7 bästa gratis VPN för Android år 2020

En Virtual Private Network (VPN) -tjänst skapar en privat, krypterad tunnel över ett offentligt nätverk, vilket gör det möjligt för enskilda internetanvändare att kringgå geobegränsningar och njuta av mycket större integritet. Medan de tekniska aspekterna av VPN: er är ganska komplicerade, gör moderna VPN-appar för Android den här nätverkstekniken tillgänglig för alla. Här är topp 5 favorit gratis VPN-appar för Android.

Redaktörens val

Vårt val för bästa VPN är ExpressVPN. Vi har verifierat MLB TV fungerar med ExpressVPN, bara se till att använda värdnamnet "Los Angeles 3". Få 35% rabatt på ExpressVPN här.

MER INFORMATION

ExpressVPN

ExpressVPN är en populär VPN-tjänst för alla enheter, inklusive Android-smartphones och surfplattor. Den kostnadsfria versionen ger dig 7 dagars obegränsad VPN-åtkomst - gott om en affärsresa utomlands eller en kort semester i Europa. ExpressVPN har servrar i 94 länder, vilket alltid ger dig topphastigheter utan avmattningar eller anslutningsfall.

Alla anslutningar krypteras automatiskt för att skydda användarnas integritet, och företaget bakom ExpressVPN har en strikt policy som inte loggar. ExpressVPNs kundsupport är tillgängligt dygnet runt via livechatt och e-post.

Cyberghost

CyberGhost är ett av våra favoritalternativ, särskilt för videoströmning. CyberGhost påstår faktiskt att det är en av de bästa VPN-apparaterna som finns tillgängliga för streaming videoinnehåll som Netflix och Twitch, vilket gör det idealiskt att ansluta till när du reser utomlands.

VPN-nätverket annonserar faktiskt över 1 200 servrar som är spridda genom 57 länder. Som sagt, inte bara bör du ha snabb åtkomst till videostreamingplattformar, utan du bör kunna se geolåst innehåll också ganska enkelt.

CyberGhost håller dig riktigt väl skyddad när du är ansluten också - deras kryptering är militär, vilket ger dig 256-bitars AES-kryptering med SHA256-autentisering. Det finns en inbyggd automatisk kill-switch om din VPN-anslutning tappar, och CyberGhost ger DNS- och IPv6-läckeskydd.

CyberGhost är faktiskt en VPN som är allmänt tillgänglig - du kan använda den på de flesta plattformar, inklusive Android, Windows, Mac, iOS, etc.

Hämta det nu: här

VyprVPN

GoldenFrogs VyprVPN är också ett ganska trevligt val och påstår sig faktiskt vara ett av de mest välutrustade VPN: erna för privatlivet, friheten och säkerheten på webben. Det är en av de få VPN som finns där som ger dig verklig integritet och frihet på webben.

Det beror på att de faktiskt överför alla dina uppgifter genom en tunnel som är krypterad med 256-bitars AES - de håller all din historia privat så att även din Internetleverantör inte kan se den. Allt din ISP ser är krypterad trafik - inga faktiska detaljer om vad du tittar på.

Ta VyprVPN på länken nedan.

Turbo VPN

Turbo VPN har säkrat sin plats som den bästa VPN-appen för Android tack vare sin enkelhet, prestanda och pålitlighet. Appen är gratis med annonser i appen, som inte är tillräckligt påträngande för att bry oss. Jämfört med andra gratis VPN-appar erbjuder Turbo VPN i allmänhet bättre hastigheter, men du upplever fortfarande en viss avmattning när alltför många använder tjänsten samtidigt.

Appens höjdpunkt är dess superenkla användargränssnitt. När du startar Turbo VPN tar det bara ett tryck på skärmen för att aktivera VPN-tjänsten. När anslutningen har upprättats kan du njuta av regionalt begränsat innehåll eller privat webbläsning.

Hotspot Shield

Hotspot Shield har funnits ett tag. Appen har laddats ner över 500 miljoner gånger och lockar hela tiden många nya användare när utvecklarna riktar sig till nya plattformar, inklusive Android. Den gratis versionen av appen kommer med annonser, men det finns också en premiumplan, som innehåller några extra funktioner. Hotspot Shield erbjuder VPN-täckning från 20 länder, vilket garanterar enastående prestanda och möjligheten att avblockera allt geobegränsat innehåll.

Som en trevlig bonus använder Hotspot Shield sina egna skadliga filter för att varna dig om du besöker webbplatser som är kända för att innehålla skadlig programvara. Enligt den officiella webbplatsen upptäcker och blockerar Hotspot Shield mer än 3, 5 miljoner skadliga, phishing- och spam-webbplatser från att infektera din enhet.

TunnelBear VPN

Med sin honungälskande maskot vill TunnelBear göra VPN tillgängligt för alla. Deras VPN-tjänster följer en förutsägbar prissättningstruktur, med en premium och en gratis plan. Den kostnadsfria planen innehåller 500 MB data varje pengar, vilket borde vara mer än tillräckligt för alla tillfälliga användare. Premiumplanen erbjuder obegränsad information, och du kan betala för dem antingen månads- eller årsbasis.

TunnelBear Android-appen kommer med en praktisk widget för din hemskärm och ett tecknat användargränssnitt som tar bort alla komplexiteter som vanligtvis är kopplade till VPN-tjänster.

Hola Free VPN

Hola VPN har över 117 användare och körs på praktiskt taget alla populära elektroniska enheter. Appens syfte är att låta användare njuta av obegränsad webbsökning och obegränsad åtkomst till Play Store. För att uppnå dessa mål kommer Hola med en inbyggd webbläsare och möjligheten att installera även geobegränsade appar med bara några få klick. Gratisversionen stöds av en kommersiell version av VPN-tjänsten som är tillgänglig för företagskunder.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.