7 bästa Bluetooth-hörlurar för bärbara datorer Chromebook 2020

Chromebooks har inte ofta många anslutningsportar. Detta innebär att koppla dina kringutrustning till en Chromebook kan ofta vara en svår process. Detta är en oro särskilt för hörlurar. Medan de flesta Chromebook-enheter har en 3, 5 mm hörlursport, är kabeldragna hörlurar ganska obekvämt för vissa användare. Det är här Bluetooth-hörlurar kommer in i ekvationen.

Så om du äger en Chromebook och letar efter en anständig uppsättning trådlösa hörlurar kommer den här listan att hjälpa dig en hel del. Vi kommer att prata om fem av de bästa Bluetooth-hörlurarna som för närvarande finns tillgängliga för Chromebook. Vi inkluderar några avancerade hörlurar såväl som några budget-in-the-bag och go-hörlurar, vilket ger gott om val mellan spektrumets höga och låga ände.

Bästa Bluetooth-hörlurar för bärbara datorer

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SonySony brusreducerande hörlurar WH1000XM2: Trådlösa Bluetooth-hörlurar över örat348

PlantronicsPlantronics BackBeat PRO 2133, 25

JabraJabra Move trådlösa stereohörlurar60, 97

NuForceOptoma NuForce BESPORT3-GUNMETAL BE Sport3 Trådlösa Bluetooth-hörlurar39, 99

SennheiserSennheiser Momentum 2.0 On-Ear Wireless med aktiv brusavbrottKontrollera pris

Så vad är de bästa Bluetooth-hörlurarna för Chromebook-bärbara datorer? Följ med nedan, så visar vi dig några av våra favoriter.

Bose SoundLink

Kommer först på vår nedräkning har vi Bose SoundLink. Den här har ett djupt, fördjupande ljud. Så inte bara är den här bra för, säg, videokonferenser och samtal, utan också för att njuta av musik, podcast och liknande. Den har en förbättrad utjämnare för bästa prestanda i klassen. Du kan välja att använda dessa trådbundna eller trådlösa, så när du är tom för juice kan du helt enkelt ansluta dessa dåliga pojkar till.

På batteriet får du hela 15 timmars uppspelningstid. Dessa har också ett inbyggt mikrofonsystem, så du kan också använda dessa för telefonsamtal.

Jabra Move

Jabra är inte främling för ljudutrustning och har kommit med flera trådlösa hörlurar. Jabra Move är utformad för att vara sporthörlurar, och kan som sådan komplettera din Chromebook ganska bra. Det kan pågå upp till 8 timmar på full laddning, vilket ger dig tillräckligt med tid att avsluta den långa filmen eller luta dig tillbaka och njuta av lite musik. Det trådlösa intervallet på 10 meter är inte det bästa där ute, men räcker för alla Chromebook-användare.

Vad som är ännu bättre är det faktum att dessa hörlurar är lätta och utformade för att säkerställa långvarig användning av bäraren. Med detta i åtanke är Jabra Move ett utmärkt alternativ för dem på marknaden för lågkostnads ​​Bluetooth-hörlurar utan att ge avkall på kvaliteten.

Sennheiser Momentum 2.0

Sennheiser är en massivt populär hörlurstillverkare känd för sin premium ljudutrustning. Momentum 2.0 är en sådan enhet. Dessa är oerhört dyra, vilket överstiger de flesta människors budget. Men om du vill få hörlurar utan krusiduller med premium ljudupplevelse, letar du inte längre än Momentum 2.0.

Till skillnad från Jabra-hörlurarna som nämns ovan, kommer dessa med öronskydd och bärs över örat. Detta kan göra dem något obekväma att bäras under långa intervaller, men ljudkvaliteten och kvaliteten på material som används här gör det till en bris att använda.

Om du investerar i ett av dessa kommer det troligtvis att vara dig några år. Trots formfaktorn är det trådlösa hörlurar. Batteriets livslängd uppskattas till över 25 timmar på en enda laddning, med tillägg av Noise Gard för att hjälpa till genom bullriga flygningar och andra situationer.

COWIN E7

Därefter har vi COWIN E7-hörlurarna. Det här är ett fullstora och bekväma hörlurar med öronmassorns stil. Den levereras med några ganska stora 40mm ljuddrivrutiner, så du får fortfarande en anständig ljudkvalitet. En av de riktigt trevliga fördelarna med COWIN E7 är faktiskt den aktiva brusreduceringsteknologin inuti.

Det gör dem extremt idealiska för Skype- och videokonferenser, för att hålla atmosfär och utanför buller från att avbryta ditt samtal eller konferens.

Plantronics BackBeat PRO 2

Plantronics är ett populärt namn inom datorutrustningssegmentet. Företaget har sina egna premium-hörlurar under året som kallas BackBear PRO 2. Dessa är ganska identiska med Momentum 2.0, men kostar betydligt mindre. Det erbjuder en batteritid på 24 timmar och kommer med ett trådlöst intervall på 100 meter, vilket gör dessa otroligt kraftfulla för långdistansanslutning.

Eftersom det körs på Bluetooth bör parning av detta med din Chromebook vara problemfritt. Dessa hörlurar rekommenderas starkt för resor och flyg, med den superlånga batterilivslängden som garanterar att den kan hålla under en lång flygning.

Sony WH1000XM2

Dessa är futuristiska hörlurar designade för audiofilerna. Hörlurarna är till och med kompatibla med Sonys Headphones Connect-app, så att du kan kontrollera vissa aspekter av hörlurarna utan att ta av dig öronen. Företaget utreder närvaron av digital brusavbrott med dessa hörlurar, vilket gör det idealiskt för flygtidsanvändning. Smarta gestfunktioner används också här.

Om du till exempel vill lyssna på omgivningen måste du helt enkelt lägga handen över den högra öronkoppen för att volymen ska avvisas direkt. En funktion som denna kan vara praktiskt under ett antal situationer.

Företaget hävdar att hörlurarna kan erbjuda 30 timmars batteritid, vilket gör dessa utmärkta för långvariga musik sessioner och långa flygningar. Förutom Bluetooth är hörlurarna också kompatibla med NFC, så att du kan koppla ihop dem med bara ett tryck på din kompatibla enhet. Hörlurarna har också LDAC-codec-stöd, så att du kan strömma innehåll trådlöst utan fördröjning.

NuForce Optoma BESPORT3

Dessa futuristiska utseende öronsnäckor är kanske inte massivt populära på en marknad som domineras av Sony, Bose och Sennheiser, men erbjuder stort värde för vardagliga användare. Det här är hörlurar i örat, så du får betydligt högre volymer än hörlurar över örat. Det är designat för sportbruk och är IP55-klassat för vattenbeständighet. Vi rekommenderar dock inte att du använder det här vattnet eftersom det förmodligen inte kan överleva ordentlig nedsänkning i vattnet.

Dessa hörlurar kan fungera på upp till 30 fot, vilket är anständigt för små öronskydd. Den har en hållbar konstruktion och kan säkert vara ett år eller två med robust användning.

En varning här är att fjärrkontrollen på hörlurarna är något skrymmande, vilket kan göra att ena sidan av hörlurarna tyngs ned ibland. Det betyder inte så mycket efter några dagars användning, men kommer att visas omedelbart när du först använder dem. Det kan pågå upp till 10 timmar på en full laddning, vilket är ganska anständigt.

Dom

Här har vi visat dig sju av de bästa Bluetooth-hörlurarna som du kan använda med Chromebook-bärbara datorer. Oavsett om du bara letar efter ett grundläggande, avslappnat hörlurar för Skype-möten, eller något du verkligen kan fastna i låtar med, finns det något för dig på den här listan.

Har du ett favoritpar hörlurar eller rekommenderar du en favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Bästa Bluetooth-hörlurar för bärbara datorer

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SonySony brusreducerande hörlurar WH1000XM2: Trådlösa Bluetooth-hörlurar över örat348

PlantronicsPlantronics BackBeat PRO 2133, 25

JabraJabra Move trådlösa stereohörlurar60, 97

NuForceOptoma NuForce BESPORT3-GUNMETAL BE Sport3 Trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat39, 99

SennheiserSennheiser Momentum 2.0 On-Ear Wireless med aktiv brusavbrottKontrollera pris