7 bästa Bluetooth Fish Finders 2020 för iPhone

Modern teknologi kan lägga till en ny dimension till vilken hobby eller sport som helst, inklusive fiske. Av alla gadgets som finns tillgängliga för dagens fiskare, är fiskfyndare bland de mest populära. Även om deras användbarhet är allmänt erkänd, till och med toppfiskfiskare ser klumpiga ut när de placeras på moderna smartphones. Om du betalar flera hundratals dollar, har du all rätt att förvänta dig något bättre än en skärm med låg upplösning, grumliga knappar som gör grundläggande navigering till en verklig smärta och en omvandlad installationsprocess.

ProduktvarumärkenamnPris

Djupare FishfinderDjupare Smart Fishfinder 3.0 - iOS och Android-kompatibel Bluetooth Fish Finder för strand- och isfiskeKolla pris på Amazon

ReelSonariBobber Wireless Bluetooth Smart Fish Finder för iOS- och Android-enheter.Kolla pris på Amazon

FishHunterFishHunter PRO, världens snabbaste trådlösa bärbara fiskesökareKolla pris på Amazon

OkändVexilar SP100 SonarPhone med Transducer PodKolla pris på Amazon

BSSJZPKibeland Wifi Fish Finder för smartphone eller surfplatta, fiske, isfiske, strandfiske, kompatibel med iPhone och AndroidKolla pris på Amazon

Tänk om det fanns ett bättre alternativ till vanliga fiskfyndare? En som skulle dra fördel av det underbara, iphone: s högupplösta pekskärm, dess stora processorkraft och exakt GPS. Det finns. Bluetooth-fiskfyndare för iPhone kostar mycket mindre än vanliga fiskfyndare, men de erbjuder fantastiska noggrannhet, räckvidd och banbrytande funktioner. Här är en lista över våra favoriter.

Lowrance Fish Hunter Pro

Lowrance är en fantastisk Bluetooth-fisksökare för den nybörjare eller fiskaren. Det skickar ekoloddata till en app som du kan ladda ner på din iPhone - eller Android-enhet. Det är lätt att använda och även de mer avancerade sportfiskarna kommer att kunna observera mer komplexa data.

En av de vackra sakerna med detta är att det inte krävs någon dataförbindelse - allt händer via Bluetooth. Som sagt kommer dataöverföringen inte att svampa eller äta upp dina data alls!

Det finns ett integrerat LED-ljus som gör det enkelt att se Fish Finder i vattnet. Det finns flera fiskevyer som du kan se på kartan, och du kan till och med skapa anpassade färgkonturkort eller strukturkartor över dina favoritfiskeplatser.

ZACX Bluetooth Fish Finder

ZACX Bluetooth Fish Finder är en av våra favoriter eftersom den finns både på iOS och Android. Så du kan fortsätta använda den här även om du väljer att byta plattformar.

Med denna ekolodsfiskfinner kan du få detaljerad information direkt till din iPhone eller annan enhet om du så önskar. Ett av problemen som Fish Finders alltid har haft är att uppgifterna är komplexa att förstå. ZACX-appen konverterar dessa data till lättanalyserad information så att alla fiskare kan förstå.

Det finns fantastiska funktioner som att hitta och ändra struktur till att markera enskild fisk. Den har ett utmärkt sortiment och skanndjup, vilket hjälper dig att få fördelen på din fiskeresa.

Djupare Smart Sonar

The Deeper Smart Sonar är den perfekta fiskekompanjonen för alla iPhone-ägare. Med hjälp av trådlös teknik överför denna flytande ekoljud data om djup, temperatur, vegetation och fiskplatser upp till 40 meter. Du kan välja mellan en smal balk, som ger hög noggrannhet, och en bred balk, som är användbar för utökad och preliminär sökning. Den djupare iPhone-appen gör installationsprocessen smärtfri. det kommer med många extrafunktioner, som Solunar Prognoskalender, fiskeanmärkningar, offlinekartor, väderprognos, kamera, dag / natt skärmfärgläge, delning av sociala medier och andra. Deeper Smart Sonar väger bara 3, 5 uns och kommer med en praktisk neoprenpåse som gör att du kan klämma fast den på ditt bälte på ett säkert sätt. För det nuvarande priset gör det att fiskfyndare från gamla skolan ser föråldrade ut.

iBobber Smart Fish Finder

IBobber är så liten att du kan fästa den i fickan, men den ger exakta sonaravläsningar ner till ett djup av 135 fot. Det drivs av ett uppladdningsbart batteri med en LED-statusindikator. Räkna med att få åtminstone 10 timmars användning av den här trådlösa fiskesökaren innan du behöver ladda den. Med iOS-appen kan du kartlägga vattenbäddar, markera fläckar, logga vattentempor och djup, lägga till lock, arter och foton i reseloggen. Du kan dela dina framgångar på webbplatser på sociala medier och använda GPS-data som du samlar för att planera framtida resor.

FishHunter PRO

Istället för Bluetooth använder FishHunter PRO Wi-Fi, vilket gör det möjligt att nå djup på upp till 150 fot och sända signal i intervaller på mer än 150 fot. Det har inga problem att rullas upp till 2.5MPH eller kastas från en båt. FishHunter PRO tål förhållanden så kalla som -22ºF, vilket gör den bra för isfiske. Även om vanliga fiskfyndare kan vara utmanande att läsa och ofta kräver noggrann kalibrering, har FishHunter PRO en anpassad vy som förvandlar de råa ekoloddata till en förenklad visuell representation av vad ekolodet upptäcker när det ser ut för störningar i vattenspelaren under den. Naturligtvis kan du också växla till en klassisk sonarvy och dra full nytta av FishHunter PRO: s kraftfulla tri-frekvensgivare.

Vexilar SonarPhone

Det främsta skälet till att du ska köpa denna fisksökare är närvaron av en undervattenskamera. Med det kan du se vad fisken nedan gör istället för att bara titta på ekoloddata. Den har bara en 4-timmars batteritid, men den fungerar bra i vatten upp till 150 fot djup och klarar bra även med begränsad sikt. SonarPhone iOS-appen har översatts till 17 språk, och den ansluts till ekolodsenheten trådlöst med Wi-Fi. Appen är enkel att använda och erbjuder mycket av samma funktionalitet som du hittar hos dyrare fiskfyndare.

Kibeland Fish Finder

Med sitt Wi-Fi-utbud på upp till 165 fot är Kibeland fiskfyndare användbar både för amatörer och professionella fiskare. Kasta den i vattnet och låt den ta reda på platsen för fisk, vattendjupet och till och med vattentemperaturen, bland annat användbar information. Det inbyggda litiumbatteriet kan hålla Kibeland fiskfyndare igång i flera timmar, och iOS-appen har översatts till 12 språk.

ProduktvarumärkenamnPris

Djupare FishfinderDjupare Smart Fishfinder 3.0 - iOS och Android-kompatibel Bluetooth Fish Finder för strand- och isfiskeKolla pris på Amazon

ReelSonariBobber Wireless Bluetooth Smart Fish Finder för iOS- och Android-enheter.Kolla pris på Amazon

FishHunterFishHunter PRO, världens snabbaste trådlösa bärbara fiskesökareKolla pris på Amazon

OkändVexilar SP100 SonarPhone med Transducer PodKolla pris på Amazon

BSSJZPKibeland Wifi Fish Finder för smartphone eller surfplatta, fiske, isfiske, strandfiske, kompatibel med iPhone och AndroidKolla pris på Amazon

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta Bluetooth-fiskfyndare på vår lista som fungerar bra med inte bara iPhone utan också en mängd andra plattformar.

Det finns ingen som vi nödvändigtvis skulle kalla "de bästa" här, eftersom alla dessa är Bluetooth-fiskfyndare av hög kvalitet som fungerar bra för att uppnå de medel du letar efter.

Har du en favorit Bluetooth Fish Finder? Ljud av i kommentarerna nedan!