7 bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone X år 2020

Apple döljer inte det faktum att företaget vill att sina kunder ska använda trådlösa hörlurar. Och när Apple beslutar att det är dags att flytta sig bort från begränsningarna för trådbundna hörlurar, kan du vara säker på att andra smarttelefontillverkare kommer att följa ledningen inom kort. Så säg din sista farväl till dina favoritbundna hörlurar och gå in i världen för trådlös lyssning med vårt urval av de bästa Bluetooth-hörlurarna för iPhone X år 2020.

ProduktvarumärkenamnPris

SonySony brusreducerande hörlurar WH1000XM2Kolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPods trådlösa Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

BoseBose QuietComfort 35 (serie II) trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

Sennheiser Consumer AudioSennheiser PXC 550 TrådlösKolla pris på Amazon

Bang & OlufsenBang & Olufsen Beoplay H8i trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

MPow Bluetooth-hörlurar

Upp först är MPows egna Bluetooth-hörlurar. Om du letar efter något som tål vatten och svett, till exempel för träning eller under en regnig jogga, kommer dessa att vara uppe i gränden. Du kan till och med tvätta dessa rätt under rinnande vatten, och det skadar dem inte alls!

En av de bästa aspekterna av MPow Bluetooth-hörlurar är att de har 9 timmars uppspelningstid och kan snabbt laddas i ytterligare två timmars uppspelningstid. Dessutom är dessa också utmärkta för brusavstängning.

Apple Airpods

Det är meningsfullt att Apples trådlösa hörlurar är de bästa Bluetooth-hörlurarna för iPhone X. Airpods har Apples banbrytande W1-chip, vilket garanterar enkel anslutning, utmärkt ljudkvalitet, pålitlig signal över långa avstånd och exceptionell batteritid. Även om Airpods är mycket lättare än de flesta verkligen trådlösa hörlurar, varar de upp till 5 timmar på en laddning, och det medföljande batterifacket rymmer tillräckligt med juice för 24 timmars oavbruten lyssning. Bara 15 minuter i fallet ger dig 3 timmars lyssning, så de flesta bör kunna gå en vecka utan att ens tänka på att ladda hörlurarna.

Samsung Galaxy knoppar

Samsungs helt nya Galaxy Buds kommer nästa. Om du letar efter något liknande AirPods, men med en lite snyggare stil, är Galaxy Buds åt dig. Dessa har upp till sex timmars batteritid, med ytterligare sju timmar som du kan ladda upp från laddningsfodralet. Laddningsfodret liknar Apple AirPods men finns i ett mycket mindre paket.

Dessa låter bra, må bra, kan motstå vatten och har digital brusreducering. Du kan enkelt kontrollera hur mycket omgivande ljud du vill ha med en teknik som Samsung kallar Ambient Aware. Med detta snabba omgivningsläge kan du höra trafik, flygmeddelanden och till och med kollegor runt omkring dig.

Bose QuietComfort 35 II

Även om vi älskar hur kompakta och bekväma Airbuds är, är riktiga hörlurar i full storlek fortfarande oföränderliga för utökade lyssningssessioner. Bose QuietComfort 35 II har fått mycket beröm för sin fantastiska aktiva brusavstängning, som förlitar sig på flera mikrofoner som fångar ljud utanför så att hörlurarna kan analysera det och återge det med samma amplitud men med inverterad fas. Bose QuietComfort 35 II är också exceptionellt bekväm - för att inte tala om hur bra de låter. De varar upp till 20 timmar på en laddning, och du kan till och med lyssna på dem i trådbundet läge.

Sennheiser PXC 550

Om du alltid är i telefon men också älskar att lyssna på musik när du får chansen är Sennheiser PXC 550 rätt hörlurar för dig. Du kan enkelt koppla ihop dem med din iPhone X och ringa handsfree-telefonsamtal tack vare en trippelmikrofonuppsättning, som ger kommunikation i affärsklassen med exceptionell sångsklarhet. PXC 550 har också Sennheisers aktiva brusreduceringsteknik, kallad NoiseGard, och de håller upp till 30 timmar på en kostnad. Deras lätta konstruktion och vikbara design gör dem lätta att bära och bekväma att lyssna på.

Sony WH1000XM2

WH1000XM2 är Sonys svar på Bose och dess dominans över brusreducerande marknaden. Med sin eleganta och elegant diskreta design är WH1000XM2 både mångsidig och exceptionellt attraktiv. De har inbyggda sensorer för beröringskontroll som låter dig hoppa över spår, ändra volymen eller ringa bara genom att röra vid den högra öronkoppen. Endast 10 minuters laddning kan ge dig 70 minuters spel och hörlurarna varar upp till 30 timmar på full laddning. Sony skapade ett helt nytt aktivt brusreduceringssystem just för dessa hörlurar, och det fungerar ännu bättre än Boses.

B&O PLAY av Bang & Olufsen

Bang & Olufsen är en populär och högt respekterad tillverkare av premiumljudprodukter. Företaget är känt för sitt hantverk och obeveklig önskan att förnya sig och har levt upp till sitt namn när man utformade de trådlösa hörlurarna B&O PLAY. Dessa premium hörlurar är lätta och kompakta trots att de har ett mycket effektivt aktivt brusavstängningssystem och närhetssensorer som automatiskt pausar din musik när du tar bort hörlurarna från huvudet. På en kostnad håller B&O PLAY cirka 30 timmar, och du kan öka batteriets livslängd ytterligare genom att stänga av den aktiva brusavstängningsfunktionen från en följeslagare-app.

ProduktvarumärkenamnPris

SonySony brusreducerande hörlurar WH1000XM2Kolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPods trådlösa Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

BoseBose QuietComfort 35 (serie II) trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

Sennheiser Consumer AudioSennheiser PXC 550 TrådlösKolla pris på Amazon

Bang & OlufsenBang & Olufsen Beoplay H8i trådlösa Bluetooth-hörlurarKolla pris på Amazon

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta Bluetooth-hörlurar på marknaden för iPhone X. Vi tycker att Apple AirPods och Galaxy Buds är några av de bästa, men vad är ditt favoritpar Bluetooth-hörlurar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.