 7 Färg bakbelyst väska och Bluetooth-tangentbordKolla pris på Amazon

ZAGGZAGG Slim Book Ultrathin-fodral, kopplat med avtagbart Bluetooth-tangentbordKolla pris på Amazon