7 bästa Emoji-appar för Android

Emoji har vuxit till framträdande under de senaste åren. Tack vare Apple och dess innovativa användning av Emoji på tangentbord finns det flera emoji-appar tillgängliga på Android som låter dig förvandla dina regelbundna konversationer till en färgglad diskussion med emoji. Dessa lägger också till en viss känsla till dina meddelanden, därav namnet. Det är en utveckling av uttryckssymboler och en av de mest använda karaktärerna i vår värld.

Men om du upptäcker att ditt Android-tangentbord inte har den emoji som du behöver, är du lycka eftersom det finns flera appar där ute som låter dig lägga till ett brett utbud av emoji till dina samtal. Dessa finns i form av ett tangentbord och kan laddas ner gratis i Play Store. Det finns emellertid några erbjudanden som kräver en engångsbetalning för att låsa upp alla funktioner.

Så utan vidare, här är de bästa emoji-apparna för Android.

Facemoji Emoji-tangentbord

Detta är ett mycket anpassningsbart tangentbord med möjligheten att lägga till teman och anpassade bakgrunder för ditt tangentbord. Naturligtvis får du också ett brett urval av emoji med den här appen, varför den visas högst upp på vår lista. Företaget nämner att det finns över 3600 emoji ombord här, vilket ger dig tillräckligt med alternativ för att svara på dina vänner och familj. De flesta tangentbordsappar där ute erbjuder en freemium-modell, så att du kan ladda ner appen gratis och betala för några extra funktioner.

Facemoji förlitar sig dock på reklam för intäkter, och det finns inga inköp i appen här för att låsa upp ytterligare funktioner. Så du kanske ser en annons eller två någonsin så ofta, men du kommer fortfarande att få den fulla funktionen som utvecklaren pratar om i Play Store-listan.

Utvecklarna har också sett till att tangentbordet fungerar bra inom spel för konversationer i spelet. Spel som Clash of Clans, Rules of Survival, Free Fire, Mobile Legends: Bang Bang och Garena Liên Quân Mobile stöds från och med nu.

Facemoji är kompatibel med ett brett utbud av enheter, men du borde vara bra så länge din enhet kör åtminstone Android 4.0.3 eller senare.

Flash-tangentbord

Ännu en intuitiv tangentbord-app som helt skulle kunna ersätta ditt vanliga tangentbord. Eftersom den här appen är avsedd för emoji, kan du vara säker på att du hittar alla emoji som hittills är kända. Men stöd för några nyare emoji kan saknas, beroende på utvecklarens proaktivitet för att ta dem ombord. Tangentbordet fungerar också som en GIF-finder, vilket gör att du kan leta efter internet för anständiga reaktiva GIF för alla situationer.

Lägga till anpassningsaspekten ytterligare är teman som omvandlar ditt monotona tangentbord till ett konstverk. När det gäller att skriva kan tangentbordet lära av dina skrivhastigheter och mönster för att justera i enlighet därmed. Det stöder också över 50 språk, som täcker nästan alla populära språk i denna värld. Tangentbordet ska fungera bra med alla dina favoritappar på sociala medier som WhatsApp, Messenger, Instagram etc. Tänk på detta som ett standardtangentbord men med en massiv hög med emoji. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.0 eller högre. Det är gratis att ladda ner men kommer med annonser.

GO-tangentbord

Ännu en vacker tangentbord-app som hjälper dig att förändra din skrivupplevelse. Det levereras med över 3000 emoji och möjligheten att lägga till teman på ditt tangentbord, vilket är i linje med några av de andra apparna som vi har pratat om. GO-tangentbordet har byggt en popularitet över sin långa regeringstid på tangentbordsmarknaden, och appen visar inga tecken på att bromsa ner.

Även om jag har funnit att detta inte fungerar så bra med långsammare enheter, kan det hända att enheten jag ägde. Med över 4 miljoner betyg för en upplupen klassificering på 4+ stjärnor finns det ingen tvekan om att den här appen kan räknas till de bästa av de bästa.

Tangentbordet låter dig söka efter dina favoritemoji, vilket är en mycket praktisk funktion att ha särskilt om du inte hittar emojierna du letar efter. Du kan till och med ladda ner teman från ytterligare källor om du inte gillar vad som erbjuds som standard med tangentbordet.

Snabbskrivning är en bris med det här tangentbordet förutsatt att du har en enhet som kan upprätthålla din skrivhastighet. GO Keyboard är en gratis nedladdning i Play Store men kommer med annonser och köp i appen.

Kika-tangentbord

Förutom att erbjuda massor av emoji, låter appen dig också skriva in olika teckensnitt, lägga till andra uttryckssymboler och till och med GIF i dina konversationer. Företagets Kika Store har många teman att välja mellan, så att du kan anpassa ditt tangentbord och göra det sticker ut. Tangentbordet stöder också röstskrivning, vilket har blivit en förutsättning för dagens tangentbord.

Om du inte är en fan av konventionell typning, kommer tangentbordet också att låta dig använda det som ett svep-tangentbord, vilket kan vara ganska besvärligt i början, men mycket effektivt när du får tag på det. Som med alla moderna tangentbord kan Kika lära sig ord baserat på dina skrivmönster och komma med förslag när du skriver. Detta är en gratis app i Google Play Store men kommer med annonser och köp i appen.

Bitmoji

Bitmoji är en av våra favoritappar för att "kommunicera". Bitmoji låter dig skapa din egen emoji-karaktär. Appen kopplas ihop med ett gäng andra appar, så att du kan använda den Bitmoji för att kommunicera på olika sätt genom sociala applikationer som Snapchat.

Det har ett massivt bibliotek med klistermärken som alla binder med din Bitmoji. Med biblioteket med klistermärken tillgängliga kan du enkelt ha en konversation, ingen faktisk text eller ord nödvändigt!

Spegel Emoji Maker

Nästa gång har vi Mirror Emoji Maker. Den här liknar Bitmoji, men tillåter dig i princip att ta en selfie av dig själv, som sedan används för att skapa en personlig tecknad film av dig. Det finns många liknande klistermärken som Bitmoji, men stöds lite bättre i Android-världen.

Det här har också ett massivt bibliotek som ger dig över 1 500 klistermärken, memes och GIF-filer som du kan använda med dina emoji.

AfroMoji

AfroEmoji är en annan app som är värt att kolla in. Ett av problemen med nuvarande emojis är att de inte alltid är vänliga mot saker som rasdiversitet. Många emojis har helt enkelt en "vit" version av dem, eller ett neutralt gult alternativ. Google och Apple arbetar hårt för att ändra det, men medan det händer finns det andra val.

Det är där AfroEmoji kommer in, vilket ger dig emojis som är mycket mer olika. Du kan uttrycka dina verkliga känslor och på ett sätt som får dig att känna dig som mest bekväm. Och om det finns en emoji som AfroMoji inte har, gör appen det riktigt enkelt att skapa din egen!

Elite Emoji

Elite Emoji är en utmärkt emoji-applikation att ha till hands. Installera den på din enhet så får du direkt tillgång till över 2000 högupplöst emojis och klistermärken som du kan skicka till dina vänner. Du kan enkelt dela dem med vänner och familj med delning med en knapptryckning till applikationer som Facebook Messenger och WhatsApp.

Förutom att ha en mängd olika emojis som du kan välja mellan, har Elite Emoji en mängd olika GIF-filer som du också kan använda. Det är den perfekta appen för att lägga till lite mer personlighet till dina meddelanden!

TouchPal-tangentbord

Senast på vår lista är TouchPal Keyboard, som erbjuder en vacker tangentbordlayout tillsammans med möjligheten att anpassa tangentbordsteman förutom de 5000+ teman som utvecklaren tillhandahåller. Eftersom ett mobilt tangentbord är oerhört personligt för varje användare, är möjligheten att ställa in anpassade teman ett välkomnande tillägg och något vi hittar på flera tangentbordsappar. Appen kommer också med den konventionella layouten T9 och T9 +.

Uppenbarligen finns det massor av emoji här att välja mellan, så du kommer aldrig att missa något av emoji-kulet från dina konversationer. Detta är en gratis nedladdning i Play Store och kommer med annonser och köp i appen. Se till att kolla in det.

Dom

Utvecklare har skapat otaliga nya emoji-applikationer för Android, vilket ger användare nya bilder och digitala konstverk för att kommunicera bättre. Alla dessa applikationer ger dig nya möjligheter att kommunicera med. Om du vill gå längre än emojis, är GIF: er, som stöds av några av dessa emoji-appar, ett bra sätt att ta kommunikationen vidare.