7 bästa Dual-SIM-telefoner 2020

Arbete och nöje bör inte blandas, men ibland är det bästa att göra att kombinera de två. Med en dual-SIM-telefon kan du ha både ditt arbetsnummer och ditt personliga nummer i en enda telefon, snarare än att ha en separat telefon för varje. Dual-SIM-telefoner är särskilt populära i Asien, vilket framgår av antalet asiatiska smartphones på denna lista. Ändå har Apple äntligen kommit på trenden med den senaste generationen av iPhone.

SamsungSamsung Galaxy S10 128 GB + 8 GB RAM SM-G973F / DS Dual Sim 6.1 "LTE fabrikslåst Smartphone (International Model) (Prism Black)Kolla pris på Amazon

SonySony Xperia XZ3 (H9493) 6 GB / 64 GB 6, 0 tum LTE Dual SIM Factory Unlocked - Internationell lager ingen garanti (svart)Kolla pris på Amazon

Pocophone F1Xiaomi Pocophone F1Kolla pris på Amazon

HUAWEIHuawei P30 ProKolla pris på Amazon

OnePlusOnePlus 6T A6010 128 GB, Dual Sim, 6.41 ", 8 GB RAM, GSM Unlocked International Model, No Garantie (Mirror Black 128GB)Kolla pris på Amazon

Är du inte säker på vilken dubbelt SIM-telefon du kan hämta för internationella resor eller arbete? Följ med oss ​​nedan, så visar vi dig en handfull av våra favoriter.

iPhone XR

IPhone XR är ett av de bästa valen som pengar kan köpa för dual-SIM-stöd. Du får fortfarande samma fantastiska iPhone-upplevelse med iPhone XR, men med något nedgraderad hårdvara Den har fortfarande en fantastisk kamera som tar utmärkta foton men är det enda objektivet istället för den dubbla linsen som XS och XS Max har.

Du får fortfarande perfekt skärmstorlek i iPhone XR - hela 6, 1 tum fastigheter. Face ID-modulen är fortfarande här också.

Samsung Galaxy S10 +

Samsung Galaxy S10 + är en av våra favorit-smartphones för inte bara daglig användning utan också för dual-SIM-stöd. Lägg till ett andra SIM-kort till detta, så kan du använda Samsung Galaxy S10 + nästan vart du än går. En av de största höjdpunkterna med den här telefonen är den nya i mmersive “Cinematic Infinity Display”, så att du kan se dina favoritmedier med suverän detalj. Den kommer med en professionell kamera som ger dig två kamerasensorer på baksidan för en konkurrensfördel i fotografering.

En av fördelarna med Samsung Galaxy S10 + är att den kommer med ett ännu större batteri än resten - hela 4100 mAh. Den har också Wireless Powershare, som låter dig ladda upp andra Qi-aktiverade enheter genom att sätta dem på baksidan av din telefon.

Apple iPhone XS & XS Max

IPhone XS & XS Max har dual-SIM-stöd med en nano-SIM och en eSIM, den senare är en global specifikation som möjliggör extern SIM-tillhandahållande av alla mobila enheter. För närvarande är det bara 10 länder som stöder Apples eSIM, men antalet förväntas växa i framtiden.

Om du har en äldre iPhone kan du använda din befintliga nano-SIM för din primära operatör och eSIM för din sekundära operatör. Installationsprocessen är enkel och du kan anpassa hur du vill använda varje operatör. Du kan till exempel använda din huvudoperatör som din standardrad och din sekundära operatör endast för mobildata.

När du ringer ett samtal med appen Telefon kan du växla mellan operatörer genom att knacka på den nuvarande direkt från knappsatsen så länge du har iOS 12 eftersom dual-SIM-funktionen inte stöds i tidigare versioner av iOS.

Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 är en produktivitetsorienterad phablet med dubbelt SIM-stöd, extra stor skärm med en upplösning på 2960 x 1440, stereohögtalare, S Pen, en intelligent Bluetooth-pennan som gör att skriva och rita lika naturligt som penna och papper . Utrustad med ett flaggskepps chipset, Qualcomm Snapdragon 845, är Galaxy Note 9 bland de mest kraftfulla Android-smartphones på marknaden, och den ger en smörig smidig upplevelse utan fördröjning även vid multitasking.

Galaxy Note 9 finns med 128 GB eller 512 GB inbyggt lagringsutrymme, och du kan utöka lagringsutrymmet ytterligare med upp till 512 GB microSD-kort. Samsung har utrustat Galaxy Note 9 med en intelligent kamera som känner igen vad du tittar på, optimerar färginställningar som kontrast, vitbalans, exponering och mer.

OnePlus 6T

OnePlus är en Shenzhen-baserad kinesisk smarttelefontillverkare som har ökat framträdande tack vare sin progressiva marknadsföringsstrategi och produkter som levererar utmärkt värde för pengarna. OnePlus 6T lanserades den 29 oktober 2020 som en direkt konkurrent till Apples iPhone och Samsungs Galaxy-enheter. Det är en förbättrad version av OnePlus 6, som lanserades tidigare på året.

Smarttelefonen har dual-SIM-stöd, sportar ett kamerakart och har modernaste specifikationer. För priset på en mellanklass-smartphone får du Qualcomm Snapdragon 845, 6, 41-tums Full HD +, Optic AMOLED-skärm, två kamerasensorer, upp till 10 GB RAM, och ett massivt 3 700 mAh-batteri med stöd för snabb laddning.

OnePlus 6T lanserade som körs på Android 8.1 och OxygenOS, en anpassad version av Android-operativsystemet Android utvecklat av OnePlus för sin utländska marknad. OxygenOS anses allmänt vara en av de bästa implementeringarna av Android för närvarande tillgängliga, och många OnePlus-kunder skulle hålla sig till varumärket för att använda OxygenOS istället för lager Android.

Huawei P30 Pro

Med sin Leica-märkta kamera, två SIM-kortspår, flaggskepps hårdvaruspecifikationer och elegant design, är Huawei P30 Pro en av de mest attraktiva dual-SIM-smartphones år 2020. Den här, som kort nämnts, samarbetades med Leica, ett tyskt företag som tillverkar kameror, linser, kikare, geväromfång och ögonlinser.

Om du känner till Leica, vet du förmodligen att dess kameror och linser finns på önskelistan för många professionella fotografer. Quad Camera Huawei och Leica har utvecklats för P30 Pro lever upp till Leicas namn och förvånar sig med sin ultrafina detaljnivå, livliga färger och enastående prestanda med svagt ljus.

De foton du tar med P3o kommer att sprida liv på den 6, 1-tums OLED-skärmen med överlägsen färgskala. Istället för en virtuell bar, förlitar sig smarttelefonen på en kantfri fingeravtryckssensor med smart navigering, så att du kan njuta av den fantastiska skärmen i sin helhet.

Den har 8 GB RAM, Huaweis Kirin 980-processor, upp till 256 GB lagringsutrymme och ett massivt 4200 mAh-batteri.

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi har bevisat att det är möjligt att skapa en flaggskepps Android-smartphone som kostar mindre än genomsnittet och har dual-SIM-stöd. Pocophone F1 har det senaste flaggskeppssilikonet från Qualcomm, Snapdragon 845, förutom 6 GB minne och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme i basmodellen.

Det som också kan överraska är batteriets kapacitet inuti Pocophone F1: 4 000 mAh. Naturligtvis måste kompromisser göras någonstans för att nå det otroliga priset. Eftersom Pocophone F1 huvudsakligen är inriktad på den indiska marknaden, offrade Xiaomi NFC-anslutningen eftersom dess penetration i Indien fortfarande är mycket liten. Smarttelefonen levereras också med en ganska standard IPS LCD-skärm med ett kamerahak, rundade hörn och små gränser.

Men om du är villig att titta förbi dessa mindre begränsningar, är värdet som Pocophone F1 levererar helt enkelt oslagbart i det här prisintervallet.

SamsungSamsung Galaxy S10 128 GB + 8 GB RAM SM-G973F / DS Dual Sim 6.1 "LTE fabrikslåst Smartphone (International Model) (Prism Black)Kolla pris på Amazon

SonySony Xperia XZ3 (H9493) 6 GB / 64 GB 6, 0 tum LTE Dual SIM Factory Unlocked - Internationell lager ingen garanti (svart)Kolla pris på Amazon

Pocophone F1Xiaomi Pocophone F1Kolla pris på Amazon

HUAWEIHuawei P30 ProKolla pris på Amazon

OnePlusOnePlus 6T A6010 128 GB, Dual Sim, 6.41 ", 8 GB RAM, GSM Unlocked International Model, No Garantie (Mirror Black 128GB)Kolla pris på Amazon

Dom

Som du kan se finns det massor av olika alternativ om du behöver en dual-SIM-lösning. Dual-SIM är en så trevlig teknik eftersom när ett andra SIM-kort är installerat kan du växla mellan nätverk antingen manuellt eller genom att hålla båda anslutningarna i standby-läge, så att telefonen kan växla mellan nätverk automatiskt efter behov.

Vissa telefoner har till och med den nödvändiga maskinvaran för att bibehålla båda anslutningarna samtidigt, vilket är mer användbart för arbetsanslutningar än något annat.

Har du en favorit dual SIM-smartphone? Låt oss veta i kommentarerna nedan.