7 bästa gratisfilmappar för Galaxy S10

Det finns alla typer av nya strömningsabonnemang ute på marknaden, som syftar till att hjälpa dig att dämpa de galna priser som kabelföretag sätter på dig. Om du har flera strömningsabonnemang kan det fortfarande bli ganska dyrt och kan vara något du vill arbeta med att minska. Det enda problemet är att du inte vill offra innehållet. Men den goda nyheten är att du inte behöver, eftersom det finns gott om gratis filmer-appar som du fortfarande har tillgång till.

Så om du är redo att säga adjö till några av dina prenumerationer visar vi dig de bästa gratisfilmapparna du kan ladda ner på din Galaxy S10 nedan.

Pluto TV

Kommer först och tittar på Pluto TV - Pluto TV är lätt ett av de bästa sätten att du kan titta på tusentals TV-program och filmer på begäran. Inte bara hittar du nya TV-program här, utan du kommer också att se många oldies.

Pluto TV är verkligen en gratis filmapp, som inte ens kräver kreditkort eller faktureringsinformation för att du ska kunna registrera dig. Ladda ner Pluto TV på din Galaxy S10 så kan du börja strömma gratis TV utan problem. Du kan till och med "kasta" innehåll direkt till din TV för att titta på den stora skärmen.

Du kan även se gratis lokal TV på Pluto, men du måste vara i ett område som stöds av Pluto TV. Just nu har Pluto TV bara ett par platser tillgängliga för gratis lokal TV-strömning.

Tubi TV

Kommer upp nästa, vi har något som heter Tubi TV. Tubi TV tillåter användare att ladda ner appen gratis från Google Play Store. Eller så kan du besöka deras webbplats. Hursomhelst måste du skapa ett konto för att titta på innehåll; Tubu TV ber dock inte om prenumerationsavgifter eller kreditkortsinformation.

När ditt konto har skapats har du tusentals filmer och TV-program tillgängliga att se gratis och direkt från dina fingertips. Det är också värt att notera att det finns ett stort utbud av innehåll som alltid läggs till på Tubi TV-plattformen, vilket innebär att du alltid har nytt och spännande innehåll att njuta av.

Ladda ner det nu: Google Play

Viewster

Nästa gång har vi Viewster. Viewster är lite annorlunda än resten på vår nedräkning, med den främst fokuserad på anime filmer och TV-program. Du kan se gratis anime-baserade filmer och TV-program gratis, och du behöver faktiskt inte ens registrera dig för ett gratis konto.

Viewster har faktiskt en nyhetsflödesstil, vilket gör det mycket lättare att upptäcka och hitta innehåll i sin databas.

Ladda ner det nu: Google Play

Netflix

Du kanske blir förvånad över att se den här på vår lista, men tro det eller ej, ibland behöver du inte betala en krona för Netflix. Det finns faktiskt ett par sätt att göra detta - du kan dra nytta av en månaders kostnadsfria tester och skapa ett konto när du behöver en ny kostnadsfri provperiod.

Det andra sättet du kan få Netflix gratis är genom att prata med din telefonoperatör. De flesta telefonbolag erbjuder kampanjer och erbjudanden idag, och vissa kasta till och med in 12-månaders Netflix gratis. Det kan kräva köp av en ny telefon eller linje, men om du planerar att köpa en ändå är det värt det.

Popcornflix

Popcornflix kanske kommer som tredje på vår nedräkning, men det är fortfarande ett utmärkt sätt att börja titta på dina favoritfilmer och TV-program gratis. Du kan få Popcornflix från Google Play Store eller komma åt deras webbplats. När du laddar ner måste du skapa ett konto, men precis som Tubi TV finns det inga prenumerationsavgifter eller kreditkortsinformation. Du kan börja titta på ditt favoritinnehåll nästan omedelbart.

Naturligtvis, som de flesta saker, får du det du betalade för. Som sagt, den "con" till Popcornflix, och det är att videokvaliteten bara inte är så bra. Det är i huvudsak DVD-kvalitet, så att du inte kommer att se mycket ens i HD-kvalitet.

Spraka

Crackle är fjärde upp på vår nedräkning. Detta är lätt ett av de mer pålitliga alternativen på vår lista, eftersom det är utvecklat av Sony för att tävla med Netflix och andra. Som sagt, eftersom Crackle inte är så välkänd, tillåter Sony konsumenter att titta på innehållet gratis.

Medan Crackle försöker konkurrera med Netflix, har de bara inte biblioteket och olika innehåll som Netflix gör. Så du kommer fortfarande att kunna använda Crackle för att titta på mycket bra innehåll, du kommer bara inte ha lika stort bibliotek som de stora spelarna där ute; Du kan dock fortfarande fånga shower som Seinfeld och filmer som Annabelle eller The Karate Kid. Det finns mycket mer att välja på, men det är bara en liten smak på vad du tittar på.

Crackle tenderar att rotera innehåll in och ut, så att du kan se nytt contnet över tid, såväl som innehåll som försvinner.

Yidio

Kommer upp som sist på vår nedräkning, men säkert inte minst, vi har Yidio. Yidio är ett annat bra sätt att streama filmer och TV-program gratis; men liksom några av de andra måste du skapa ett konto för att titta på innehåll. Yidio har tillgång till miljontals titlar, så du kommer säkert att hitta något du vill titta på på din Galaxy S10!

Ladda ner det nu: Google Play

Dom

Så om du inte vill betala för innehåll längre, som du kan se, har du massor av alternativ. Vi måste säga att ditt bästa alternativ här är enkelt Netflix; Men om du inte vill spela de gratis provspelen eller röra dig med kampanjer är Tubi TV och Crackle troligtvis dina nästa bästa insatser.

Vilken är din favorittjänst för att titta på filmer och TV-program gratis på din Galaxy S10? Ljud av i kommentarerna nedan!