7 bästa Bitcoin och Ethereum plånböcker för Android år 2020

Bitcoin och Ethereum är de två mest omtalade kryptokurserna i världen, och de är också vad cryptocurrency nybörjare och både erfarna veteraner troligen kommer att hålla för vinst och användning för att göra finansiella transaktioner. År 2020 finns det flera utmärkta Bitcoin- och Ethereum-plånböcker för Android som gör att du kan komma åt dina digitala fonder var som helst samtidigt som du ger robusta säkerhetsåtgärder för att avskräcka pengarhungande cyberbrottslingar, som nu fokuserar på innehavare av cryptocurrency mer än någonsin tidigare.

Vill du hålla din bitcoin-skattberäkning enkel? Vi rekommenderar dessa två tjänster:

  • CoinTracking
  • BitcoinTaxes

Coinbase (Bitcoin och Ethereum)

Coinbase är ett digitalt valutaväxling med huvudkontor i San Francisco och betjänar 32 länder runt om i världen och mer än 13 miljoner användare. Utbytet är tillgängligt från webben, men många av dess användare föredrar att använda Coinbase Bitcoin Wallet för Android, vilket är det mest rekommenderade sättet att köpa, sälja och lagra Bitcoin och Ethereum på Android.

Att köpa cryptocurrencies med Coinbase-plånboken för Android är så enkelt som det kan vara. Länk bara ditt kreditkort till ditt Coinbase-konto (du kan också använda PayPal om du bor i USA) och välj det belopp du vill köpa. Coinbase Bitcoin Wallet för Android har dessutom prislistor i realtid, stöd för omedelbara prisvarningar och mycket säker autentiseringsmekanism som säkerställer att dina pengar förblir skyddade även om du tappar din smartphone.

Bitcoin plånbok

Bitcoin Wallet är inte ett dåligt val för att köpa alla typer av Bitcoin - Bitcoin Cash och till och med Bitcoin Core (BTC). Den här ska tillåta dig att skicka och ta emot någon av de två varianterna av Bitcoin-valutor med vem som helst, var som helst i världen. Inte bara kan du skicka och ta emot befintliga valutor av Bitcoin-typ, utan med Bitcoin Wallet kan du också köpa din krypto direkt i appen.

En av de coola sakerna med Bitcoin Wallet är att du kan använda den för att betala för olika tjänster. De har faktiskt samarbetat med vissa olika resetjänster som gör att du kan boka hotell, villor och lägenheter med över 40% rabatter, men bara när du betalar med Bitcoin Cash (BCH), inte Bitcoin Core (BTC).

Du kan prova appen här.

DoWallet

DoWallet är en av våra favoriter, med ett modernt gränssnitt som gör det enkelt att navigera runt. Ett av målen med DoWallet är total integritet och säkerhet. Om du vill hålla dina kryptotillgångar säkra och borta från nyfikna ögon som hackare och skadliga skådespelare kommer DoWallet att skydda dig. DoWallet-utvecklare har inte ens tillgång till dessa fonder.

En av de coola sakerna med DoWallet är att du kan skicka och ta emot Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) och andra toppkryptotillgångar med det. Många andra appar där ute är ganska begränsade i den meningen. Dessutom låter DoWallet dig ansluta till populära kryptobörser som Coinbase, Binance och Gemini. Detta ger dig en fin instrumentpanelvy över dina tillgångar!

Coinomi (Bitcoin, Ethereum och andra)

Coinomi är en modern, lätt, säker Android-plånbok med stöd för flera kryptokurser, inklusive Bitcoin och Ethereum. Plånboken är designad från början med säkerhet och användbarhet i åtanke. Den förlitar sig på stark plånbokskryptering och kryptografi för att garantera att dina medel kommer att förbli säkra och under din ultimata kontroll även om någon riktar sig mot din enhet, avser att stjäla dina kryptografiska tillgångar.

Tack vare Coinomis partnerskap med ShapeShift och Changelly kan du direkt konvertera mellan cryptocurrencies från appen. Dessutom anonymiserar Coinomi automatiskt varje begäran du gör för att dölja din riktiga IP-adress så att din integritet alltid skyddas. För att läsa hela listan över mynt som stöds av Coinomi, besök den officiella webbplatsen för denna innovativa plånbok.

Xapo (endast Bitcoin)

Xapo är ett Hong Kong-baserat företag med huvudkontor i USA. Xapos Bitcoin plånbok med ett kyllagringsvalv kombinerar bekvämlighet och branschledande säkerhet, vilket gör att vem som helst kan handla cryptocurrencies utan att behöva oroa sig för de underliggande tekniska komplikationerna med blockchainbaserade kryptotillgångar.

Xapo erbjuder också sitt Xapo-betalkort för inköp i butik och online. Du kan fylla på det med kontanter, banköverföringar och naturligtvis Bitcoin. Kom bara ihåg att några av funktionerna i Xapos Bitcoin plånbok kanske inte finns i ditt land.

Copay (endast Bitcoin)

Copay är en säker, öppen källkod, multisignatur-plånbok från BitPay, en global leverantör av betalningstjänster för bitcoin med huvudkontor i Atlanta, Georgia. Tack vare Copays stöd för plånbok i multisignatur kan Copay-användare dela ekonomi säkert med andra användare utan att behöva oroa sig för bedrägeri eller stöld.

Även om Copay stöder många avancerade funktioner, som hierarkisk deterministisk (HD) adressgenerering eller Bitcoin testnet-plånböcker, döljer plånboken väl utformade användargränssnitt all komplexitet från synvinkel, och elegant visar bara de alternativ som användare verkligen behöver veta om. Naturligtvis har de som vill spela med mer avancerade inställningar möjlighet att göra det.

Bitcoin hårdvara plånböcker

Om du vill ta säkerheten för dina kryptografiska tillgångar till nästa nivå bör du överväga att köpa en Bitcoin-plånbok för hårdvara som Trezor eller Ledger Nano S. Jämfört med programvaruplånböcker lagrar hårdvaruplånbok användarens privata nycklar i ett skyddat område, förhindrar att de överförs från enheten i klartext. Ja, en pålitlig hårdvara plånbok är inte ett litet köp, och du kan bli frestad att spendera dina pengar på Bitcoin istället, men det är kanske det bästa köpet du kan göra om du någonsin vill ta cryptocurrency-handel på allvar.

Dom

Som du kan se har du massor av val när det gäller Bitcoin och Ethereum plånböcker. Några av dessa är endast Bitcoin, men andra ger dig massor av olika alternativ för att också ha andra krypto tillgångar.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Har du en preferens för kryptotånget? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!