7 bästa Chicago Subway-app för iPhone

Åker till Chicago? Du kanske planerar en spännande semester i storstaden, eller är du på väg dit för affärer eller arbete. Tja, du kanske vill överväga att dra nytta av Chicagos snabba transportsystem eftersom, som du redan vet, trafik är en mardröm i Chicago.

Tyvärr är det inte alltid lätt att få tillgång till information om tunnelbanekartvägarna, särskilt när det gäller att hitta beräknade ankomsttider, men som det verkar med allt finns det en app för det! Om du följer med nedan visar vi dig de bästa alternativen för att navigera i Chicago Transit-systemet.

Transit Tracker - Chicago

Transit Tracker - Chicago kommer som nummer fem på vår lista. Transit Tracker drar data direkt från det officiella CTA-systemet för att visa uppskattade ankomsttider, planerade rutter och mer. En av höjdpunkterna i denna app är att du kan se servicestatus för transportsystemet för att undvika eventuella förseningar på din resa genom Chicago och de omgivande områdena. Transit Tracker har också alla nedladdningsbara tunnelbanekartvägar.

onTime Metra CTA

Nästa gång tittar vi på OnTime Metra CTA. Användare kan enkelt hitta nästa Metra-tågschema i Chicago-området med bara några knapptryckningar. Utformad med pendlare i åtanke kan du enkelt leta upp Metra-schemat när som helst var som helst utan att behöva bära och gräva igenom pappersscheman.

Det ger dig mycket information som du annars inte skulle ha snabb tillgång till - spårningsnummer, nedräkning till nästa tåg, semestrar, schemalagda veckodagar och helger och resans varaktighet.

Är Metra Late

Är Metra Late är ett annat måste-ha på din telefon. Om du behöver vara i tid för ett möte kan Is Metra Late på ett intelligent sätt hålla ett öga på förseningar för dig. Spara dina hem- och arbetsstationer, och sedan kan appen intelligent byta rutter baserat på den aktuella GPS-platsen.

Öppna appen så kan du nästan omedelbart se kommande och avgående tåg, historiska prestationer, scheman och visa realtågstågplatser.

Transit Stop: CTA Tracker

Transit Stop: CTA Tracker kanske kommer på plats fyra, men det är också en av de renaste och skarpaste tunnelbana kartorna på marknaden. Om du konsulterar Google för dina Subway-kartbehov, gör Transit Stop: CTA Tracker det verkligen till skam med högupplösta grafik som är lätt synliga och enkla att navigera runt. Transit Stop kan kvällen ge dig uppskattade ankomsttider med realtidsspårningsdata på alla Chicagos tunnelbanelinjer, busslinjer och mer. Denna app var till och med utformad för att användas offline, till och med så att du kan leta upp offline scheman för specifika stationer över Chicago. Det finns även en Location Tracker som visar dig närliggande stationer om du inte vet var den närmaste är.

Ladda ner det nu: iTunes

Chicago L - Subway Planner

Och kommer vi som tredje, har vi Chicago L, en tunnelbana planerare för att planera dina rutter över det upptagna Chicago metro-systemet. Du får direkt tillgång till alla typer av tunnelbanekartlinjer över Chicago och omgivande områden. Inte bara det, utan appen drar i realtid data, vilket ger dig information om realtidsstatus på enskilda tunnelbanelinjer. Inte bara det, men du kan se servicestatus för många stationer utan att ens öppna appen! Dessutom finns det några offlinefunktioner här, och du kan till och med se realtidsdata utan att öppna appen - dra bara åt vänster på din iPhone: s hemskärm.

Citymapper

Därefter kommer Citymapper in som en personlig favorit som varje resenär bör ha på sin iPhone. Det har ett vackert användargränssnitt som är lätt att navigera, något du normalt inte ser i transit och tunnelbana kartappar som det här. Citymapper visar dig information för Chicago samt det omgivande tunnelbanområdet. Inte bara det, men du kan använda appen för någon annan större stad eller huvudstad. Citymapper visar även nedladdningsbara tunnelbana och busskartor vart du än befinner dig (i städer som stöds). Citymapper har alla vanliga transitfunktioner som buss-, tunnelbana- och tågrutter samt realtids- och ankomsttider. Det finns även funktioner för ridesharing för cyklar, mopeder och skoter. Citymapper uppdateras ständigt, så du har alltid all den senaste transportinformationen till hands.

Genomresa

Och slutligen, som vår sista utmanare, men som kommer in från början, är Transit ett viktigt som borde vara på alla smarttelefoner med dess mångsidighet. Transit liknar Citymapper på många sätt - främst i design - du får en premium och topp användarupplevelse med ett modernt grafiskt användargränssnitt. Som sagt, den faktiska höjdpunkten för Transit är dess mångsidighet - Transit stöder många fler städer över hela världen, till exempel i de asiatiska regionerna, medan Citymapper inte gör det. Transit kommer att sätta ankomsttider för tunnelbana och bussar på planerade rutter direkt till hands. Du kan se eventuella förseningar såväl som servicestatusen för transiteringssystemet som du använder.

Dom

Här har vi visat dig alla de bästa applikationerna för att navigera i Chicagos täta tunnelbana. Någon av dessa applikationer hjälper dig att navigera runt det galna systemet som är Chicagos snabba tunnelbana. Men våra två främsta favoriter är enkelt Transit och Citymapper, båda applikationer som är mångsidiga och fungerar i en mängd olika huvudstäder och städer.

Har du en favoritöverföringsapplikation för iPhone? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!