7 bästa Fitbit för kvinnor år 2020

Fitnesstillbehör finns i överflöd där ute. Medan de flesta fitnessband är könsneutrala, är vi inte förvånade om du tycker att några av dem är bekvämare för män. Men det finns några verkligt könsneutrala fitnesstillbehör, framträdande från Fitbit som vi ska prata om idag.

Dessa fitnessband passar perfekt för kvinnor (och män), medan företaget inte heller offrar på sin prestationsaspekt. Så utan att vänta längre, låt oss ta en titt på de sju bästa Fitbit för kvinnor.

ProduktvarumärkenamnPris

FitbitFitbit Alta HR, blå / grå, liten (amerikansk version)Kolla pris på Amazon

FitbitFitBit Zip Wireless Activity Tracker - Charcoal GreyKolla pris på Amazon

FitbitFitbit Flex 2, svart (amerikansk version)Kolla pris på Amazon

FitbitFitbit Surge Fitness Superwatch, svart, liten (USA-version)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Fitbit Zip

Detta är en fickstorlek Fitbit som är idealisk att transporteras i din väska. Den är liten, vilket betyder att den också kan passa in i fickan medan det finns möjlighet att använda den som ett klipp. Zip, som är en liten förskjutning från Fitbits traditionella handslitna aktivitetsspårare, var designad för dig som vill ha elementen i fitness-spårning utan att behöva bära en silikonrem runt armen hela dagen.

Nackdelen med detta är att den inte kan spåra din sömn, vilket gör det begränsat till att vara en fitness tracker som kan räkna steg och ge information om kaloriförbränning.

Den lilla skärmen på Zip erbjuder ett smiley-ansikte som expanderar i högväxt när du ökar din aktivitet varje dag. Men för en produkt som marknadsförs som startnivån Fitbit, har vi inte mycket att klaga på. Fitbit Zip finns i en handfull färger, inklusive träkol, kalk, magenta och vit.

Fitbit Flex 2

Flex 2 är en vardagsaktivitetsspårare som passar Fitbit. Även om det är lite dyrare än konventionella fitnessband, är det verkligen en av de bästa i ligan. Tyvärr saknar det en skärm, så du kan inte läsa data just där. Tack vare sömlös synkronisering via Bluetooth med Fitbit-appen kan du dock vara säker på att du får exakta resultat för det avstånd du har täckt under en tid.

För att kompensera för bristen på en skärm kan Flex 2 spåra din sömn och ge ytterligare insikter genom den dedikerade appen. Det ger dig också information om hur mycket kalorier du har bränt. Det finns färger som svart, lavendel, magenta och marinblå, som erbjuder något för alla.

Fitbit Alta HR

En något modifierad version av Fitbit Alta, där den stora förändringen är närvaron av en pulssensor. Altra HR kommer med en mängd anpassningsalternativ som ger dig möjlighet att para den med din dagens outfit. Enheten erbjuder också kontinuerlig spårning av hela hjärtfrekvensen hela dagen, vilket ger dig avgörande insikter om dina hjärtslagsmönster. Detta kan vara en livräddningsfunktion som flera fall redan har indikerat.

Utöver att vara en utmärkt fitness tracker kan Fitbit Alta HR också ta emot aviseringar som meddelanden, inkommande samtal osv från din parade smartphone. Så det är mycket mer än bara ett fitnessband.

Det är något tjockare än Flex 2 med tanke på att det finns fler sensorer ombord, men det känns inte tungt på handleden, vilket gör det idealiskt att användas under hela dagen. Alta HR kan köpas i färger som svart, svart / pistol, blå / grå, korall, fuchsia och rosa rosguld, så det finns ingen brist på tillgängliga färgalternativ.

Fitbit Charge 2

Charge 2 kan erbjuda i stort sett samma typ av mätvärden som Alta HR, men med några anmärkningsvärda tillägg. Den är något större och innehåller en funktion som anger hur många golv du har klättrat på en dag. Du kan också ställa in personliga andningssessioner bestämda av din puls.

Charge 2 är i grunden ett av de högre slutkonditionstränderna som finns tillgängliga från tillverkaren och är designad för idrottare och de som vill ha tillgång till alla detaljerade mått som är involverade i fitness.

Naturligtvis kan den också ta emot aviseringar från din smartphone, vilket är i linje med alla andra Fitbit smarta bärbara. Du kan ställa in anpassade larm som ska vaknas upp på ett lugnt sätt genom milda vibrationer på handleden. Min favoritfunktion är emellertid möjligheten att spåra dina träningspass och ta reda på fettförbränningsfrekvensen, topp- och hjärtdata med hjälp av den förenklade hjärtfrekvenszonen.

Fitbit Surge

Detta är en ännu mer avancerad Fitbit för entusiaster eftersom den kommer med funktioner som GPS, så att du kan gå på körningar utan din följeslagare eller smartphone. Enheten levereras också med kontinuerlig pulsmätning och förenklade pulszoner, vilket gör den till ett extremt mångsidigt fitnessband.

Pekskärmsdisplayen ger dig tillgång till musikstyrning och enhetsmeddelanden, vilket förklarar varför företaget kallar detta för ”Superwatch”. Sovspårning ingår som standard naturligtvis och det finns tysta larm för att väcka dig lugnt.

Med tanke på att det är lite mer funktionspaket än resten av Fitbits-trackarna på den här listan, är det också lite tyngre på armarna. Men vikten är inte betydande, så användarna förmodligen inte ens märker. Det rekommenderas att du hänvisar till storleksguiden som Fitbit erbjuder på sin webbplats innan du får bandet som passar dig. Företaget erbjuder för närvarande små och stora band i Tangerine och Black färger.

Fitbit Inspire HR

När vi hittar nästa nedräkning har vi Fitbit Inspire HR. Det finns i ett par vackra och livliga färger, men i hjärtat av det är kondition och hjärtfrekvensspårning. Det kommer med hjärtfrekvensspårning dygnet runt, vilket ger dig en exakt uppskattning av kaloriförbränning, vilopuls, hjärtfrekvenszoner under träning och mer.

Och på grund av de fem dagarna med batteritid i Inspire HR kan du spåra sömn. Para ihop med att sova upp med hjärtfrekvensfunktionen, du får mer insikt i dina lätta, djupa och REM-sömnstadier.

Det kan enkelt spåra dina träningspass också - du kan automatiskt och bekvämt spela in träningspass som promenader, simning och cykelturer på ett snabbt tag med den inbyggda SmartTrack-programvaran.

Fitbit Versa

Fitbit Versa är närmare en smartur än någonting. Det har fortfarande alla de utmärkta funktionerna som Fitbit-aktivitet och hjärtfrekvensspårare har, men du får också de extra fördelarna med meddelanden om samtal, text, kalender och smartphone-apper när din telefon är i närheten. Du kan till och med skicka snabba svar direkt från din Fitbit Versa.

Ovanpå det kan du få dina favoritappar att spela för sport, väder och mer. Den här har bara ett 4-dagars batteri, men du får fortfarande de här sömnspårningsförmågorna här.

Dom

Som ni ser finns det massor av utmärkta Fitbit-alternativ för kvinnor. Alla dessa har sina egna unika stilar och mönster som verkligen får dem att sticker ut från mängden. Som sagt är funktionen för de flesta av dessa Fitbit-alternativ ganska lika - du får aktivitet och sömnspårning, lång batterilivslängd, en stegspårare, en klocka och beroende på Fitbit-enheten, eventuellt även en smartwatch-typ.

Har du en favorit Fitbit-enhet för kvinnor? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

FitbitFitbit Alta HR, blå / grå, liten (amerikansk version)Kolla pris på Amazon

FitbitFitBit Zip Wireless Activity Tracker - Charcoal GreyKolla pris på Amazon

FitbitFitbit Flex 2, svart (amerikansk version)Kolla pris på Amazon

FitbitFitbit Surge Fitness Superwatch, svart, liten (USA-version)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.