7 bästa gratis gps-GPS-mätappar för Android

Golf är en av de mest populära sporter där ute. Det begränsar inte en persons förmåga att njuta av spelet baserat på deras ålder, och faktiskt är golf en av de få sporter som du kan spela oavsett din ålder.

Grunderna i golf kan vara ganska lätta att förstå, även om det inte är ett spel som alla kan behärska i sin livstid. Det finns några appar i Google Play Store som kan göra ditt liv mycket enklare tack vare GPS och andra mätvärden för spelet som kan spåras i realtid.

Vi ska titta på några av de bästa apparna för golfmätare där ute, vilket hjälper dig att spara tid och hitta den enklaste vägen till nästa hål.

Hole19

Detta är en av de mest omfattande apparna där ute och fungerar som en virtuell caddy och gör mer än vad en vanlig caddy kan. Det stöder över 41 000 golfbanor i världen, vilket hjälper dig att få en mycket bra virtuell bild av din golfbana. Detta är rankat som en av de få högteknologiska golfapparna som spelare behöver ha på sina smartphones och med goda skäl. Du kan också mäta exakta korta avstånd till det gröna från vilken del av kursen som helst.

Förutom att hjälpa dig hitta närmaste hål på en golfbana kan du också boka banor att spela på och planera dina rundor i enlighet därmed. Appen stöder också poängsystem för Stableford och Stroke Play, så du har en mycket bra uppfattning om din poäng i realtid.

Eftersom golf handlar om flera personer med liknande intressen, låter appen kontakta golfspelare från hela världen. Appen är en gratis nedladdning i Play Store, men kommer i appköp. Det finns dock inga annonser.

18Birdies

18Birdies, som är den bästa gungnings- och spelanalysator-appen och mottagaren av Golf Digest Editor's Choice Award för 2020, är ​​en av de bästa applikationerna för GPS-serien som använder avancerade mätvärden för att upptäcka platsen och avståndet till det gröna från någon del av kursen. Appen håller också sina användare uppdaterade om uppdateringar från golfvärlden och erbjuder även tips om korrekt golfteknik.

Det finns topplistor i appen som låter dig tävla med dina vänner från hela världen. Dessutom kommer 18Birdies med en Android Wear-applikation, så att du kan se snabba uppdateringar utan att lyfta telefonen.

Appen stöder över 6 000 kurser, så den är inte lika bra spridd som några av de andra GPS-sortimenten som hittar appar där ute. 18Birdies är en gratis nedladdning, men kommer med köp i appen.

Golf GPS-avståndsmätare gratis

Vi gillar verkligen den här gratis avståndsmätaren eftersom den fungerar på nästan alla golfbanor där ute. Denna apps noggrannhet konkurrerar med många andra appar på Google Play och till och med dedikerade avståndsmätare. Det finns till och med ett perspektiv som du kan växla till, vilket ger dig en fågelperspektiv över hålet du spelar på, och på alla banor i världen.

Den här fungerar också för att bevara telefonens batteri och stänger av GPS mellan hålen.

Golfshot

Detta är ännu en omfattande applikation för GPS GPS-räckvidd som hjälper dig att minska tiden du spenderar på varje slag genom att snyggt fastställa avståndet mellan olika punkter på golfbanan. Appen spårar över 40 000 banor från hela världen, så du har tillräckligt med information om alla golfbanor i ditt område.

Genom att hålla reda på din statistik kan appen rekommendera de bästa klubbarna för ditt sortiment och kapacitet på banan. Med Android Wear kan appen berätta om GPS-avstånd, poäng och andra mätvärden direkt från din smartwatch.

Golfshot-samhället är 2 miljoner starka, så du går med i flera andra som har gynnats av dess tjänster. Om du inte hittar din favoritgolfbana som anges på Golfshot, kan du skicka ett e-postmeddelande till teamet och få det listat snart. Detta är en komplett app som varje golfare kommer att använda, så oavsett din expertis i spelet rekommenderar vi användare att testa detta.

Golf Pad

Denna app kan användas med dedicerad hårdvara som Golf Pad LINK eller Taggar för att hjälpa dig få exakt och korrekt information om din golf stamtavla. Det är också en utmärkt GPS-sortiment med stöd för 40 000+ kurser från hela världen. Medan de flesta golfintervallerappar fungerar med Googles Wear OS-enheter, fungerar Golf Pad också med Samsung Gear-enheter samt Pebble-smarturet, som för närvarande finns i flera storlekar.

Förutom att låta dig ta reda på avståndet från det gröna från mitten eller baksidan av banan, ger Golf Pad dig också möjlighet att hålla reda på poäng för upp till fyra golfare.

Det finns också funktioner som klubbspårning, gratis flygkartor och löfte om att hålla alla kärnfunktioner gratis för alltid. Appen är högt rankad av kunder, och vi kan förstå varför. Det kan fungera smidigt även om du inte har Gold Pads dedikerade hårdvara till ditt förfogande. Alla saker som beaktas, detta är förmodligen den bästa golfapp som finns där ute.

Golf GPS-avståndsmätare

Därefter har vi Golf GPS-avståndsmätare. Vad vi verkligen gillar med den här är hur lätt det är på batteriets livslängd. Det är enkelt, intuitivt och GPS-noggrannheten påstås uppfylla eller överträffa de flesta andra liknande avståndsmätare där ute.

Vad vi verkligen gillar med den här är förmågan till en utmärkt bankkartläggning. I Golf GPS-avståndsmätare kan du flytta din tee- eller flaggposition, och du kan till och med ombilda hela kursen om den är föråldrad. Dessutom har avståndsmätaren tusentals kartlagda kurser tillgängliga att ladda ner.

mScorecard

Den här förenklade appen är mycket mer än bara ett attraktivt golfkort. Det kan spåra avstånd med användning av GPS (för upp till fem spelare), spåra ditt handikappsindex baserat på de rundor du redan har spelat på banan och erbjuda detaljerad analys av ditt spel, vilket hjälper dig att förbättra dig väsentligt. Appen har också en fin social aspekt, så att du kan dela dina poängkort med vänner på Facebook eller e-post.

När det gäller GPS-spårning stöder appen ett stort antal kurser från hela världen, även om antalet tillgängliga kurser inte kan jämföras med något som Golf Pad eller Hole19.

Appen stöder också ett antal sidspel som Skins, Nassau, Match Play, Stroke Play, Stableford, Greenies, Longest Drive, Birdies och Eagles.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta golf GPS-mätare där ute. Verkligen någon av dessa kommer att fungera som en stor avståndsmätare. Det handlar bara om att bestämma vilket användargränssnitt och design du gillar bättre.

Har du en favoritgolfmätare för Android? Låt oss veta i kommentarerna nedan.