7 bästa billigrenoverade surfplatta 2020

Tabletterna är relativt dyra, särskilt om du vill ha en bra. Du kan lätt titta på att sätta tillbaka din pocketbok med $ 500 eller mer, beroende på vad du går till. Lyckligtvis behöver du inte spendera alla dessa pengar, så länge du är villig att köpa renoverade.

Om du vill ha en surfplatta utan budgeten kan du enkelt leta efter en professionellt renoverad enhet som säljs till ett rabatterat pris. Samsung och Apple hanterar båda dessa själva, men du kan också hitta dessa renoverade modeller på Amazon.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab A 8 \ "; 16 GB Wifi-surfplattaKolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface Pro 4Kolla pris på Amazon

ÄppleiPad Pro 9, 7-tums (128 GB, Wi-Fi, Space Grey) 2016-modellKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad S8Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18, 4 \ "Wi-Fi-surfplattaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Varför köpa renoverad elektronik?

I många människors sinne har ordet renoverade en stark negativ konnotation. De associerar felaktigt det med defekta produkter som reparerats med hjälp av skrotgårdsdelar som samlats in av återvinningsanläggningar. Detta kan inte vara längre från sanningen.

En undersökning 2011 utförd av teknikkonsultföretaget Accenture upptäckte att endast cirka 5 procent av refurbs är defekta. Vidare återspeglar 27 procent av refurbs köparens ånger, och 68 procent av refurbs återlämnades i fullt fungerande tillstånd trots att kunden uppfattade ett fel.

Med andra ord returneras de flesta produkter eftersom köparna inte kunde ta reda på hur de använder dem. Andra köpare byter helt enkelt tankar och bestämmer sig för att de inte behöver produkten trots allt. Slutligen skadas paket under leverans, och onlinebutiker uppmuntrar sina kunder att inte acceptera dem även om produkten inuti vanligtvis är helt bra.

När en verklig fel upptäcks skickar återförsäljare de defekta artiklarna till auktoriserade reparatörer eller tillverkarna för inspektion och reparation. När de har reparerats förpackas artiklarna på nytt, vilket gör dem omöjliga att skilja från fabriks originaler.

Samsung Galaxy Tab A

Galaxy Tab A från Samsung är en prisvärd Android-surfplatta som täcker alla grunderna och några extra. 8-tumsskärmen är tillräckligt stor för att titta på filmer och spela spel som Minecraft och Hearthstone men ändå kompakt nog för resor. Och tack vare ett enda microSD-kortplats med stöd för kort upp till 128 GB kan du ladda upp surfplattan med så många filmer och spel du vill.

Som sagt, Samsung Galaxy Tab A spelar inte bara hårt utan fungerar också hårt. Liksom andra Samsung-surfplattor och smartphones har den avancerade multitasking-funktioner, så att du kan öppna två appar sida vid sida. Varför inte öppna en kalenderapp bredvid en e-postklient? Eller en webbläsare bredvid YouTube?

De med små barn kommer att uppskatta Kids Mode, vilket gör att föräldrar enkelt kan hantera vad deras barn kan komma åt och hur länge de kan använda surfplattan. Varje familjemedlem kan ha sitt eget konto med favoritappar och anpassade inställningar. Tack vare läget Ultra Power Saving håller surfplattan lång tid även när den pressas till sina gränser - något som inte är lätt att åstadkomma.

Microsoft Surface Pro 4

Surface Pro 4, som marknadsförs som en surfplatta som kan ersätta en bärbar dator, är det perfekta exemplet på hur vackra Windows-surfplattor kan vara. Vi tror att det passar bäst för någon som tycker att även lätta bärbara datorer är för tunga att dra runt hela dagen och surfplattor för opraktiska.

Microsoft Surface Pro 4 kan antingen styras med hjälp av beröringsgester som en vanlig surfplatta eller med Surface Pen för extra precision och ritning eller med det valfria tangentbordet som en bärbar dator.

Intels kraftfulla chipset ger felfri prestanda och Microsoft Windows låter dig köra samma appar som du känner och älskar, inklusive Microsoft Office. Grafikartister kommer att uppskatta den 12, 3-tums PixelSense-skärmen med extremt hög kontrast och låg bländning. Du kan också köpa en dockningsstation och en trådlös skärmadapter och förvandla Surface Pro 4 till en kapabel arbetsstation.

iPad Pro

Även om det är dyrare än många helt nya surfplattor, behöver inte iPad Pro motivera sin prislapp. Denna vackra enhet betraktas allmänt som det bästa valet för passiv mediekonsumtion, till stor del tack vare iTunes och App Store. Inget annat mobilt operativsystem har lika omfattande föräldrakontroller som iOS, och ingen annan surfplatta tillgodoser både avslappnade och erfarna användare så bra som iPad Pro.

Den fantastiska 11-tums kant-till-kant-skärmen och det breda färgutbudet gör att bilder kommer ut och texten ser skarpare än någonsin. Det är uppenbart att Apple förväntar sig att användare kommer att spendera långa timmar på att titta på filmer och videofilmer på surfplattan eftersom de har lagt till fyra högtalare för högljudet ljud.

Om du någonsin vill använda iPad Pro för mer än passiv mediekonsumtion kan du koppla ihop den med både Apple Smart Keyboard och Apple Pencil. App Store är fylld med utmärkta anteckningsappar, till exempel Evernote, iA Writer, Ulysses och många andra.

iPad Pro (2017)

Om du inte bryr dig om att springa med äldre hårdvara kan du få iPad Pro till en extremt billig prispunkt. Hårdvaran från 2017 är fortfarande extremt snabb - du får ett A10X Fusion-chip med 64-bitars arkitektur och sedan en inbäddad co-processor, som är för att köra Apple Pencil.

Den här har en 10, 5-tums Retina-skärm och med en upplösning på 2 244 x 1 668. Du får en True Tone och Wide Color-panel, som möjliggör så många fler färger - som gör denna surfplatta perfekt för designern eller konstnären.

Samsung Galaxy Tab S4

Därefter har vi Samsung Galaxy Tab S4. Detta är en av de bästa Android-surfplattorna som pengar kan köpa, med Samsung som ställer in den här med en Q ualcomm Snapdragon 835 åttakärniga processor. Den körs på Android Oreo direkt utanför rutan, men Samsung erbjuder bra programvarusupport och kommer att föra fler mjukvaruuppgraderingar till bordet.

Den här kommer med en pekpinne rakt ut ur rutan, så det finns inget extra som du måste köpa, till skillnad från iPad Pro.

Asus Zenpad S 8

Asus Zenpad S 8 är en extremt övertygande surfplatta. Dess 8-tums skärm med 2048 x 1536 pixlar ger en hisnande visuell upplevelse, och Intel Atom Z3530-processor med 2 GB minne till sitt förfogande hanterar allt du kastar på det med massor av processorkraft att spara.

Som ni kanske bestämmer antalet megapixlar en kamera sällan avgör kvaliteten på bilderna den tar. Asus vet detta, och Zenpad S 8 visar att även en 5 MP-kamera kan ta bättre bilder än kameror med dubbelt så många megapixlar. Det använder företagets egen pixel-fusioneringsteknologi för att ta upp till 400 procent ljusare foton på natten eller under svagt ljus.

Med Zenpad S 8 får du en förbättrad Android-upplevelse. Den helt nya ZenUI introducerar en mängd visuella och funktionella förbättringar som täcker allt från integritet och säkerhet till genvägar till användbarhet. Dessutom kommer varje Asus Zenpad S 8 med 100 GB gratis lagringsutrymme på Google Drive.

Samsung Galaxy View

Du kommer att bli hårt pressad för att hitta en annan surfplatta som Samsung Galaxy View. Detta 18, 4-tums monster med en integrerad kickstand föddes för att spela Netflix. Även användargränssnittet har anpassats för att återspegla detta, med stora brickor för utvalda innehållsleverantörer. Skärmen har Full HD-upplösning så det är bäst att se den på avstånd, vilket är exakt hur surfplattan ska användas.

Samsung Galaxy View utmärker sig också i mötesrummet. Den stora skärmen gör det enkelt för alla att se vad som händer, och det långvariga batteriet, som är bra i upp till 8 timmar, överskrider de flesta bärbara datorer.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab A 8 \ "; 16 GB Wifi-surfplattaKolla pris på Amazon

MicrosoftMicrosoft Surface Pro 4Kolla pris på Amazon

ÄppleiPad Pro 9, 7-tums (128 GB, Wi-Fi, Space Grey) 2016-modellKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad S8Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18, 4 \ "Wi-Fi-surfplattaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Som du kan se finns det en mängd avancerade surfplattor som du kan hämta för nästan hälften av kostnaden för hur "nytt" skulle se ut. Allt detta kan till och med betraktas som bättre än nytt, eftersom de har gått igenom och fixat. De flesta av dessa alla har också utmärkta tillverkargarantier, vilket också skulle göra detta lika säkert som att köpa nytt.