7 bästa gratis-appar för Android år 2020

Android är en ganska mångsidig plattform och har hem för nästan 3 miljoner applikationer, allt från spel till produktivitet och några helt enkelt bisarra appar. Med tanke på det faktum att det finns ganska mycket allt du kan få i Play Store, kan det bli ganska svårt att få de bästa apparna där ute. Folk kanske tänker samma sak om budgetappar, vilket är absolut nödvändigt för att hålla din ekonomi i schack. Så hur väljer du det bästa? Vi har er täckt. Dessa är några av de bästa apparna som är avsedda för att hålla en flik på din månatliga budget, som visas i Googles Play Store-lista. Med tanke på att Google personligen har valt ut dessa appar kan du vara säker på att det här är de bästa i branschen. Läs vidare för mer information om dessa appar.

7 bästa gratis-appar för Android år 2020

Mynta

Detta är en av de mest populära apparna som är avsedda att kontrollera din ekonomi. Du får granulär kontroll över dina finanser, med möjligheten att spåra din ekonomi till detalj. Du kan inkludera dina bankkonton, kreditkort och investeringar så att du kan vara säker på att du har en detaljerad flik om alla ekonomiska aspekter i ditt liv. Appen låter dig få en bättre uppfattning om var du ska spendera pengar och var du kan spara. Enligt min mening är budgetappar alltid ett måste för människor. Du kommer att ha en uppfattning om var du står ekonomiskt och kan även titta på din kreditpoäng.

Det faktum att din kalender synkroniseras med appen säkerställer att dina räkningar dyker upp i kalendern, vilket påminner dig om en kommande betalning. Det har sett nästan 10 miljoner installationer redan, så det är uppenbart mycket populärt bland massorna. Recensionerna har också varit ganska positiva, så apputvecklarna driver hela tiden nya uppdateringar för att förbättra funktionaliteten. Naturligtvis är det en gratis app, som är en stor bonus med tanke på den typ av funktionalitet som den erbjuder. Se till att kolla in appen från Play Store.

Spendee

Ännu en app för spårning av budgeten, Spendee låter dig hålla ett detaljerat koll på din ekonomi. Det är också en fantastisk kostnadsspårare som hjälper dig att förstå var du har spenderat dina pengar. Vad som är bättre är att appen levereras med anpassade plånböcker för speciella tillfällen som bröllop, födelsedagar och årsdagar. Detta påverkar inte din primära plånbok, vilket hjälper dig att hålla dessa utgifter åtskilda. Det finns snygga små infografier ombord, vilket hjälper dig att få en bättre förståelse för var du står ekonomiskt. Du kan lägga till utgifter i olika valutor, vilket är ett stort plus Om du vill resa till ett nytt land.

Du kommer att kunna skapa delade konton med din familj, så att du kan titta närmare på hur människorna omkring dig spenderar. Sammantaget är Spendee en mycket funktionell applikation, och ännu ett genomförbart alternativ att kolla om du letar efter en anständig budget- eller kostnadsspårningsapplikation. Uppgifterna synkroniseras säkert, så att din privata information inte glider ut någonstans. Med nästan 1 miljon installationer i Google Play Store är det en ganska populär app där ute. Användare kan ladda ner appen gratis, vilket är ganska mycket glasyren på kakan. Appen har ett gäng inköp i appen, vilket är hur utvecklaren genererar intäkter från den här appen. Det är dock inte obligatoriskt för fortsatt användning, så de som vill använda appen gratis kan fortsätta använda den utan mycket oro.

EveryDollar

EveryDollar, skapad av Ramsey Solutions, är ett av de bästa budgeteringsverktygen du kan använda idag. Ladda ner den till Android, och på bara några minuter kan du ha din egen månatliga budget. EveryDollar hjälper dig att förkorta den tid det tar att göra din budget också - när du har lagt in dina grundläggande detaljer överför EveryDollar dessa detaljer till varje månad, så att du bara behöver ta några sekunder för att göra de små justeringar som du behöver .

Denna app använder faktiskt den "nollbaserade budgetmetoden", vilket innebär att du redovisar eller budgeterar för varje dollar du kommer in. EveryDollar är gratis, så det är värt att prova. Det har en prenumerationsavgift, som lägger till några andra coola saker, som att ansluta till din bank och fördela transaktioner för olika budgetkategorier.

Klarhet pengar

Därefter tittar vi på Clarity Money, budgeterings-appen som samarbetar med dig längs din ekonomiska resa. Med Clarity Money kan du använda alla de budgeteringsverktyg som du kan förvänta dig att en app ger dig - planera din budget, övervaka utgifter, spåra utgifterna efter kategori och köpman och till och med övervaka din kreditpoäng.

En av de coola sakerna med Clarity Money är att de kan ansluta till ditt bankkonto och se och hantera transaktioner på det sättet. Det kan till och med avbryta prenumerationer som kommer igenom dig. Öppna Clarity Money, hitta dina månatliga prenumerationer och sedan kan du helt enkelt trycka på en knapp för att avbryta dem.

Wallet Budget Money Tracker

Väljer ett enklare namn har utvecklarna bakom Wallet lagt in en hel del tankar i den här appen. Den är kompatibel med Android 4.1 och senare, som täcker ett brett utbud av enheter som är i cirkulation just nu. Det har redan sett cirka 5 miljoner installationer i Play Store, vilket är ganska anständigt för den typ av app som det är. Att spåra dina utgifter är en problemfri process här och du får en detaljerad beskrivning av dina tidigare utgifter. Du kan ansluta ditt bankkonto till appen, och vissa banker erbjuder till och med synkronisering i realtid med appen, vilket ger dig en mycket god uppfattning om var din ekonomi står.

Plånbok synkroniserar också din budget för att ge dig kloka förslag på hur du uppfyller ekonomiska mål. Appen stöder flera valutor, vilket är perfekt för resor. Kärnfunktionerna i budgetappar är i stort sett desamma, och utvecklarna kan bara förnya sig när det gäller funktioner ombord och utseendet på deras applikationer. Plånbok levereras med ett ganska lättanvänt gränssnitt och är en ganska snygg app att ha. Det kan laddas ner gratis från Play Store, och vi rekommenderar starkt att du provar direkt.

Mvelopes Budget-app

Mvelopes är en mycket praktisk app att äga för alla Android-användare och kommer högt betyg från ett antal experter. Det har också fått betyg av NASDAQ, så du vet att detta är en av de bästa apparna där ute. När det gäller funktioner kan appen importera dina bank- och kreditkortsuppgifter för enkel övervakning av din ekonomi. Det finns också en Mvelopes-webbapp, där alla dina ekonomier enkelt synkroniseras, vilket ger dig möjlighet att kontrollera dina konton från en stationär webbläsare också. Det finns några praktiska e-böcker och videor i appen som ger dig tips om hur du kan spara pengar och hantera din ekonomi mer ansvarsfullt.

En sak som jag personligen gillar med den här appen är att finansiella transaktioner listas i ett format i inkorgsstil ovanpå varandra. Detta gör att du kan få en mycket bra läsning av dina tidigare transaktioner. Det är en liten funktion, men ändå användbar. Du kan ta denna app gratis från Play Store. Appen är kompatibel med en serie Android-versioner, även om Play Store-listan inte nämner minimikraven. Appen stöder köp i appen.

Penny

Penny är en interaktiv app som hjälper dig att ha lite kul förutom att spåra din ekonomi. Appen har visats på The New York Times, Forbes och TIME, så den har fått anständigt dragkraft på marknaden sedan lanseringen. Appens popularitet är ett bevis på vilken typ av funktioner den erbjuder, särskilt för en gratis applikation. På tal om funktionerna ger appen dig en detaljerad översikt över dina utgifter och lägger automatiskt till utgifter i kategorier, vilket är en mycket anständig funktion att ha. Efter några dagars användning kommer appen att berätta var du ofta handlar och äter.

Om banken försöker ta ut en extra avgift på ditt konto kommer appen automatiskt att informera dig om det. Detta är en avgörande funktion att ha eftersom de flesta bankavgifter går obemärkt i våra personliga konton. Säkerhetsfunktionerna inbyggda i appen förtjänar också ett särskilt omnämnande. Företaget hävdar att appen byggdes med branschveteraner, vilket säkerställer användare av det bästa när det gäller säkerhet. Appen kommer också att påminna dig när en betalning betalas på ditt konto, vilket sparar framtida förlägenhet. Naturligtvis är appen en gratis nedladdning, så vi föreslår att du försöker genast. Du kan inte ha för många budget-appar på din telefon, även om det rekommenderas att du bara använder en i taget eftersom det kan vara ganska tråkigt att hantera din ekonomi i flera appar. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.4 KitKat eller högre.

Dom

Vi kan inte tillräckligt betona hur viktigt en bra budget är. Genom att skapa en månatlig budget kan du stoppa "läckor" eller "hål" i din budget och få dig på rätt väg till att spendera pengar bara där du behöver. Det är ett bra sätt att börja lägga pengar åt till en nödfond också.

Budgetar är också extremt frigörande. Genom att fördela pengar i de kategorier där du behöver spendera eller vill spendera behöver du inte känna dig stressad för att spendera för mycket i ett område under månaden, eftersom du redan har avsatt pengar till det området. Det hjälper dig att spendera precis tillräckligt, men hindrar dig från att gå över.

Och med en app som en av ovanstående har budgetering aldrig varit lättare. Vår favorit är EveryDollar, som ger dig möjligheten att stansa in ett visst antal och skapa din första månatliga budget på bara några minuter.

Vad är ditt favoritbudgetverktyg? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!