7 bästa hemdrogtestsatser

Om du letar efter sysselsättning eller försöker ansöka om ett slags program, är det chansen att de vill att du ska ta ett drogtest. Vissa arbetsgivare ger dig alternativ, som att ha ett laboratoriumadministrerat test eller att använda ett kit. Det laboratorie-administrerade testet är förmodligen det bästa sättet för något liknande, men samtidigt är det inte alla som tycker om den processen.

Som sagt, du kanske vill överväga ett testkit för hemläkemedel, uppenbarligen något som du kan administrera dig själv hemma - och du har mycket fler alternativ också på detta sätt, inklusive hårsäckprov. Vilket testkit för hemmedicin är dock vad du spelar för? Om du följer med nedan visar vi dig en mängd olika alternativ för olika paneler och läkemedelsarter. Här är våra bästa val.

Hemläkemedelstestsatser

bildvarumärkeproduktpriserna

ezHome Drug TestezHOME Hair Follicle 18 Drug Compound Test49, 95

[e-postskyddad]15 paket [e-postskyddat] Marijuana (thc) Enskilt panel läkemedelsprovningssats - 15 tester10, 85

[e-postskyddad][e-postskyddad] 5 Panel Instant Drug Test Kit (5 Pack) - Testa Marijuana (THC), COC, OPI 2000, AMP, BZO - Urin Dip Drug Testing -10, 85

Smart Choice-testerSmartChoice Marijuana Drug Test Kit THC Urine Drug Test (10 test)0, 00

SmartChoice Marijuana Drug Test Kit

Först och främst tittar vi på SmartChoice Marijuana Drug Test Kit. Detta är ett urintestsats som levereras med 10 test, vilket fungerar till cirka 70 cent per test. Det fungerar så enkelt att vem som helst kan göra det - samla urinprovet i en steril kopp, och sedan kan du doppa läkemedlets doppkort i provet, och det visar dig om du är positiv för marijuana eller inte.

Det här testpaketet har ett upptäckningsfönster på 2 - 30 dagar - om det finns en röd linje på doppkortet är det positivt för marijuana, men om det finns två rader är du negativ. Detta kit är FDA-godkänd och ger resultat med noggrannhetsgraderingar över 99, 9%. Med doppkortet kan du veta om du är positiv eller negativ inom fem minuter.

[e-postskyddad] Marihuana Single Panel Kit

Marijuana Single Panel Kit är ett av de enklaste och mest älskade hemdrogtestsatserna på marknaden just nu. Detta kit har faktiskt 15 tester och är FDA-godkända med en noggrannhetsgrad över 99%. Den testar för nivåer av 50ng / ml och är perfekt för hemmabruk (kanske försöker minska ett beroende), universitets- eller högskolan, programanvändning och till och med användning i straffrättsliga system.

Perfect Choice Opioid Home Drug Test Kit

Därefter har vi Opioid Home Drug Test Kit av Perfect Choice. Kör detta test för hemläkemedelssats och du kan få dina resultat inom bara fem minuter. Det är lätt att använda och kommer faktiskt med fem olika test inuti. Perfect Choice lovar en 98% noggrannhetsgradering så att du kan komma ganska nära de verkliga resultaten du vill ha. Köp det nu: Amazon

[e-postskyddad] Drug Test Cup Kit

[E-postskyddad] Drug Test Cup Kit är ett annat utmärkt val. Med en mer än 99% noggrannhetsgradering kan [e-postskyddad] testa över tolv olika typer av läkemedel på bara några minuter. Det är verkligen lätt att använda - ta bara av locket, samla urin i testkoppen och läs dina resultat inom fem minuter. en tydlig och fet linje visas snabbt. Det är negativt om två rader visas och är positiva om bara en enda kontrolllinje visas. En mycket svag testlinje betyder fortfarande ett negativt resultat. Köp det nu: Amazon

[e-postskyddad] 5 Panel Instant Drug Test Kit

Därefter har vi [E-post skyddad] 5 Panel Instant Drug Test Kit. Detta testar för en mängd olika läkemedel, inklusive Marijuana (THC), Kokain (COC), Opiat (OPI 2000), Benzodiazepiner (BZO) och Amfetamin (AMP).

Varje test finns i en individuell påse så att dopptesterna förblir okontaminerade. Läkemedelsnamn skrivs ut på varje test samt ett utgångsdatum. Dessa tester används i första hand i hemmabruk, smärtklinikbruk och till och med i arbetsgivaranvändning. Processen är enkel - öppna dopptestet, doppa det i provet i några sekunder, och sedan ska du ha dina resultat inom fem minuter.

ezHome Hair Follicle Compound Test

Om du hellre vill testa via en hårsäck, finns det testkit för hemläkemedel också för det. Detta är faktiskt det mest avrundade testet vi hittills har, och ger dig avläsningar på upp till 18 olika läkemedel, inklusive Amfetamin (AMP), Ecstasy (MDMA), 3, 4-metylendioxi-N-etylamfetamin (MDEA), 3, 4-metylendioxyamphetamine (MDA) Methamphetamine (METH) Marijuana (THC), Tetrahydrocannabinolic acid (THCA), och mycket mer.

Du kan se en hel lista på länken nedan. eZHome säger att de kan testa för en 90-dagars läkemedelshistoria, med en noggrannhet över 99, 99%.

Detta test ser till att resultaten är korrekta, eftersom de tillåter dig att utföra testet hemma, men sedan måste du skicka in provet till deras laboratorium för resultat. Detta säkerställer att din arbetsgivare eller högskola får ett exakt prov.

MobileDetect

Sist, men säkert inte minst, har vi Android-applikationen MobileDetect. Det här är en narkotisk och narkotikadetekteringsapp på din telefon - den fungerar faktiskt med telefonens kamera för att upptäcka MobileDetect-påsar.

Du använder en vattpinne för din drogtest, skannar påsen med appen och får sedan omedelbara resultat direkt på din telefon. Som sagt påverkas inte denna testmetod av mänskliga fel eller en individs uppfattning - det är allt automatiserad teknik, så du får ett exakt resultat nästan varje gång.

Dom

Som du ser finns det många bra sätt att testa dig själv för läkemedel hemma. Om du är arbetsgivare eller skola inte accepterar den här metoden, är de åtminstone bra sätt att se vad som kommer att dyka upp på ett laboratorium som administreras drogtest.

Hemläkemedelstestsatser

bildvarumärkeproduktpriserna

ezHome Drug TestezHOME Hair Follicle 18 Drug Compound Test49, 95

[e-postskyddad]15 paket [e-postskyddat] Marijuana (thc) Enskilt panel läkemedelsprovningssats - 15 tester10, 85

[e-postskyddad][e-postskyddad] 5 Panel Instant Drug Test Kit (5 Pack) - Testa Marijuana (THC), COC, OPI 2000, AMP, BZO - Urin Dip Drug Testing -10, 85

Smart Choice-testerSmartChoice Marijuana Drug Test Kit THC Urine Drug Test (10 test)0, 00