7 bästa hastighetsmätare-appar för Android år 2020

Mångsidigheten på Android-plattformen gör det möjligt för kunder att få tillgång till alla slags appar där ute. Vi kommer att prata om en handfull hastighetsmätare-appar idag för att hjälpa dig att välja det bästa som passar dig. Några av er undrar om genomförbarheten av en hastighetsmätare-app, vilket är förståeligt.

Varför skulle någon behöva en hastighetsmätare-app på sin telefon? Tja, dessa appar kan hjälpa dig att få en bättre förståelse av din hastighet, bara om du befinner dig i ett fordon som inte körs av dig. Det kan också användas under dina joggar och springor, vilket hjälper dig att fastställa hastigheten du är på och pressar dig att göra bättre varje gång. Det används mest för det senare ändamålet, även om det finns en mängd olika användningsfall för hastighetsmätare-appar.

Nu till frågan om vilken man ska få. Tja, det finns en hel handfull appar där ute som tjänar ett liknande syfte. Men med något som en hastighetsmätare-app är noggrannhet av yttersta vikt, vilket gör det nödvändigt att du har rätt app på din smartphone eller surfplatta. Så utan vidare, låt oss ta en titt på några av de bästa hastighetsmätarapparna som finns tillgängliga för Android idag.

GPS-hastighetsmätare och kilometerteller

Den här appen kan mestadels användas för fordon som bilar och cyklar, även om den borde vara perfekt för dina körningar också. Appen är ganska grundläggande, och utvecklaren nämner att den använder telefonkompassen för att exakt ge den hastighet du rör dig i.

Appen fungerar också i offline-läge, vilket är fantastiskt om du reser i en region där det inte finns internetuppkoppling. Med en noggrannhet på 98% lovar utvecklarna att erbjuda fantastisk precision med denna app. De varnar dock också för att offline-precision kan vara något långsammare, så se till att du är ansluten till internet om du vill använda den här appen. När det gäller användning kan du välja att helt enkelt visa hastigheten på skärmen utan något av röran.

Appen kan också spåra medelhastighet, tripplängd, maxhastighet samt avstånd.

Ulysse hastighetsmätare

Appen kommer med en HUD, som enligt min mening är en förutsättning för alla hastighetsmätare-app. Det har också ett polerat användargränssnitt, vilket ger en enkel och rörig upplevelse. Utvecklarna är alltid redo att uppdatera appen med ändringar som användarna vill ha, vilket tyder på att folket bakom appen alltid är villiga att lära sig.

Detta är ett sunt tecken för alla appar, även om du kanske inte ser uppdateringar som ofta eftersom det här är en hastighetsmätare-app. Dessutom kan användargränssnittsfärgerna anpassas, vilket är ett mycket bra komplement med hänsyn till anpassningen.

Funktionslistan är massiv här, så användarna kommer verkligen inte att upptäcka att det saknas inom några områden. Med detta i åtanke rekommenderar vi alla användare att testa den här appen direkt. Appen är gratis att ladda ner, men du måste ta itu med annonser under hela din upplevelse.

DigiHUD Speedometer

Som namnet antyder är detta en HUD-app som också kommer med sin egen hastighetsmätare. Detta är idealiskt om du har en telefonbrygga eller vagga i din bil, eftersom det kan ge uppdateringar i realtid av ditt fordon. Appen kommer också med en klocka, kompass och kilometerteller. Naturligtvis kan det också ge dig information om det avstånd du har täckt, din genomsnittliga hastighet, maximal hastighet och en handfull andra mätvärden.

Du kan få en standard HUD-vy här, eller en hastighetsenhet, vilket ger dig möjligheten att växla mellan de två som du vill. Gratisappen är tillräckligt anständig, men den betalade versionen har ett gäng extra funktioner som är värda att prova.

Hastighetsmätare GPS

Denna app skiljer sig inte för de appar vi ser där ute, och den har de flesta av samma funktioner ombord. Detta kommer inte från ett stort utvecklingshus, så du kanske tycker att appen inte ser lika polerad ut som de andra på listan.

Men det borde inte vara mycket problem med tanke på att du mestadels skulle använda denna app för att navigera och spåra din hastighet. Det finns möjlighet att växla mellan en standardhastighetsmätare och en kilometerteller här, vilket gör detta till en ganska mångsidig app totalt sett. Du kommer att kunna spåra hastigheter i mph, km / h och knop, vilket är ganska anständigt.

SpeedView: Legacy Edition

Ännu en app som gör exakt vad den säger, med tillägg av några fiffiga funktioner för att göra det sticker ut från mängden. SpeedView har praktiska säkerhetsfunktioner ombord, som varnar användaren när de går för fort. Appen har ett HUD-läge, vilket ger dig all snabb statistik och information snabbt. Det finns en grafvy för all statistik som rör din enhet, kör osv, vilket ger dig en djup titt på avståndet.

Appen kommer gratis men med annonser ombord. Du kan få den betalda versionen för att bli av med annonserna, vilket också låser upp ett par praktiska funktioner.

Digital hastighetsmätare

Digital hastighetsmätare är ett annat utmärkt alternativ. Du kan ta det offline, så att du faktiskt inte behöver mobilåtkomst. Du kan faktiskt sätta en gräns för max- och minimihastigheten.

Du kan välja att använda den i helskärmsläge, eller så kan du använda den på en karta och få din hastighet när du tittar på din GPS-position kryssning längs vägen. Det finns också en genomsnittsfunktion på den digitala hastighetsmätaren, som används för att plocka upp och visa ditt fordons medelhastighet.

GPS LED-hastighetsmätare

GPS-LED-hastighetsmätaren gör samma sak som förra, men har ett ganska unikt sätt att den visar informationen. Det är i grunden en färgglad LED-skärm som visar dig din hastighet i ett digitalt format. Det är inte som det skarpa och tydliga racestilformatet som många av dessa andra val har.

Du kan hålla dig ganska säker när du kör också, eftersom du kan ställa in en Speed ​​Alert. Så när du närmar dig den hastigheten meddelar appen dig att förhoppningsvis hindra dig från att få en snabb biljett.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska hastighetsmätare-appar som du kan använda. Det är verkligen praktiskt att ha minst en av dessa på din smartphone, för du vet aldrig när de kan komma till hands. Vi gillar dem verkligen för fritidsfordon, men om du hittar ett äldre fordon med en trasig hastighetsmätare kan de fungera som en bra ersättning tills det kan fixas. Det sätter dig åtminstone i bollparken med samma hastighet.

Har du en favorithastighetsapp? Låt oss veta i kommentarerna nedan.