7 bästa gratis tal-till-texttranskriptionsappar för iPhone

Låt oss inse: iPhone, eller någon telefon för den delen, är inte bra för att skriva långa texter. Visst, du kan skriva rimligt långa e-postmeddelanden och foruminlägg utan mycket ansträngning, men du skulle antagligen inte försöka skriva ett skoluppsats, ett affärsförslag eller en novell med det virtuella tangentbordet.

Men om du är som oss och bär din iPhone med dig vart du än går, skulle det vara synd att inte dra nytta av dess processorkraft och utmärkta skrivappar. Med tal till texttranskriptionsappar för iPhone kan du komponera långa texter utan att utveckla kallus på tummen.

Evernote

Det som är bra med Evernote är att du troligen redan har den installerad på din iPhone. Denna populära app för platt-anteckningsnotering gör det möjligt för användare att skapa formaterade multimedia-anteckningar. Evernote själv har inte möjligheten att konvertera talat ord till text, men din iPhone gör det, och de två kan arbeta tillsammans.

För att aktivera röstdiktation, öppna det virtuella tangentbordet och knacka på mikrofonikonen, som bör placeras bredvid mellanslagsfältet. iPhone börjar lyssna på dig och försöker konvertera allt du säger till text. När du är klar klickar du på knappen Klar och väntar på att texten ska visas på skärmen.

Allt du sparar i Evernote synkroniseras automatiskt över alla tillhörande enheter, vilket gör det enkelt att fortsätta skriva direkt där du slutade.

Samtalinspelning av NoNotes

Ibland kanske du vill konvertera tal till text av mer praktiska skäl. Du kanske förväntar dig ett viktigt affärssamtal med en potentiell kund och är rädd för att du inte har tillräckligt med tid att skriva ner alla viktiga detaljer för hand. Eller så är du ett offer för trakasserier och behöver bevis för polisen. Oavsett dina skäl tillåter samtalsinspelning av NoNotes alla iPhone-användare i Nordamerika och Storbritannien att spela in samtal av valfri längd med ett tryck på en knapp.

Denna extremt populära app för samtalinspelning har över 100 000 aktiva användare och kommer med upp till 20 minuters gratis samtalinspelning per månad. Du kan spara transkriberade telefonsamtal för senare, dela dem på sociala medier eller skicka dem till andra via e-post.

Appen kan också användas för diktering, och utvecklarna lovar att lägga till en konferenssamtalsfunktion mycket snart.

Diktera

Den lämpligt namngivna appen Dictate kommer nästa och gör ett utmärkt jobb med att transkribera röster exakt. Det finns ingen bas, gratis version, men det finns en provperiod. Efter det finns det också nivåer som du kan uppgradera till för dina transkriptionstjänster.

När du har laddat ner den trycker du på Dictate- knappen för att starta transkriptionen. När du är klar, tryck på Dictate- knappen igen för att stoppa. Du kan sedan använda klippbordets funktionalitet för att klistra in den, oavsett var du behöver klistra in innehållet.

Dictate-appen låter dig faktiskt använda den på massor av olika språk. Sammantaget är det extremt korrekt, men du måste hålla kontakten med Internet.

Transkribera

Därefter har vi Transcribe-appen. Du kan använda den som en röst-till-text-app, men Transcribe är också specialiserad på andra områden. De kallar det din helt egen "personliga assistent" för att överföra videor och röstmemo till text. Det är ett bra sätt att säga, dela texter med vänner.

Transkript fungerar faktiskt som en av de snabbaste röst-till-textapparna där ute. Appen använder nästan omedelbar AI-teknik för att, ja, transkribera direkt. Du får faktiskt pålitliga, läsbara transkriptioner med bara en knapptryckning och kan enkelt dela dem med andra plattformar med ikonen "Dela".

dictate2us

dictate2us är den största amerikanska leverantören av transkriptionstjänster. De anställer en liten armé av professionella transkriptioner, som arbetar med över 300 000 kunder från hela världen. De laddar per minut ljud och kan transkribera en tio minuters dikteringsfil på under en timme.

Som sagt, de har en fantastisk röst till ext app. Deras iPhone-app integrerar en röstinspelare med redigeringsfunktioner direkt med deras transkriptionstjänst online.

Du kan använda appen för att spela in din röst, lyssna på inspelningen, klippa den och skicka den för transkription. När den har transkriberats skickar dictate2us resultaten från dig som ett Microsoft Word-dokument. En minut kostar £ 1, 55, och företaget accepterar både PayPal och kreditkort. Om du behöver noggrannhet och så få felstavningar som möjligt är mänskliga transkriptionstjänster som dictate2us vägen att gå.

Rev röstinspelare

Med sitt polerade användargränssnitt gör Revs inbyggda röstinspelare deras transkriptionstjänster roliga att använda. Det låter dig spela in i bakgrunden, automatiskt pausa för inkommande samtal och mer. Använd den för att behandla inspelningen för transkription. Rev tar ut $ 1 per 1 ljudminutt och de transkriberar de första 10 minuterna utan kostnad.

För att garantera en hög grad av transkriptionskvalitet, använder Rev ett globalt team av professionella ljudtranskriber och redaktörer. De arbetar dygnet runt och levererar exakta transkriptioner utan förseningar och till överkomliga priser. Rev-appen låter dig dela se status för dina transkriptioner och se dem direkt i appen.

Dragon Dictation

Dragon Dictation betraktas som den mest exakta dikteringsprogramvaran som finns tillgänglig. Dess avancerade röstigenkänningsalgoritmer kan identifiera även accentuerat tal, och Dragon Dictation gör det möjligt för användare att göra snabba redigeringar och lägga till skiljetecken med intuitiva röstkommandon.

Även om iOS-versionen av programvaran saknar de avancerade funktionerna är dess skrivbordssus, Dragon NaturallySpeaking, känd för, men stöder fortfarande en mängd språk.

Med Dragon Dictation kan du skicka texter och e-postmeddelanden upp till 5 gånger snabbare än att skriva, enkelt diktera personliga anteckningar och påminnelser, skriva och skicka ett e-postmeddelande, tala dina tweets och statusuppdateringar och mycket mer.

Dom

Det finns en mängd olika röst-till-text-appar där ute. Vi tror att lageralternativet från Apple inbyggt i tangentbordet är ett av de bästa du kan använda, men om du verkligen vill ha något annat kommer något av dessa sju alternativ att ställa in dig för framgång.

Dragon Dictation kommer förmodligen att vara din bästa röst till text-app. Det har funnits ett tag, och med en del av den fantastiska tekniken bakom det, kan Dragon Dication ha en riktigt bra noggrannhet.

Vad är din favoritapp till röst till text?