7 bästa grundläggande flip-telefoner 2020

Ser du på att köpa en flip-telefon? Oavsett om du nedgraderar, uppgraderar eller försöker hjälpa dig att ansluta en släkting har vi idag några fantastiska flip-telefoner som vi inte kan vänta med att dela med dig.

Bästa grundläggande flip-telefoner

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Convoy 3 SCH-U680 robust 3G mobiltelefon Verizon Wireless169, 99

GreatCallJitterbug Flip Lättanvänd mobiltelefon för seniorer60, 7

TracfoneTracFone LG L442BG 3G förbetald telefon56

Nokia mobilNokia 3310 3G olåst funktionstelefon54, 97

LGLG 440G48, 98

Om du inte ens funderar på att köpa en flip-telefon eftersom du är mycket nöjd med din nuvarande smartphone, kom ihåg att dessa också gör fantastiska reservtelefoner. I en nödsituation kan många av dessa aktiveras när som helst för att kunna ringa ett snabbt samtal. Men oavsett din anledning till att titta på mobiltelefoner, hoppas vi att vi kan hjälpa till att begränsa det så att du enkelt kan fatta ditt beslut.

Easyfone Prime A1

När vi börjar med vår nedräkning tittar vi på Easyfone Prime A1. Om du letar efter en grundläggande flip-telefon att använda kan du inte gå fel med Prime A1: s klassiska flip-design. En sak som skiljer detta från andra flip-telefoner är inbyggd AI-teknik - du kan till exempel vända för att svara på samtal utan att trycka på en knapp.

Den här är lite mer idealisk för seniorer eller de som är svåra att se också - det finns några stora knappar för enkel uppringning, vilket gör detta mer idealiskt för personer med synproblem. Den har hög volym som du också kan justera.

Ushining olåst flip mobiltelefon

Om du verkligen lever upp till standarden för en grundläggande fliphone kan du inte gå fel med Ushining. Om du letar efter en grundläggande telefon med samtal och textförmåga och inte behöver något snabbt, fungerar den här utmärkt.

Dessutom sitter den i ett GSM-nätverk, så det kommer att fungera på funktioner som T-Mobile, AT&T och deras dotterbolag. Men du kommer inte att kunna använda detta i ett CDMA-nätverk som Verizon eller Sprint, såvida du inte kan få dem att låta dig använda ett av deras SIM-kort som fungerar på GSM-nätverk.

Detta har alla de grundläggande funktionerna du kan förvänta dig av en grundläggande flip-telefon - ett 800mAh avtagbart batteri, vilket ger dig 240 minuters rösttalstid och upp till 160 timmars vänteläge. Det finns AC Amera, FM-radio, en väckarklocka, miniräknare och till och med Bluetooth. Det finns till och med ett par grundläggande spel som du kan döda tid med när du blir uttråkad!

Nokia 3310

Den första på den här listan är egentligen inte en flip-telefon alls, men den är precis som en, helt enkelt utan omslaget. Det finns i fyra olika färgval, det första är kol och resten livliga gula, röda och en mjuk himmelblå (eller "Azure"). Oavsett vem den här telefonen är avsedd för, oavsett om det är dina föräldrar, morföräldrar, ditt barns första telefon eller ens din, vi är ganska säkra på att du kommer att bli nöjd med den.

Nokia 3310 körs på 3G, och du kan både text och ringa. Ovanpå det kommer telefonen med spelet "Classic Snake", om du i slutändan behöver något för att gå över tiden. Batteriets livslängd är extremt lång, så även om du glömmer att ansluta den till laddaren på natten, borde den vara redo att gå för att hjälpa dig ta itu nästa dag. Detta gör verkligen en bra starttelefon också, eftersom den inte har den gamla skolan känsla, och även skärmikonerna har uppdaterats för att se mer sofistikerade och moderna.

Jitterbug Flip

Denna fantastiska lilla flip-telefon har två tillgängliga färgalternativ för dig: röd och svart, och kommer att vara ett idealiskt alternativ definitivt för de som kanske kämpar med teknik och bara vill ha något väldigt minimalistiskt utan något fint. Ovanpå det stora antalet och alternativknapparna gör detta till ett fantastiskt val för dem som kanske har svårare att läsa mindre tryck.

Skärmen är väldigt ljus, ljudet kan slås högt, och hela telefonen har också hörapparatfunktioner. Det är också extremt enkelt att konfigurera, så om du eller personen du begåver är osäker på hur du gör det, behöver du antingen ringa företaget eller gå online för att enkelt aktivera det. Och Jitterbug Flip är utrustad med en speciell knapp som kommer att ansluta dig med lite hjälp i nödsituationer.

TracFone LG

Om du känner påminner om förflutna dagar behöver du inte leta längre än den här LG TracFone. Det är en spräng från det förflutna, men också en bra telefon om du vill nedgradera dig själv eller gåva den till någon du känner. Den levereras bara i svart, den har en strukturerad yttre, och på framsidan är en liten digital skärm som visar aktuell tid och hur din anslutning ser ut, samt hur mycket batteri du har kvar.

På den här telefonen kan du faktiskt ta bilder och spela in video. Du kan också lyssna på musik och spela ett par olika spel. Det levereras med ett redan bifogat telefonnummer, så det är verkligen en bris och kan göras på bara några minuter.

LG 440G

Den här telefonen liknar den senaste eftersom den är en grundläggande flip-telefon, men den här kommer med en livslängd på dubbla minuter. Det skulle vara bra som en nödsamtal eller till och med för vardagligt bruk. Fronten har mindre, matt struktur, med en liten skärm på framsidan som visar logistiken: tid, telefonbatteri kvar och hur anslutningen ser ut.

Det finns en webbläsare på det här om du behöver kolla något på internet, och den har en 1, 3 megapixelkamera för att ta alla de bilder du bara inte har råd att missa. Utöver detta har den Bluetooth-funktioner, så om du vill para ihop med hörlurar för ännu tydligare, oavbruten ljud, är det ett annat alternativ.

Samsung Convoy 3

Samsung Convoy 3 har en mycket högteknologisk, nästan futuristisk look och den är extremt hållbar. För att säkerställa att du enkelt kan höra och prata med vem som är i andra änden, har den här telefonen dubbla mikrofoner för optimalt ljud, och den har också brusavbrott för att drunkna ut vad som händer i bakgrunden.

På framsidan kommer du att märka att det finns en digital panel i bra storlek, och du kan faktiskt se och navigera mycket därifrån. Från att gå igenom dina inspelningar till att lyssna på röstbrevlåda, kontrollera din kalender och mer. Och när det gäller hållbarheten som vi nämnde tidigare, kan du släppa den här telefonen och den är fortfarande i funktionsduglig skick, eftersom den faktiskt är byggd till militär kvalitet för att motstå nästan vad som helst.

Dom

Som du kan se från den här listan skapas ingen flip-telefon lika, så det är viktigt att veta vad du vill ha mest innan du köper. Är du mest intresserad av hur telefonen ser ut? Hållbarheten? Ljudkvalitet? Lätt att konfigurera eller ringa samtal? Vi har något som passar räkningen för var och en av dessa frågor, så se till att kolla in dem alla, och om du köper en, skulle vi gärna höra om din upplevelse i kommentarsavsnittet.

Bästa grundläggande flip-telefoner

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Convoy 3 SCH-U680 robust 3G mobiltelefon Verizon Wireless169, 99

GreatCallJitterbug Flip Lättanvänd mobiltelefon för seniorer60, 7

TracfoneTracFone LG L442BG 3G förbetald telefon56

Nokia mobilNokia 3310 3G olåst funktionstelefon54, 97

LGLG 440G48, 98