7 bästa Bluetooth-hörlurar med trådlöst Qi-laddningsfall

En av nackdelarna med vanliga trådlösa hörlurar är att när de slutar på saft kan du inte använda dem förrän du laddar upp dem igen. Det är därför vi gillar Bluetooth-hörlurar med trådlöst Qi-laddningsfodral. Dessa kommer vanligtvis med cirka fyra till fem timmar i öronsnäckorna själva, men med laddningsfallet kan du föryngra dem till deras maxladdning igen genom att helt enkelt lämna dem i laddningsfodralet i 10 till 15 minuter, eller mindre om du inte tänka på en halv avgift.

ProduktvarumärkenamnPris

BoseBose SoundSport FreeKolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPods med trådlöst laddningsfodralKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy knopparKolla pris på Amazon

JabraJabra Elite SportKolla pris på Amazon

SyltJam Ultra Truly Wireless Bluetooth HörlurarKolla pris på Amazon

Det betyder vanligtvis att du måste ladda ditt laddningsfall omkring en gång i veckan. Annars behöver du inte oroa dig för att höra dina hörlurar hela veckan. Så vad är de bästa Bluetooth-hörlurarna med det trådlösa laddningsfallet Qi? Om du följer med nedan visar vi dig sju av våra favoriter.

Apple AirPods

Apple AirPods kommer upp på en plats på vår nedräkning av en primär anledning - batteritid. Få Bluetooth-hörlurar har batteritiden som dessa gör. Det finns cirka fem timmar i själva hörlurarna, men sedan ytterligare 24 timmar juice i laddningsfodralet, håller dina AirPods juicerade hela veckan.

Dessutom låter Apple AirPods bra. Visst, de är kanske inga professionella studiohörlurar, men det är några av de bästa kvaliteten du kan få på konsumentnivå. AirPods är speciellt bra för iPhone, vilket gör att du enkelt kan ansluta dem till dina iOS-enheter med lite krångel.

Samsung Galaxy knoppar

Nästa gång tittar vi på Samsung Galaxy Buds. De är ett mycket välkommet tillskott till marknaden för trådlösa hörlurar, vilket ger konsumenterna ett annat alternativ än bara Apple AirPods. Det finns en liknande ljudkvalitet här, vilket ger dig ett ganska bra skick. De erbjuder inte helt samma sömlösa anslutning som AirPods, men de ansluts snabbt när du sätter i hörlurarna och tar ut dem.

Ett område där Galaxy Buds utmärker sig är bekvämt - de är mycket bekvämare att hålla i öronen hela dagen. Batteriets livslängd är också anständigt, men mindre än AirPods själva - det finns sex timmars batteritid i hörlurarna, och sedan finns det ytterligare sju timmar i själva fallet, som fungerar som en trådlös laddare för dina Galaxy Buds.

Philips BASS +

Tro det eller inte, Philips har några utmärkta trådlösa öronsnäckor också. Ange, BASS +. Låt inte deras storlek lura dig - dessa trådlösa öronsnäckor har en blomstrande bas inuti. Dessa har 2 mm högtalardrivrutiner som producerar stor, pumpande bas - du kommer att älska att lyssna på din favorit rap, rock eller poplåtar med dessa.

Dessa kommer med tolv timmars uppspelningstid; det finns först sex timmar i själva öronsnäckorna och sedan ytterligare sex i laddningsfallet. Dessa har också en bekväm, säker passform under långa perioder av lyssnande. De kommer inte att falla ut under en intensiv jogga heller.

TOZO T10

Om du kör på Bluetooth 5.0 kan du inte gå fel med TOZO T10 öronsnäckor. Du kommer att få utmärkt utbud av dessa, vilket gör dem idealiska för situationer som gymmet. Du får ganska bra ljudkvalitet för dessa är hörlurar i mellanklassen - men BASS +, AirPods och Galaxy Buds överträffar dessa i ljudkvalitet här.

Det finns cirka 3, 5 timmars uppspelningstid i själva öronsnäckorna. Sedan finns det ytterligare nio timmars laddningstid i själva det bärbara fallet.

Bose SoundSport Free

Bose SoundSport Free är också ett utmärkt val. Även om det kan vara subjektivt, skulle vi säga att dessa har ännu bättre ljudkvalitet än de två tidigare. Det kan främst intygas av att Bose är en toppljudstillverkare i flera år nu och har säkerställt att ljudkvaliteten är i topp i alla sina ljudprodukter. Det finns utmärkta lågheter och tydliga höjder. Bas låter också bra.

Det är mycket som Bose får här - efter din första parning kan dessa automatiskt ansluta och koppla loss när du lägger dem i öronen och tar ut dem. Dessa har en app som du till och med kan använda som låter dig spåra dina hörlurar om du tappar dem.

En av "nackdelarna" med dessa är batteritiden - Galaxy Buds och AirPods slår SoundSport Free här. Det finns bara upp till fem timmars uppspelningstid för varje laddning och ytterligare 10 timmar med det medföljande laddningsfallet.

Jabra Elite Sports Wireless

Jabra Elite Sports Wireless hörlurar är också ett utmärkt val. De är bekväma och kan justeras för komfort, eftersom de har flera öratips som du kan byta ut.

Det som är imponerande med dessa är batteriets livslängd. Det är ganska likt Apple AirPods här. De ger dig 4, 5 timmar av en avgift. Men det medföljande laddningsfallet hjälper dig att hålla dem juicerade hela veckan.

Det finns en del utmärkt ljudkvalitet inbyggd i hörlurarna också. Du får bra bas, höga och låga. De har också en inbyggd mikrofon som gör att du kan ta handsfree-samtal med dessa.

JAM Ultra

Sist, men säkert inte minst, tittar vi på JAM Ultra-hörlurar. JAM har utrustat dessa med utmärkt ljudkvalitet, och de har till och med flera anmärkningsvärda handsfree-förmågor. Men vi tror att när de överträffar är AirPods i komfort, som några av de andra. Dessa känns bra, och du har inga problem att hålla dem i örat hela dagen.

Batteriets livslängd är imponerande här. Laddningsfallet har 30 till 33 timmar extra när den är fulladdad. Själva öronsnäckorna varar bara i ungefär tre timmar, beroende på volymnivån, men kan snabbt saftas upp igen.

Dom

Som du ser finns det många utmärkta Bluetooth-hörlurar med det trådlösa Qi-laddningsfodralet. Om du bara letar efter det bästa är antingen Apple AirPods eller Samsung Galaxy Buds vägen att gå.

Har du ett favoritpar Bluetooth-hörlurar med det trådlösa Qi-laddningsfodralet för iPhone? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

BoseBose SoundSport FreeKolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPods med trådlöst laddningsfodralKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy knopparKolla pris på Amazon

JabraJabra Elite SportKolla pris på Amazon

SyltJam Ultra Truly Wireless Bluetooth HörlurarKolla pris på Amazon