7 bästa Golf GPS-app för iPhone 2020

Dedikerade golfbanor GPS-enheter är dyr prylar, och deras kostnader är inte alltid försvarbara. När allt kommer omkring är de bara relativt ointressanta datorer med ett gäng spårningssensorer och en medioker skärm. Det är därför golf-GPS-appar för iPhone har tagit golfvärlden med storm, hjälpt golfare att perfekta sitt spel och ha roligare på banan. Våra sju bästa golfappar för iPhone förvandlar dig inte till nästa Rory McIlroy, Jason Day eller Tiger Woods, men de kommer garanterat att ge dig ännu en anledning att ta tag i din golfpåse, ring dina kompisar och ha några roligt.

Och så, utan ytterligare förtjänst, här är sju av våra rekommendationer för golfbanan:

GolfLogix GPS

GolfLogix GPS erbjuder sig själv som ett av de bästa valen på marknaden för golfbanan, särskilt med en del ny teknik som har utvecklats för den år 2020. GolfLogix erbjuder golfare exakta GPS-avstånd, fullfärgade 3D-bankkartor, 4-spelars poäng, pro-nivåstatistik och till och med handikappspårning!

När du laddar ner den här appen bör du inte ha några problem att hitta din golfbana. Det beror på att GolfLogix har kartlagt över 35 000 banor över hela världen för GPS-avstånd. Om du vill veta exakt vart du ska sikta är GolfLogix åt dig.

GolfLogix kommer att kosta dig lite pengar - det är verkligen inte gratis - men de erbjuder dig en kostnadsfri prövning så att du kan ta det för en snurr och se om det är åt dig.

GolfGPS ++

GolfGPS ++ är faktiskt ganska unikt, eftersom den använder din iPhone och din Apple Watch. Golf GPS övervakar faktiskt din klocka och mäter sedan ditt grepp, svängningshastighet, temp och svängplan för att ge dig golfdata, såväl som rekommendationer för att förbättra din prestanda.

Liksom GolfLogix har GolfGPS också tillgång till 35 000 golfbanor som har kartlagts över hela världen. Som sagt, det finns inte en kurs som inte hittas på GolfGPS! En av de andra höjdpunkterna är att den här appen är en av få som erbjuder ett vackert, intuitivt och lättanvänt gränssnitt.

Golf GPS & Scorecard - Swing by Swing Golf

Med nästan 4 miljoner användare runt om i världen är SwingxSwing-appen, som utvecklaren kallar det, en fullständig ersättning för nästan alla dyra GPS-handhållare eller klockgolfspårare på marknaden. Appupplevelsen kretsar kring ditt SwingBySwing.com-konto, som du kan skapa gratis.

Genom att ha kontot kan du mata in dina tidigare poäng, se aktuella poäng, spåra din väg runt banan, vattna om betydelsen av olika statistik, grafer och detaljerad statistik. Appen fungerar på över 35 000 golfbanor och fler läggs till nästan varje dag.

Även om appen inte skjuter sitt premiumabonnemang, Looper, i halsen, tycker vi att du bör prova det. För bara några få öre per dag får du exakt information om vindhastighet och höjd, utökad poängsättning, klubbspårning och tillgång till flera spel och spelkonfigurationer.

Huvudfunktion : Looper-abonnemang och dess avancerade spårfunktioner.

Golf GPS Range Finder Scorecard & Course Locator

En vanlig brist på mindre golf-GPS-appar är deras beroende av föråldrade kartor och suddiga satellitbilder. Vissa utvecklare är inte golfare själva och ser inte detta som ett stort problem, medan andra försummar testning i hela världen och optimerar sina appar endast för en viss region.

Golf GPS Range Finder Scorecard & Course Locator undviker detta problem genom att stödja kartor från både Apple och Google. Med andra ord får du det bästa av båda världarna i en enda app. Och det är inte allt. Appen fungerar också med Apple Watch, har inblickande statistik och diagram, resultatkort med färger och former och stöder fyra sidospel.

Huvudfunktion : Support för Apple och Google maps.

GolfNow - Boka starttider, GPS, kurskort

Faktum är att de flesta välrenommerade golfbanor kräver en starttid, vilket golfare hänvisar till en reservation på golfbanan för när du börjar din runda. Att boka kan vara ett drag: du måste hitta en kurs, leta upp kontaktinformation på deras hemsida, ring ett samtal, hoppas att du kommer överens om lämpligt tid och datum, och förhindrar alltså att du någonsin bestämmer dig för att ändra dina planer .

Med GolfNows mobilapp kan du enkelt boka starttider på mer än 6 000 golfbanor och resorts runt om i världen och spåra ditt spel med GPS på mer än 30 000 banor. Du kan sortera informationen för att se vilka golfbanor som för närvarande erbjuder attraktiva tee-rabatter och få tillgång till även de kurser som annars skulle vara långt bort din budget.

Huvudfunktion : Tee-tidbokning på mer än 6000 golfbanor och resorts runt om i världen.

Golfshot: Golf GPS + Scorecard + Tee Times

Golfshot är som en professionell caddie du kan bära i fickan. Appen kommer med information om över 40 000 golfbanor och mer än 500 000 hål runt om i världen. Det stöder 3D-visualisering av hela banan, låter dig spåra ditt skottavstånd, riktning och klubb som används. Som de flesta appar för golfspårning, stöder Golfshot också Apple Watch, men utvecklarna har också lagt till support för HealthKit och Under Armour-system för spårning av fitnessaktiviteter.

Om du bokar en starttid genom appen kan du få 20 $ rabatt och pro-medlemmar får tillgång till en mängd premiumfunktioner och fördelar - för att inte tala om en helt annonsfri upplevelse.

Huvudfunktion : Förhandsvisningar av 3D-videor av hela din kurs

Hole19 - Golf GPS, resultatkort & avståndsmätare

Genom att ladda ner Hole19 går du med i en community med över 1 miljon användare, som använder appen som en integrerad del av deras målresa, upptäcker nya golfbanor, spårar framsteg, använder GPS för att veta sina exakta positioner och mer. Enligt utvecklarna har den kostnadsfria versionen av appen synavstånd till de gröna på över 95% av golfbanor runt om i världen. Appens premiumversion ger dig djupgående inblick i utvecklingen av ditt spel över tid, vilket hjälper dig att bli bättre snabbare.

Huvudfunktion : En enorm gemenskap av aktiva golfare som kommunicerar, tävlar och vänner med varandra.

Dom

Det finns massor av GPS-golfappar ute på marknaden, så mycket att det kan vara svårt att välja rätt för dig. Det är därför vi sammanställde denna lista tillsammans - för att visa er alla de bästa alternativen som finns på marknaden idag. Som sagt, något av dessa hjälper dig att uppnå målen och innebär att du är ute efter, det handlar mest om att testa dem och ta reda på vilken som fungerar bäst för dig själv.

Har du en favorit Golf GPS-app? Ljud av i kommentarerna nedan, och du kan till och med se din rekommendation på vår lista i framtiden!