7 bästa Boston Parkeringsapp för iPhone

Boston. Aten i Amerika. Det är en vacker stad som många stora tekniska innovationer har kommit ur. Inte bara en fantastisk stad för turister och en plats att besöka, utan också utmärkt för yrkesverksamma. På grund av dess täthet är det tyvärr bara inte ett bra ställe att köra, och att hitta en plats att parkera verkar vara en nästan omöjlig uppgift. Om du är ute på egen hand och letar efter en plats att parkera, kommer du att paddla upp en bäck. Lyckligtvis har tekniken gjort parkering i Boston mycket enklare, så att du bara kan ladda ner en app på din iPhone för att hitta en parkeringsplats. Ladda bara ner och öppna en Boston-parkeringsapp för iPhone, ange din plats och det hjälper dig att hitta ett öppet utrymme, vare sig det är på en gata, ett garage eller någon annanstans.

Är du inte säker på vilken du ska hämta till din iPhone? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoriter. Här är våra bästa val.

ParkBoston

ParkBoston kanske inte är en app som hjälper dig att navigera och hitta parkeringsplatser över Aten i Amerika; men det är ett bra sätt att betala för platser som hanteras av Boston City. Ser du en parkeringsmätare eller ett utrymme med en ParkBoston-logotyp? Sedan kan du ladda ner ParkBoston-appen direkt på din telefon och sedan betala för bilens parkering därifrån. Du får meddelanden när din tid är låg. Du kan också få e-postmeddelanden om e-post till dig och ha en post över alla dina Boston-parkeringsplatser - till och med skickade till dig - vilket är perfekt för när det gäller skattetid att avskriva dessa affärsutgifter. Det är en mycket praktisk app för affärsresenären som behöver kvitton för kontoret.

ParkWhiz

ParkWhiz står nästa på vår lista, och till skillnad från ParkBoston kan du faktiskt använda den här för att hitta parkeringsplatser och platser i garage. Detta är eftersom ParkWhiz faktiskt har arbetat för att mäklare ett stort antal platser i parkeringsgarage runt om i Amerika, vilket gör att ParkWhiz kan erbjuda platser till dig till lägre priser än du skulle hitta om du bara kom vandrande från gatorna. ParkWhiz fungerar över hela USA, så om du besöker Boston måste du välja från deras lista över platser i Boston och se vilken typ av besparingar du kan få. Då kan du betala i förskott och reservera din plats för dagen. Eller, om du är i en annan stad, kan du bara ange namnet och se vad som är tillgängligt!

Du kan också ha flera användarnamn i den här appen så att du kan hålla dina personliga besök och utgifter för företagsparkering åtskilda och enkla att använda - igen, en extremt fin funktion för skattetid.

BestParking

BestParking kommer nästa och hjälper dig att hitta en parkeringsplats i flera städer, inklusive Boston. Visst, här tittar vi kanske inte på den bästa applikationen därifrån ur designsynpunkt. Det är inte super rent snyggt, men tillåter dig att snabbt hitta en plats att parkera i Boston, oavsett var du är, till exempel stater borta, som vill boka en plats.

Inte bara det, men BestParking hjälper dig att jämföra parkeringspriser i det område där du vill boka en plats. Det är lätt ett av de bästa sätten att hitta en plats att parkera i Boston och till bästa möjliga priser.

Du kan faktiskt använda BestParking för att hitta platser som du kan reservera och parkera på på flygplatser också. BestParking gör det enkelt att logga in på ditt bokningsutrymme, vilket ger dig ett digitalt pass som parkeringsmästaren kan skanna för att verifiera din bokning.

JustPark

Om du bor i Boston eller är på väg till Boston på semester vill du definitivt se till att JustPark är på din telefon och lättillgänglig.

JustPark kan hjälpa dig att snabbt och enkelt hitta en plats att parkera i Boston och det omgivande tunnelbanområdet. Inte bara det, men du kan använda JustPark för att hitta parkeringsplatser över hela världen. JustPark serverar faktiskt över 20 000 reserverbara parkeringsplatser, så du kan hitta en plats att parkera nästan var som helst.

Processen med JustPark är enkel - du kan reservera, betala för det och få instruktioner för parkeringsplatsen, okej i appen.

SpotHero

Och på tredje plats på vår lista har vi ett snyggt alternativ som heter SpotHero. SpotHero fungerar lik ParkWhiz, bara utan att kunna erbjuda dig smutsiga billiga fläckar. Välj den stad du befinner dig i och sedan hjälper SpotHero dig att hitta alla öppna och fria utrymmen för parkering av din bil. Det har till och med vissa funktioner för att göra gruppparkering lätt! Berätta för den dag och tid du vill parkera och det ger dig priser så att du kan jämföra butik för pris och plats. Sedan kan du äntligen boka din plats i förväg. Ingen kör runt och hoppas att du klarar det innan de bästa platserna är borta. Anländer till din angivna tidpunkt och din plats kommer att vara där och vänta.

SpotAngel

SpotAngel liknar SpotHero på ett par sätt, men har faktiskt en viktig funktion som skiljer den från resten. Denna parkeringspärla drivs faktiskt av de människor som använder den - SpotAngel community. Den visar kartor över städer där appen är tillgänglig, inklusive Boston. Med kraften från SpotAngel-communityn kan du hålla dig uppdaterad information om gratis och betalda parkeringsplatser, där de befinner dig, och den har till och med all aktuell information om de priser du behöver. Det visar var gratis parkering och parkeringsgarage är så att du inte behöver betala något. Inte bara det, men det här ger dig en chans att få en gratis gnistplats och sparar mellan $ 15 och $ 30 på parkering för dagen!

Parkmobile

När vi kommer på ett plats en har vi en favorit - ParkMobile. Detta är mamman till alla parkeringsappar, som arbetar och byter ut med alla sorters parkeringsgarage för att bara ge dig de bästa priserna. Du kan faktiskt få upp till 50% rabatt på parkering, beroende på garage. Den har information om alla typer av parkering inklusive gratis parkering och gatuparkering. En av deras höjdpunkter är den 24-timmars, 7 dagen i veckan, högsta kundservice. Super användbart för att förhandla om eller lösa eventuella parkeringsproblem. En av våra favoritfunktioner med Parkmobile är funktionerna "hitta din bil" och "parkeringsfavoriter" så att du kan reservera din favoritplats igen.

Dom

Det finns många appar att välja mellan när det gäller parkering i Boston. Om du vill övervaka din City of Boston parkeringsplats är ParkBoston ett bra sätt att göra det, men för faktisk parkering kommer någon av dessa andra appar att gå bra - särskilt ParkMobile!