7 bästa fysiska Bluetooth-tangentbord för iPad

IPad har potential att vara mer än en fantastisk surfplatta för passiv innehållskonsumtion. Med så många professionella appar att välja mellan och en så kraftfull chipset under skärmen med hög upplösning kan iPad vara ett fantastiskt verktyg för studenter, författare, grafikdesigners och nästan alla andra. Det finns emellertid en sak som gör det till en stor nackdel jämfört med bärbara datorer och stationära datorer: frånvaron av ett fysiskt tangentbord.

ProduktvarumärkenamnPris

LogitechLOG920005460 - Logitech Keyboard / Cover CaseKolla pris på Amazon

ArteckiPad 9, 7-tums (iPad 6, 2020 / iPad 5, 2017) Tangentbord, Arteck ultratunna Bluetooth-tangentbord FolioväskaKolla pris på Amazon

Cooper CasesCOOPER KAI SKEL P1 TangentbordskåpKolla pris på Amazon

BelkinBelkin QODE Ultimate Keyboard CaseKolla pris på Amazon

Så praktiskt som virtuella tangentbord är, kan de inte matcha noggrannheten för fysiska tangentbord. Att skriva något annat förutom en handfull korta meddelanden och den tillfälliga webbadressen blir gammal så snart fingrarna börjar skada från att upprepade gånger träffa den hårda skärmytan. Lösningen? Ett fysiskt Bluetooth-tangentbord som du kan ansluta när du ska göra mycket att skriva och koppla bort när du vill luta dig tillbaka och titta på ditt favorit-tv-program.

För din bekvämlighet har vi utarbetat en lista över våra sju favorit Bluetooth-tangentbord för iPad.

Logitech Slim Folio Keyboard

Logitechs Slim Folio-tangentbord är kompatibelt med 5: e generationens iPad, med en ny, strömlinjeformad design och förbättrade tangenter med mekaniska saxomkopplare. Tangentbordet hämtar ström från ett utbytbart myntcellbatteri, som borde vara upp till 4 år innan det måste bytas ut, enligt Logitech.

Att ställa in tangentbordet tar bara en minut, och Bluetooth LE (Low Energy) ger en stabil och energieffektiv anslutning till din iPad. Slim Folio-tangentbordet omsluter din iPad och skyddar den från alla sidor mot repor, spill och stötar. När den placeras på en surfplatta håller tangentbordskåpan din iPad i en bekväm skrivposition. Det ger dig även en rad med iOS-specifika genvägar för att öka din produktivitet ännu mer.

Arteck Ultra-Thin Folio Keyboard Case för iPad

Detta ultratunna tangentbord från Arteck är designat för femte generationens iPad och har ett innovativt gångjärn som minskar den totala mängden tangentbordet tillför din iPad. Gångjärnet håller din iPad på plats med starka magneter, erbjuder ett brett utbud av betraktningsvinklar och en mycket säker passform.

Arteck-tangentbordet har sin inbyggda strömkälla, som kan laddas på cirka 2 timmar och ger ungefär 100 timmars oavbruten användning. Tack vare den automatiska sleep-wake-funktionen kan tangentbordet automatiskt aktivera din iPad för dig så snart du öppnar locket. När det inte används går tangentbordet i ett energisparläge för att öka batteriets livslängd.

OMOTON trådlöst tangentbord

OMOTON har ett ganska lågt profillöst tangentbord som är värt att titta på. Du kan enkelt konfigurera en Bluetooth-anslutning med din iPad. När du har anslutit det borde du få ett batteri som kan hålla dig relativt lång tid - med två tredubbla AAA-batterier får du cirka 30 dagar juice. Om du håller den i vänteläge eller viloläge kan de vara i upp till sex månader.

Den här är kompatibel med de flesta mobila enheter men är lite på den mindre sidan.

Logitech K380

Logitech har varit ett stort namn inom tillbehör för elektronik i flera år nu. Som sagt, du kan inte gå fel med Logitech-namnet för ditt fysiska Bluetooth-tangentbord. K380 har allt du behöver i ett bärbart tangentbord.

En av de coola sakerna med K380 är hur bra den stöder användning av flera enheter. Du kan ansluta tre enheter upp till den och du kan växla mellan dem på tangentbordet med en knapptryckning. Använder du den med din iPad, men behöver flytta över till din Windows 10-dator? Att trycka på en knapp gör att omkopplaren sker direkt.

Dingrich iPad 9.7 Keyboard Case

Med Dingrich-tangentbordet för äldre generationens iPads kan du förvandla din avancerade surfplatta till en liten bärbar dator. Höjdpunkten med denna produkt är det bekväma tangentbordet med RGB LED-bakgrundsbelysning och tre ljusstyrkenivåer. Att kunna fortsätta arbeta i mörkret är praktiskt oftare än du kan föreställa dig. En annan stor egenskap hos Dingrich-tangentbordet är det justerbara gångjärnet, som erbjuder samma synvinkelområde som de flesta bärbara datorer.

Tangentbordet ansluts via Bluetooth 3.0 med ett tryck på en unik knappkombination. När du har tryckt på den kan du hitta tangentbordet i listan över tillgängliga Bluetooth-enheter på din iPad. Efterföljande anslutningar kommer att automatiseras helt.

Cooper Cases Kai Skel P1 Clamshell Keyboard Case

Cooper Cases, den välkända tillverkaren av smartphone- och surfplattaväskor, har kommit med något fantastiskt för alla ägare av 2: a, 3: e och 4: e generationens iPads. Kai Skel P1-tangentbordet har ett integrerat 4 000 mAh-batteri som kan ladda din iPad eller andra enheter när de är anslutna via den inbyggda USB-porten.

Dessutom framträder Kai Skel P1 inte bara som en bekväm powerbank utan också som ett utmärkt, bekvämt fysiskt tangentbord för iPad. Tack vare sin mussladesign är det enkelt att hitta rätt visningsvinkel, och tangentbordet i full storlek har en välkänd layout och lyhörda tangenter som gör skrivningen korrekt och rolig.

Belkin QODE Ultimate Keyboard Case

Belkin QODE-tangentbordet är ett avancerat, snyggt fysiskt tangentbord för 2: a, 3: e och 4: e generationens iPads. Som med många andra produkter från Belkin kan du förvänta dig att betala ett premiumpris för en vackert designad och otroligt välgjord produkt med ganska standardfunktioner.

QODE är tillverkad av speciellt bearbetad aluminiumlegering, vilket ger den dess lätthet och stabilitet. De väl fördelade, bekväma tangenterna har en lång nyckellängd och har samma tangentavstånd som du kan hitta på de flesta bärbara datorer.

När du inte skriver kan du vända på tangentbordet precis som ett vanligt iPad-fodral, och den integrerade AutoWake-magneten sätter din iPad i vila när du vänder tillbaka den för att skydda skärmen. Belkin uppger att tangentbordet kan pågå i upp till 160 timmar mellan laddningar och upp till 1 900 timmar i vänteläge.

Dom

Här har vi visat dig sju av våra fysiska favoritbord på Bluetooth för iPad. Om du i huvudsak vill få mer av en bärbar datorupplevelse från iPad är ett fysiskt Bluetooth-tangentbord ett bra sätt att göra det. Det gör det så mycket lättare att göra, ja, vad som helst! Från att navigera på webbplatser bättre till att skriva dokument, är ett Bluetooth-tangentbord bara lättare runt omkring.

ProduktvarumärkenamnPris

LogitechLOG920005460 - Logitech Keyboard / Cover CaseKolla pris på Amazon

ArteckiPad 9, 7-tums (iPad 6, 2020 / iPad 5, 2017) Tangentbord, Arteck ultratunna Bluetooth-tangentbord FolioväskaKolla pris på Amazon

Cooper CasesCOOPER KAI SKEL P1 TangentbordskåpKolla pris på Amazon

BelkinBelkin QODE Ultimate Keyboard CaseKolla pris på Amazon