7 bästa billiga smartwatches 2020 för Android

Android smartwatches är inte exakt knappt på marknaden idag. Men att välja det bästa kan vara en fråga ibland, särskilt med tanke på vilken typ av alternativ som finns just nu. Med detta i åtanke är det vettigt för kunderna att få den bästa bärbara som är avsedd för deras användning.

Bästa billiga Smartwatch 2017

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Martian WatchesMartian Watches Notifier Smartwatch167, 7

Pebble Technology CorpPebble Time Smartwatch99, 99

WithingsWithings Activité Steel64, 99

Som ossASUS ZenWatch 2 SmartwatchKontrollera pris

Även inom Android smartwatch-segmentet måste vi inse att inte alla bärbara apparater drivs av Googles Android Wear OS. Det finns några anpassade OS-baserade smartwatches som Pebble, som också är allmänt populära. Vi kommer att diskutera några sådana smartwatches idag.

Vi kommer inte att prata om Apple Watch på den här listan, eftersom vi bara täcker smartur som är kompatibla med din Android-smartphone. Läs om några av våra favoritalternativ.

Fossil Explorist HR (Generation 4)

Kommer först på vår nedräkning har vi Fossil Explorist HR. Den här är en fjärde generationens smartwatch, som faktiskt erbjuder dig den perfekta blandningen mellan att vara snygg och att erbjuda praktiska funktioner.

Först kommer det med alla funktioner som du kan förvänta dig att ett prisvärt smartur av denna kaliber ska ha - hjärtfrekvensspårning, NFC-betalningar, GPS-support, smarttelefonmeddelanden, musiklagring, anpassningsbara klockansidor och så mycket mer.

Det är en ganska snygg klocka med ett ansikte som sitter 45 mm i storlek. Klockans ansikte är på den plattare sidan och kommer med ett riktigt fint läderband. Det gör denna klocka trevlig för att ta ut på staden eller för att använda vid ett formellt evenemang. Och med det stora utbudet av hälsofunktioner inuti är det också ett utmärkt val för träningspass.

TicWatch Pro

TicWatch Pro har en mängd inbyggda hälso- och fitnessfunktioner som gör att du kan övervaka din aktivitet för dagen, hjärtfrekvens, förbrända kalorier och så mycket mer.

Med denna klocka kan du också göra NFC-betalningar, vilket gör att du kan använda Google Pay vid kassaterminalen.

En av våra favoritdelar om TicWatch Pro är att batteriets livslängd är så justerbar. Med fullständiga funktioner aktiverade kan du få två dagars användning på en enda laddning. Men om du slår på Essential Mode kan du uppnå hela upp till 30-dagars batteritid utan att någonsin ladda på laddaren.

TicWatch Pro har faktiskt något som de också kallar Auto Switch. Detta växlar automatiskt till Essential Mode när det är dags, så att du kan uppnå 5-dagars batteritid genom att använda en blandning av Smart Mode och Essential Mode.

Pebble Time

Den uppgraderade versionen av den ursprungliga Pebble, Pebble Time kommer med en färg e-papperskärm, så att du får bästa möjliga synlighet även i dagsljus. Den ursprungliga Pebble kom med en konventionell svartvit skärm, så Pebble-sortimentet har kommit långt sedan dess. Som du kan föreställa dig är Pebble Time ett operativt agnostiskt bärbart, vilket innebär att den är kompatibel med både Android- och iOS-smartphones. Smartwatch är också vattentåligt, så att du kan använda det även när du simmar. Du måste dock vara försiktig, eftersom den bara är vattenbeständig med upp till 30 meter.

Det finns en dedicerad Pebble-app för din Android-smarttelefon, så att du kan ändra och till och med ladda ner nya klockan. Det kan skicka aviseringar på ett skämt, och det är ganska mycket allt du behöver från ett smartur. Det finns också en inbyggd mikrofon på klockan, som låter dig spela in snabba ljudanteckningar direkt från det bärbara.

ASUS ZenWatch 2

ASUS: s andra generationens smartwatch, den här körs på Android Wear och kommer med alla funktioner som vi såg från Googles operativsystem Android Wear. Det finns inget ord om huruvida det bärbara kommer att få Android Wear 2.0-uppdateringen, men vi ser inte varför inte med tanke på att den har hårdvaran som stöder den. Men det borde inte vara med dig eftersom det redan är en ganska bra artist. ZenWatch 2 levereras med en 1, 63-tums LCD-panel ombord, som är ganska stor enligt dagens standard. Du kan få alla dina meddelanden på dina bärbara och till och med ringa telefonsamtal och skriva meddelanden med bara din röst.

Om du känner dig särskilt äventyrlig kan du prova att ladda ner ett av dessa Android Wear-tangentbord, så att du kan skriva meddelanden direkt från smartwatch. Detta är skönheten i Android-plattformen eftersom den gör det möjligt för användare att få den upplevelse som passar dem. ZenWatch 2 kommer med inbyggt Wi-Fi, vilket innebär att du kan ansluta din smartphone till ett Wi-Fi-nätverk snarare än på Bluetooth. Detta hjälper inte bara till att få dina meddelanden snabbare, utan sparar också batteriets livslängd när Bluetooth är avstängt.

Withings Activité Steel

Detta är inte bara en smartwatch, eftersom det också hjälper dig att spåra din aktivitet och sömn schema. När det gäller design kommer detta Withings-erbjudande med en 316L rostfritt stålfodral som ger det en premium look. Liksom alla andra smartwatch, kan det spåra din sömn, steg och kaloriintag när du behöver, vilket gör det till en ganska attraktiv enhet totalt sett. Withings är ett mycket populärt varumärke bland fitness bufféer och företaget har mycket kompetens inom detta område. Det skulle hjälpa dig att övertyga dig själv om enhetens potential.

Den har en cirkulär klocka som ger den en mycket gammal skolskänsla Det bärbara kommer med inbyggda väckningsvibrationer som väcker dig på morgonen utan mycket väsen. Naturligtvis kommer det bärbara också med en dedikerad app, så att du kan spåra dina träningsdata och till och med göra några ändringar i funktionaliteten hos det bärbara. Du måste komma ihåg att det här är en aktivitetsspårare, så det kommer inte med omfattande underrättelsestöd.

Martian Watches Notifier Smartwatch

Detta är ett lite känt märke, så det kommer förmodligen inte att göra många topp-5-listor. Men vi gör ett undantag här med tanke på vilken typ av funktioner det erbjuder till ett nominellt pris. Martian Smartwatch ställer dig bara tillbaka med $ 41, 98, vilket är fantastiskt med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder. Den låga prislappen är också förståelig med tanke på tävlingen. När det gäller funktioner kommer Martian Smartwatch med en 1, 5-tums OLED-skärm ombord, vilket bör säkerställa anständig synlighet även under dagsljus. Inte många smartwatches kommer med OLED-skärmar längre, vilket ger dig mer anledning att titta närmare på just detta bärbara.

Liksom Pebble, den här är också OS-agnostisk, vilket tyder på att du kommer att kunna använda den med både iPhones och Android-smartphones. Du behöver en Android-enhet som kör Android 2.3 eller senare för att använda den här specifika bärbara, som täcker nästan alla Android-enheter som finns just nu. Medan Martian inte kan skryta med snygga funktioner som du skulle se på Android Wear smartklockor, kommer den fortfarande att erbjuda aviseringar och ge dig praktiskt taget allt du behöver av en bärbar. Användare kan anpassa vibrationerna för det bärbara enligt deras bekvämlighet, vilket gör detta till ett ganska anständigt erbjudande totalt sett.

Moto 360

En av de mest populära smarturarna för ett par år sedan, Moto 360 är utformad för att imponera. Den har en platt däckkonstruktion som inte är helt cirkulär. Detta har fått lite fläckar från kunderna, men för en enhet som ganska mycket gjort smartwatches populära är Moto 360 en enhet att äga även idag. Du kan få Moto 360 i olika färger just nu, vilket är en bonus för blivande köpare. När det gäller kompatibilitet kommer du bara att kunna använda detta specifika smartur med Android-smartphones. Du behöver en smartphone som kör Android 4.3 eller högre.

Med tanke på de många fitnessfunktioner som finns tillgängliga ombord kan Moto 360 också fungera som en anständig fitness-tracker. Den levereras med Android Wear som standard, vilket innebär att du har friheten att spela lite runt systemet. Med Android Wear-appen kan du ladda ner en mängd anpassade klockytor som är speciellt gjorda för bärbara.

Bästa billiga Smartwatch 2017

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

Martian WatchesMartian Watches Notifier Smartwatch167, 7

Pebble Technology CorpPebble Time Smartwatch99, 99

WithingsWithings Activité Steel64, 99

Som ossASUS ZenWatch 2 SmartwatchKontrollera pris

Dom

Som ni ser finns det gott om utmärkta prisvärda smarturar där ute. Du kan hitta smarturur där ute som är ännu billigare än dessa; vi såg dock till att bara inkludera märken från tillverkare som är pålitliga och har ett gott rykte - när allt kommer omkring, du vill inte beställa ett billigt smartwatch, bara för att använda det ett par dagar, och sedan ha det paus på du.

Om vi ​​var tvungna att rekommendera en skulle vi välja Fossil Explorist HR, bara för att den är så mångsidig. Det är en bra träningskompis, men ser också utmärkt ut när du är ute i staden.

Vilken är din favorit smartwatch? Låt oss veta i kommentarerna nedan.