7 bästa DIM-telefonen 2020

Skulle det inte vara coolt om din smartphone skulle låta dig växla mellan två nätverk på bara några sekunder? Många telefoner kan inte göra detta, delvis på grund av förordningar och telekommunikationsoligarkin i Nordamerika, men det finns fortfarande ett par telefoner där ute som har två SIM-kort. Detta gör att du kan växla mellan två nätverk när, till exempel, ett nätverk inte har bra täckning inom ett specifikt område, men ett annat gör. Dubbla SIM-smarttelefoner är också utmärkta enheter för resor - du kan hålla ditt SIM-kort aktivt och arbeta i USA, men när du passerar gränsen och tappar bra täckning kan du växla till ett nätverk som fungerar bäst i vilket område du är utomlands.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy S10Kolla pris på Amazon

OnePlusOnePlus 6TKolla pris på Amazon

HUAWEIHuawei P30 ProKolla pris på Amazon

MotorolaMotorola Moto G7 +Kolla pris på Amazon

SonySony Xperia XZ3Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du vill ha en avancerad telefon som du kan använda två SIM-kort med, se till att följa med nedan - vi har en lista över vår favorit Dual SIM-telefon för 2020. Låt oss dyka rätt in.

OnePlus 6T

Först upp är OnePlus 6T. Denna smartphone är en nyligen lanserad, och det är en av de mer avancerade smartphones med Dual SIM-kapacitet. Med OnePlus 6 får du en massiv 6, 41-tums skärm med Full HD + -upplösning i en Optic AMOLED-skärm.

Att titta på media på den här enheten är fantastiskt - du får skarp, tydlig tydlighet i dina TV-program, dina filmer, vanliga videoklipp. Det kan bokstavligen också flyga igenom uppgifterna - du får en Snapdragon 845-processor och väljer upp till en enorm 10 GB RAM. Med så mycket minne kommer du att kunna köra flera appar och multitask som ingenting. Det levereras också med ett stort 3 700mAh-batteri.

Köp det nu: Amazon

Samsung Galaxy S10 +

Samsung Galaxy S10 + kommer nästa, och är faktiskt en av våra favorittelefoner med dubbelt SIM-stöd. Detta är en av de bästa som du kan köpa idag för daglig användning. Det beror på att det inte bara levereras med någon allvarligt kraftfull maskinvara, utan den kommer också med ett stort batteri som säkert kommer att hålla telefonen vid liv långt på natten - en hel 4100mAh, faktiskt.

När du har lagt till ett andra SIM-kort i dual-SIM-kortplatsen kan du använda Samsung Galaxy S10 + nästan vart du än går, med telefonen som kan växla mellan nätverk som har den bästa cellmottagningen. Naturligtvis är en av de aspekterna som alla pratar om med den här telefonen "Cinematic Infinity Display", som ger oöverträffad tydlighet för alla typer av media. Därutöver kommer den med en toppkamera för att ta banbrytande foton också.

iPhone XS

IPhone XS kommer nästa på vår nedräkning. Visst, vi har visat dig några fantastiska Android-telefoner idag, men i en lista över de bästa dubbla SIM-telefonerna ute kan du inte "inte" nämna iPhone XS. Den här telefonen har lite toppmaskinvara i den, så att du kan flyga igenom nästan alla uppgifter, appar eller spel. Med den stora, vackra skärmen den har, kan du inte gå fel med den skarpa mediedetaljen som den ger dig heller.

Naturligtvis kommer iPhone XS också med dual-SIM-stöd, med nano-SIM och eSIM. ESIM är faktiskt en global specifikation som möjliggör extern SIM-tillhandahållande av alla mobila enheter. För tillfället är det bara 10 länder som stöder Apples eSIM, men det antalet växer snabbt, så att du kan ta telefonen på resa utomlands med lite krångel.

iPhone XS Max

IPhone XS Max är också värt en snabb omnämning. Det har mycket av samma sak som iPhone XS, men iPhone XS Max har faktiskt en större skärm och ett ännu större batteri. Ett större batteri är viktigt för att anpassa dual-SIM-stödet, om du planerar att använda det åtminstone. Det gör att du kan komma igenom dagen utan att behöva ansluta den till laddaren.

Den har faktiskt samma dual-SIM-stöd som iPhone XS, vilket ger dig nano-SIM och eSIM-stöd. Apple gör det ganska enkelt att växla mellan bärare när du använder båda dessa. När du tar ett samtal använder du bara Telefon-appen och sedan kan du växla mellan operatörer genom att knacka på den nuvarande direkt från knappsatsen så länge du har iOS 12 eftersom dubbla SIM-funktionen inte stöds i tidigare versioner av iOS.

Huawei P30 Pro

Huawei har traditionellt erbjudit Dual SIM-telefoner, och P30 Pro är inte annorlunda. Det har dubbla SIM-facket för ditt val av två (kompatibla) nätverk. På hårdvarusidan av saker får du en massiv 6, 47-tums skärm. Den har också en riktigt bra upplösning - hela 2.340 x 1.080, så du får fortfarande skarp klarhet här.

När det gäller processorkraft får du Huawies egen Kirin 980-processor med 8 GB RAM - som sagt, kommer du att kunna flyga igenom appar med den här installationen. Inte bara det, utan du får en tre-lins kamera, vilket ger dig hela 40 megapixlar med detaljer. Det är en enda telefon!

Xiaomi Pocophone F1

När vi kommer ner till botten på vår nedräkning, men verkligen inte minst, tittar vi på Xiaomis helt egen Pocophone F1. Om du letar efter ett billigt Android-flaggskepp med toppmaskinvara och dual-SIM-stöd, letar du inte längre än Pocophone F1. Och när vi säger att denna "budget" -telefon har senaste flaggskeppshårdvara där ute, menar vi verkligen det! Den har en Snapdragon 845-processor, samt 6 GB minne och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme i basmodellen.

För priset på Pocophone F1 kan batteriet också överraska dig - det har en enhet på 4 000 mAh. Det enda som den här skärmen inte har är NFC-stöd, och den har en ganska standard eller normal IPS LCD-skärm med ett kamerahak, rundade hörn och små gränser. Fortfarande, med dual-SIM-stöd, är det här du inte kan gå fel med.

iPhone XR

IPhone XR är också värt att nämna. Om du inte har pengar att spendera på en stor flaggskeppstelefon som iPhone XS Max eller Galaxy S10 +, är iPhone XR en trevlig mellanplan. Du får fortfarande lite kraftfull hårdvara, liksom en stor, 6, 1-tums skärm. Den har Face ID-modulen fortfarande, och egentligen, det enda du märker att det har förändrats på ytan är en enda linskamera istället för den dubbla linsen.

Som sagt, iPhone XR har dubbel-SIM-stöd, faktiskt med en nano-SIM och eSIM-installation. Det fungerar på samma sätt som iPhone XS och iPhone XS Max, men är egentligen bara ett mycket billigare paket.

Stängning

Så vilken av dessa två SIM-telefoner bör du hämta själv? Vi rekommenderar att du går med antingen OnePlus 6T eller Galaxy S10 + - båda är avancerade telefoner som nyligen har lanserat, och du kan inte gå fel med dem på grund av deras rena kvalitet. Men om du inte är ett fan av något av varumärkena är Huawei P30 Pro också ett bra val.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy S10Kolla pris på Amazon

OnePlusOnePlus 6TKolla pris på Amazon

HUAWEIHuawei P30 ProKolla pris på Amazon

MotorolaMotorola Moto G7 +Kolla pris på Amazon

SonySony Xperia XZ3Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.