7 bästa Chicago Parkeringsapp för iPhone

Så du är på väg till Chicago, och en av de aspekterna som du inte ser fram emot är parkering. Parkering i större städer - särskilt huvudstäder - är några av de värsta upplevelserna. Många av tiden kommer du inte att kunna hitta det på gatorna alls, och du kommer att behöva vandra genom parkeringsgarage för att se om det finns några öppningar. Det är en stor krångel, men lyckligtvis har tekniken gjort livet mycket enklare på detta område. Öppna bara en Chicago-parkeringsapp för iPhone, ange din plats och det hjälper dig att hitta ett öppet utrymme, vare sig det är på en gata, ett parkeringsgarage eller någon annanstans.

Är du inte säker på vilken du ska hämta till din iPhone? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoriter. Här är våra bästa val.

ParkChicago

ParkChicago är inte en app som hjälper dig att hitta parkeringsplatser i staden; det kan dock vara den viktigaste parkeringsappen i Chicago. Den här appen fungerar faktiskt i samband med City of Chicago och deras parkeringsmätare - den låter dig övervaka och betala för dina bilar som parkerar varhelst det finns en meter. Parkera bara var du än ser ParkChicago-ikonen och ladda ner den här appen. Då behöver du inte oroa dig mer för den obevekliga strömmande polisen. ParkChicago skickar meddelanden till dig när din tid är låg och uppmuntrar dig att bli redo att lämna eller lägga till mer tid.

En av de coola aspekterna med ParkChiaco är att du kan få parkeringskvitton via e-post till dig och ha ett register över alla dina Chicago-parkering. Detta är särskilt praktiskt om du behöver hålla reda på utgifterna för skattetid.

BestParking

Nästa gång har vi BestParking. Den här är inte den bästa applikationen därifrån ur designsynpunkt. Det är inte super rent snyggt, men tillåter dig att snabbt hitta parkering, oavsett var du är. Inte bara det, utan BestParking hjälper dig att jämföra parkeringspriser så att du alltid får bästa pris. Det är lätt en av de bästa Chicago parkeringsapparna för iPhone på grund av detta.

En av de coola sakerna med BestParking är att de faktiskt också fungerar med flygplatser. Oavsett om du letar efter flygplats, garage eller gatuparkering kan du enkelt boka med BestParking och sedan logga in med ditt digitala parkeringspass.

JustPark

JustPark är en app som alla i Chicago och besöker Chicago borde ha på sin telefon. Det gör att du enkelt kan hitta parkering i Chicago-området och över hela världen. JustPark innehåller faktiskt över 20 000 reserverbara parkeringsplatser. Du kan hitta på och utanför gatuparkering var du än är.

Appen gör det enkelt att hitta din parkering också. Du kan reservera, betala för det och få instruktioner för parkeringsplatsen, okej i appen.

ParkWhiz

Därefter har vi ett snyggt val som heter ParkWhiz. Till skillnad från ParkChicago kommer den här faktiskt att hjälpa dig att hitta och få parkeringsplatser. ParkWhiz har faktiskt arbetat för att mäklare ett stort antal platser i parkeringsgarage runt om i Amerika och kan erbjuda dem till lägre priser än du skulle hitta om du bara kom och vandrade från gatorna. ParkWhiz fungerar över hela USA, så om du besöker Chicago måste du välja från deras lista över platser i Chicago och se vilken typ av besparingar du kan få. Då kan du betala i förskott och reservera din plats för dagen.

Du kan också ha flera användarnamn i den här appen så att du kan hålla dina personliga besök och utgifter för företagsparkering åtskilda och enkla att använda - igen, en extremt fin funktion för skattetid. Så det är en fantastisk app för den som gillar att besöka samma stad som de måste arbeta i.

SpotHero

Kommer vi på tredje plats på vår lista har vi SpotHero. Med SpotHero kan du välja den stad du ska till från en lista med alternativ - så i detta fall, Chicago - och sedan kommer du att ha en lista med deltagande garage. Berätta för den dag och tid du vill parkera och det ger dig priser så att du kan jämföra butik för pris och plats. Sedan kan du äntligen boka din plats i förväg. Ingen kör runt och hoppas att du klarar det innan de bästa platserna är borta. Anländer till din angivna tidpunkt och din plats kommer att vara där och vänta. SpotHero är faktiskt ett av de bästa alternativen för kundservice, och se till att din parkeringsupplevelse var positiv, annars fungerar de rätt och fel.

SpotAngel

Ett liknande alternativ till SpotHero, vi har SpotAngel. Denna parkeringspärla drivs av de människor som använder den - SpotAngel community. Den visar kartor över städer där appen är tillgänglig, inklusive Chicago. Det visar var gratis parkering och parkeringsgarage är så att du inte behöver betala något. Inte bara det, men du får se var betalda parkeringsplatser också är, och har all aktuell information om priser du behöver. Och sedan meddelar du dig genom kraften (det kollektiva SpotAngel-samhället) där öppna parkeringsplatser finns i det området. Detta ger dig en chans att få en gratis gnistplats och sparar mellan $ 15 och $ 30 på parkering för dagen!

Parkmobile

Och när vi kommer in först har vi parkeringsapp för alla parkeringsappar: Parkmobile. Parkmobile kan faktiskt spara några stora pengar när det gäller Chicago parkering, upp till 50% rabatt på parkering, faktiskt. Den har information om alla typer av parkering inklusive gratis parkering och gatuparkering. En av deras höjdpunkter är den 24-timmars, 7 dagen i veckan, högsta kundservice. Super användbart för att förhandla om eller lösa eventuella parkeringsproblem. En av våra favoritfunktioner med Parkmobile är funktionerna "hitta din bil" och "parkeringsfavoriter" så att du kan reservera din favoritplats igen. Med vägbeskrivning till ditt val och flera betalningsalternativ är detta en bra app att använda.

Dom

Som du ser har du många val för Chicago parkeringsappar. Någon av dessa tar gissningar och krångel för att hitta parkering i en storstad som denna; Parkmobile måste dock vara en av våra favoriter på grund av de pengar de kan spara dig och deras bästa kundservice. ParkChicago är en annan trevlig att ha på din telefon för att enkelt övervaka parkeringsmätare.