7 bästa hastighetsmätare-appar för iPhone år 2020

Om du äger ett fordon vet du att de kan ha problem ibland. Oavsett om du har en bil från 1950-talet, eller en helt ny bil från i år, tror jag att vi alla kan komma överens om en sak: bilar har sina egendomar. Vissa kan fixas, och med andra kanske du bara behöver kasta in handduken och få en ny bil.

En ganska vanlig fråga i många fordon är en trasig eller felaktig hastighetsmätare. Oavsett om ljuset i det är trasigt, hindrar dig från att se det tydligt på natten, eller själva hastighetsmätaren är trasig, är detta något du bör kolla in omedelbart, och om möjligt fixas för att säkerställa att du håller dig med alla lokala lagar.

Men under tiden har vi satt upp en praktisk lista över vad vi tycker är de bästa hastighetsmätare-apparna för detta år.

SpeedGlow Speedometer

SpeedGlow Speedometer fungerar särskilt bra för nattkörning, så om din hastighetsmätare inte lyser är den här bra eftersom den faktiskt kommer att använda din telefon för att återspegla din hastighet på vindrutan om den är korrekt inställd på din instrumentbräda.

Den här appen har mer än fem färgvariationer och låter dig ställa in en hastighetsgräns, så när du trycker på det märket kommer det att spela ett larm så att du vet att du ska snabbt. Om du tar en bilresa där du ska köra under långa perioder, men din riktiga hastighetsmätare fungerar bra, kan det vara till hjälp för att du inte börjar slacka vid rattet.

Medan de flesta hastighetsmätare-appar har mer än 10% rabatt på din faktiska hastighet, går de flesta inte genom alla nödvändiga kalibreringar. SpeedGlow Speedometer har emellertid slutfört dessa nödvändiga kalibreringar och använder mer än trettio satelliter för att säkerställa att de är så mycket som möjligt för din realtidshastighet.

Speed ​​Speak Talking Speedometer

Letar du efter en hastighetsmätare-app som låter dig veta hur snabbt du går utan att distrahera dig från vägen? Du har tur, eftersom Speed ​​Speak Talking Speedometer har täckt dig, med text-till-tal-teknik, utformad för att låta dig veta exakt hur snabbt du går hela tiden!

Denna app har också flera hastighetsberäkningar som knop, kmh och naturligtvis din km / h, så oavsett om du kör, båtliv eller bara vill se hur snabbt du går, har den här appen täckt!

Speed ​​Speak har också flera röstaccenter från USA, AU och Storbritannien så att du kan välja vilken typ av röst du föredrar att lyssna på.

Med Speed ​​Speak kan du också bestämma om du vill att det ska berätta hur snabbt du går varje par minuter, eller vid varje 5 mil ökning eller minskning så att du kan se till att du alltid håller dig under hastighetsgränsen, utan att det är irriterande .

Speed ​​Tracker

Speed ​​Tracker håller inte bara reda på din nuvarande hastighet, utan också din plats på kartan, så att du alltid kan vara medveten om din hastighet och var du befinner dig, vilket är oerhört bra om du reser någonstans som du aldrig har varit tidigare.

Om du någonsin undrat hur lång tid det tar dig att komma till en specifik plats har Speed ​​Tracker integration med en timer som är utformad för att spåra hur lång tid det tar att komma från punkt A till punkt B. Det spårar också saker som kurs och höjd, och sparar dina resor så att du kan dela dem med vänner och familj på sociala medier om det är något du är intresserad av.

Det är ett fantastiskt sätt att katalogisera alla dina resor och semestrar, och mycket enklare än scrapbooking (även om vem älskar inte att titta igenom mammas gamla klippböcker?). Hur som helst, Speed ​​Tracker är en fantastisk digital hastighetsmätare för vad behovet än kan vara.

Hastighetsmätare + HUD

Denna app använder skärmens ljusstyrka för att visa en HUD på vindrutan när du kör nattetid, vilket gör det superlätt att veta vilken hastighet du går när som helst på natten, utan att behöva ta ögonen från vägen.

Speedometer + HUD är gratis under en begränsad tid, så se till att kolla in den i App Store och ladda ner den gratis medan du fortfarande kan. Denna hastighetsmätare har ett enkelt, smidigt gränssnitt som inte är klumpigt, vilket gör den snyggare än de flesta andra hastighetsmätare-appar på marknaden.

Speedometer + HUD låter dig också spåra din hastighet i km / h eller mph, så oavsett hur du vill läsa din hastighet har den här appen täckt. Och liknande SpeedGlow Speedometer, kan du med Speedometer + HUD ställa in ett personligt hastighetsgränsalarm som slocknar om du överträffar det du har ställt in.

Speedometer Speed ​​Box

Speedometer Speed ​​Box har en vacker och intuitiv design, som inte bara har en hastighetsmätare utan också en kilometerteller, så att du kan se hur långt du har åkt. Denna app låter dig använda knutar, km / s och mph, så det är redo för vilken aktivitet du behöver för.

Speedometer Speed ​​Box stöder också både porträtt- och liggande-läge, så att du kan ställa in den på din instrumentbräda oavsett om du vill visa den och se vad du behöver. Tar du en resa? Ange vart du ska, och det kommer alltid att visa hur långt du har kvar att gå, vilket kan vara till hjälp för dig personligen, men också ett roligt sätt att få dina barn upphetsade över din destination.

Hastighetsmätare enkel

Speedometer Simple är ett enkelt och enkelt alternativ. Öppna speedometer-appen så kan du börja spåra din hastighet direkt.

Speciellt den här har stora teckensnitt för lättlästa nummer. Det stöder mph, km / h och knopens hastighetsvisning. Alternativt kan stadsnamn som kompass visas på skärmen. Du får också en fin distansfärd.

Det finns också medel- och maxhastigheter som visas på en valfri skärm som du också kan slå på och av. Du kan också anpassa denna hastighetsmätare efter din önskan, så att du kan ändra gränssnittsfärgen till en av de förut valda färgerna.

Hastighetsmätare 55

Speedometer 55 gör mycket av detsamma som resten i vår nedräkning. Men den här har ett par extra funktioner som gör det ganska bra. Du kan till exempel ställa in en förinställd hastighetsgräns, och när du går över det ändrar de stora siffrorna färg från grönt till rött. Dessutom avger enheten ett högt ljud för att varna dig. Det är ett utmärkt sätt att undvika snabba biljetter!

Denna hastighetsmätare-app visar också din nuvarande plats, så att du enkelt kan dela via SMS, e-post eller ditt val av meddelandeapp.

Dom

Även om det finns massor av hastighetsmätare-appar tillgängliga i App Store, är dessa bara några av våra favoriter. Och som du antagligen märkte, din hastighetsmätare behöver inte nödvändigtvis brytas eller vara felaktig för att använda en stor hastighetsmätare-appar. Några av apparna som listas här idag skulle göra fantastiska ackompanjemang till din riktiga, fullt fungerande hastighetsmätare.