7 bästa Chromebooks för studenter med en budget 2020

Skolan är tillbaka i sessionen, och nu är det dags där eleverna letar efter det bästa smället för sina pengar när det gäller bärbara datorer. Studenter kanske dock vill prova en annan typ av bärbar dator i år - Chromebook. Batteriets livslängd, portabilitet och prestanda är oöverträffade i ett litet men ändå prisvärt paket.

ProduktvarumärkenamnPris

SOM OSSASUS C302CA-DHM4 Chromebook Flip 12, 5-tums pekskärm konvertibel ChromebookKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Chromebook 3Kolla pris på Amazon

AcerAcer Flagship CB3-532 15, 6 tumKolla pris på Amazon

AcerAcer Chromebook R 11 CabrioletKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Chromebook C202SA-YS02 11, 6 tumKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Den enda nackdelen är att Chromebooks kräver en internetanslutning för att fungera. Men med Internet så utbrett idag, särskilt i skolor, borde det inte vara ett problem. När allt kommer omkring finns det fortfarande alternativ för att ladda ner papper och tilldelningsinstruktioner för visning offline. Till och med papper kan skrivas utan internetuppkoppling.

Följ med nedan, så pekar vi dig i rätt riktning för att hämta en kraftfull Chromebook som inte blåser din budget.

Samsung Chromebook 3

Studenter på en budget kommer att älska Samsung Chromebook 3. Det finns inte för många klockor och visselpipor här, eftersom det verkligen är en budgetbärbar dator; låt dig dock inte skrämma bort dig. Det har fortfarande en anständig hårdvara - du får en Intel Celeron N3060-processor, 4 GB minne och en 16 GB SSD för lagring. Naturligtvis får du inte alla 16 GB av det utrymmet, eftersom vissa är reserverade för operativsystemet (OS), men OS tar inte mycket utrymme, eftersom det är extremt lätt. Jag kommer här att notera att eftersom det är en SSD (flash-lagring) start är galen snabbt.

Den har en 11, 6-tums high-definition antireflekterande skärm. Med tanke på detta känns skärmen som plast och kan göra att den bärbara datorn känner sig billig, men den är fortfarande robust. Det är verkligen ett mycket praktiskt val, och som sådan kommer det inte att bryta banken.

Köp det nu: Amazon

Acer CB3-532

Om du letar efter ännu mer värde ur en bärbar dator är Acer CB3-532 ett utmärkt alternativ. När det gäller hårdvara får du mycket av detsamma i Samsung Chromebook 3 - en Intel Celeron N3060-processor, en mindre 2 GB RAM och en 16 GB SSD. Återigen är uppstartstider vanvittigt snabbt, och allmän användning är att gå från app till app också snabbt.

Den distinkta skillnaden här som elever kommer att älska är den större skärmen. Du får en stor 15, 6-tums högdefinitionsskärm mot bländning. På grund av den anti-bländningsfunktionen finns det ett plastskikt över skärmen, vilket - liknande Samsung Chromebook 3 - får saker och ting att känna sig billiga. Ändå erbjuder Acer dessa modeller som certifierade renoverade (med en extra 90-dagars garanti), så att du kan köpa priser i källaren på den här modellen.

Google Pixelbook

Vi är nu på Google Pixelbook 2, men den ursprungliga Pixelbook är fortfarande en formidabel enhet och ett budgetalternativ eftersom det är "förra årets hårdvara." . Du kan få den med 8 eller 16 GB RAM, och den är utrustad med en 12, 3-tums Quad HD 2.400 x 1.600 pekskärm. Du kan faktiskt få massor av lagring med denna Chromebook - hela vägen upp till 512 GB om du så väljer.

Googles Pixelbook är snabb och effektiv. Den kör alla Android- och Chrome OS-applikationer utan problem, vilket ger dig en mängd olika programapplikationer som uppfyller dina behov.

Acer Chromebook R11 Cabriolet

Acer Chromebook R11 Convertible är ungefär 100 $ mer än Samsung Chromebook 3, men har några kraftfulla skillnader. Maskinvarumässigt får du en Intel Celeron N3150-processor, 4 GB RAM och en 32 GB SSD (dubbelt så mycket som de tidigare alternativen har haft). Du får också en liten 11, 6-tums HD-skärm, men det är tydligt en av de bästa på marknaden. Dessutom fungerar den som en pekskärm, vilket kan göra Chromebook enklare att använda vid normal bärbar datoranvändning. Eller så kan du vända den i tablettläge medan du kyler ut på soffan.

Det fina med Chromebook är att Acer i samarbete med Google har gjort den kompatibel med Google Play Store. Med andra ord har du inte bara tillgång till Chrome Web Store, men du har tillgång till de hundratusentals Android-appar som finns i Google Play Store också. Detta ger dig mycket fler möjligheter för verktyg och appar som hjälper dig med skolan.

ASUS Chromebook C202SA-YS02

ASUS Chromebook C202SA-YS02 kanske inte har några snygga klockor och visselpipor som pekskärmfunktioner, men det är en robust Chromebook som låter dig ta den vart som helst utan att oroa dig för att bryta den. Förstärkta gummilindade ramar håller Chromebook skyddade och absorberar till och med chock vid fall.

Dessutom har det ett spillsäkert tangentbord, så om du spelar någon form av vätska på det behöver du inte oroa dig för att förstöra din Chromebook. Allt detta tillsammans gör denna Chromebook till den mest perfekta kandidaten för att arbeta med uppsatser utanför, ta med till kaféer för studier etc.

Maskinvarumässigt får du en Intel Celeron N3060-processor, 4 GB RAM, en 16 GB SSD och en 11-6-tums HD-antireflardisplay. Android-appar via Google Play Store är tillgängliga på Chrome OS-betakanal och kommer att bli en fullfjädrad offentlig funktion. Du kan hämta Chromebook på Amazon för $ 220.

HP Chromebook 14

Därefter tittar vi på HP Chromebook 14. Den är fullpakad med lite mer mellanhård hårdvara, så att du kan välja olika konfigurationer med Intel Celeron N2840 eller N2940. Den har Intel HD Graphics, mellan 2 och 4 GB RAM och upp till 32 GB flash-lagring.

Den bättre delen med HP Chromebook 14 är att den har en större skärm - en 14-tums High Definition BrightView-skärm. Det är inte den snabbaste eller högsta skärmen, men du får fortfarande mycket mer fastigheter än de flesta. Detta är verkligen en annan utmärkt för dem som har en budget.

ASUS Chromebook Flip C302CA-DHM4

ASUS Chromebook Flip C302 har många fantastiska funktioner. Den har inte bara en 360-graders flexibel 12, 5-tums HD-pekskärm, utan den är också en av de få Chromebooks som kan installera Android-appar via Google Play Store som på en officiell – inte beta-funktion.

Det finns också mycket hårdvara som är packad i denna Chromebook. Den har en Intel Core M3-processor, 4 GB RAM och en stor enligt Chromebook-standarder 64 GB SSD. Det är snabbt och kommer att göra allt du behöver för att göra.

Dom

Så, vilken köper du? Naturligtvis beror det allt på din budget, men om du letar efter en Chromebook med bara ben, är Samsung Chromebook 3 något du kan lita på, särskilt med ett välkänt varumärke som stöder det.

Om du har pengar att spendera är ASUS Chromebook Flip C302 en bra investering, eftersom den kommer att hålla dig i många år framöver - även tidigare. Om du inte har pengar att spendera på det skulle Acer Chromebook R11 vara en bra mellangrund som fortfarande ger dig en pekskärm och åtkomst till Android-appar.

När det gäller det, oavsett vad du väljer den här listan, kommer du inte att ångra köpet.

ProduktvarumärkenamnPris

SOM OSSASUS C302CA-DHM4 Chromebook Flip 12, 5-tums pekskärm konvertibel ChromebookKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Chromebook 3Kolla pris på Amazon

AcerAcer Flagship CB3-532 15, 6 tumKolla pris på Amazon

AcerAcer Chromebook R 11 CabrioletKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Chromebook C202SA-YS02 11, 6 tumKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.