7 bästa Chevy bultladdare 2020

Billaddare finns tillgängliga i överflöd idag, vilket gör det till ett av de mest använda tillbehören i USA. Även om vi inte ser många elbilar runt oss, förändras trenden snabbt, särskilt med uppkomsten av Tesla. Med detta i åtanke kan det hjälpa dig att veta om alla tredjeparts billaddare som finns tillgängliga där ute i ett försök att hjälpa dig att ladda din elbil snabbare än konventionella laddare.


För en överblick: 7 bästa Chevy-bultladdare 2020

  • JuiceBox Pro 40 med JuiceNet Vårt bästa val
  • Bosch EL-51254-A Nivå 2 EV-laddare
  • ChargePoint Home WiFi Enabled El-Vehicle (EV) Charger

ProduktvarumärkenamnPris

Juice kartongJuiceBox Pro 40 med JuiceNetKolla pris på Amazon

Bosch AutomotiveBosch EL-51254-A Nivå 2 EV-laddareKolla pris på Amazon

ChargePointChargePoint Home WiFi Enabled El-Vehicle (EV) ChargerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Medan de flesta billaddare inte tar med något nytt till bordet, erbjuder de dig friheten att ha din helt egen laddare istället för att förlita dig på offentliga laddningsstationer.

Vi kommer att prata om en av de mest populära elbilar där ute, Chevy Bolt - familjens hatchback. Om du äger en av dessa kan du hitta den här listan användbar. Vi kommer i detalj att diskutera sju av de bästa billaddarna som finns tillgängliga för bult idag.

Du kanske känner till några av dessa laddare, men den här listan hjälper dig att få en bra uppfattning om vad du ska få för din bult.

ChargePoint

Den här elektriska laddningsstationen kommer att användas med din bult eftersom den kan ladda snabbare än de flesta andra laddare. Den kan passa in i ditt garage (helst inomhus), med laddningskabeln på 18 fot som är tillräckligt för att dra den ut tills ditt fordon.

Denna laddningsstation kommer också med en egen mobilapp, utformad för att hjälpa dig att få den bästa idén om effektivitet och till och med få aviseringar om nästa laddningscykel. Det kan också fungera med Amazon Alexa, som är spektakulär, för att vara ärlig. Du behöver dock en Alexa-kompatibel enhet för att använda den här funktionen.

Företaget nämner att denna billaddare använder 40% mindre ström jämfört med andra billaddare, vilket gör detta till ett omedelbart val om du vill spara på dina verktygsräkningar. Denna laddningsstation laddar din bil med 32 ampere och kräver en 40 amp, 240 volt krets. Lyckligtvis finns det flera ChargePoint-laddstationer runtom i USA, så du behöver inte nödvändigtvis lita på laddaren hemma för att ladda upp din Bolt snabbt.

Med uppskattningsvis 25 mil av räckvidd per timme kan laddstationen bekvämt ladda de flesta bilar på under fyra timmar, vilket gör detta till en av de bästa billaddarna på partiet. Laddstationen ChargePoint EV är till 629 $ på Amazon just nu.

AmazingE Level 2

Därefter har vi AmazingE Level 2-laddaren för Chevy Bolt. Detta är en 6-ampladdning vid 240 volt, vilket ger snabba blixtar till din Chevy-bult. AmazingE säger faktiskt att du får tre gånger snabbare laddning än nivån 1 laddningsstation som medföljer fordonet.

Detta är också kompatibelt med andra typer av fordon, inklusive Chevy Volt. äldre Nissan Leafs, Mitsubishi iMiEV och andra plug-in hybridbilar.

Den har en 20-tums räckvidd med standard SAE J1772-kontakt, och sedan finns det 3-års garanti också.

PrimeCom Nivå 2 elladdare

Nästa gång har vi PrimeCom Level 2 Electric Charger. Detta är en 220/240 volt laddare för din Chevy Bolt, och fungerar faktiskt med vissa andra hybridfordon också. Att vara en elektrisk laddare på nivå 2, den här fungerar mycket snabbare än nivå 1-laddaren som din bult kommer med.

Det trevliga med det här är alla de olika alternativen du har här - du kan få den i så lite som 30 fot lång, men så mycket som 50 fot lång. PrimeCom finns också i olika outlet-stilar, så du kan välja mellan amerikanska och europeiska stilar också.

Zencar Nivå 1

Rätt utanför fladderträdet lovar företaget att den här enheten laddar din bil upp till 2x snabbare än den billaddare som medföljer ditt fordon. Så det är redan en förbättring jämfört med din befintliga installation (om du använder laddaren som medföljde bilen).

Den ansluts enkelt till ett NEMA 5-15 eller 5-15R uttag, vilket gör att ladda din bil så enkelt som att ladda din telefon eller surfplatta. Om du är orolig för andra kompatibilitet än Chevy-bilarna, skulle du vara glad att veta att den stöder ett brett utbud av bilar inklusive Teslas.

Om att ladda din bil är ett besvär med den befintliga laddaren, rekommenderar vi starkt att du byter till Zencar Level 1. Den kommer med 24 månaders garanti och teknisk support, så om du stöter på några problem med laddstationen kommer företaget att ha du är tillbaka.

JuiceBox Pro 40

Som namnet antagligen antyder är den här en professionell laddningsstation för bilar och erbjuder en omfattande uppsättning funktioner. Du har tillgång till en gratis nedladdningsbar app som kan ge dig detaljerad analys av bilens batteri och till och med erbjuda påminnelser om att ansluta den till laddaren. Det kommer dock inte med Alexa-stöd, vilket är något nedslående.

Du kanske måste installera ett 14-50R-uttag hemma för att se till att denna laddningsstation fungerar bra med din bil. För att göra sakerna ännu bättre för kunderna gör företaget detta berättigat till eMotorWerks JuicePoints-belöningsprogram, vilket hjälper dig att vinna kontantbonusar i gengäld.

Den levereras med en massiv 24 fot kabel så att du kan sträcka ut den så långt du vill. Installationen måste dock vara inomhus. Om du behöver en utomhusinstallation erbjuder företaget också en hårddisk version av JuiceBox Pro 40.

Enheten laddar din bil med 40 ampere och ger en effekt på 10 kW.

Bosch Nivå 2

Namnet Bosch är synonymt med premiumutrustning. Företaget har sin egen EV-laddningsstation som är kompatibel med Chevy Bolt. Den har en oerhört förenklad design som gör att du blir kär i det vid första anblicken. Den använder en effekt på 30 ampere för att ladda din bil, så inte lika kraftfull som andra billaddare där. När det gäller kompatibilitet kommer det att fungera med alla fordon som är certifierade av SAE J1882.

Vidare har laddstationen en dedikerad på / av-brytare som gör att du kan spara ström kraftigt. Det kan också visa ditt fordons effektstatus med LED-indikatorer. Den enda varning med denna variant är att den bara finns i en fast kabelvariant, så att du inte kan använda den inomhus.

Siemens VersiCharge

Siemens har också en mycket egen billaddningsstation för massorna. Känd som VersiCharge är den uppenbarligen kompatibel med ett brett utbud av bilar, inklusive Chevy Bolt. För att försäkra dig om dess kvalitet erbjuder tillverkaren 3 års garanti för både inomhus och utomhusbruk, vilket är extremt lugnande. Den genererar 30 ampere kraft för att ladda din bil på 240V, vilket gör den fyra gånger snabbare än konventionella billaddare.

Dom

Som du kan se finns det massor av utmärkta laddare som du kan använda för att juice upp din Chevy Bolt. Nästan om någon av dessa kommer att uppnå vad du äntligen letar efter - så verkligen, det kommer till en fråga om preferenser.

ProduktvarumärkenamnPris

Juice kartongJuiceBox Pro 40 med JuiceNetKolla pris på Amazon

Bosch AutomotiveBosch EL-51254-A Nivå 2 EV-laddareKolla pris på Amazon

ChargePointChargePoint Home WiFi Enabled El-Vehicle (EV) ChargerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.