7 bästa billiga låsta Android-telefoner för under $ 100

För bara några år sedan skulle en smarttelefon på under $ 100 sannolikt göra dig eländig och missnöjd med ditt köp. Lyckligtvis har tiderna förändrats, och det är nu möjligt att få en stor upplåst Android-telefon för mindre än 100 $.

ProduktvarumärkenamnPris

MotorolaMoto G Play (4: e gen.) - Svart - 16 GBKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy J1 Ace SM-J110H / DS Duos Dual Sim Quad Band GPS Android Smart PhoneKolla pris på Amazon

BLUBLU Advance 5.0 - Upplåst Dual Sim Smartphone - US GSM - VitKolla pris på Amazon

LGLG Extravert 2 VN280 (Verizon) - BlåKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Jämfört med medelstora och avancerade enheter har budgetsmartphones sällan avancerad mobil teknik och hårdvara, men de är mer än kapabla att utföra alla vardagliga uppgifter. De skapar fantastiska reservenheter och dagliga drivrutiner för casual användare. Den här listan innehåller de sju bästa låsta Android-telefonerna från nuvarande budget från några olika tillverkare.

BLU Studio Mega

BLU Studio Mega är en av de bästa under 100 $ -telefonerna på marknaden idag. Visst, det är ingen premium Galaxy S10, men det får de på budgetnivån till en billig telefon.

Den här är utrustad med en fin 6-tums skärm som körs i Full HD + -upplösning. Ramen har faktiskt en jämn, metallisk finish.

Det har en ganska söt kamerainställning - vilket ger dig en dubbel primär kamera med en 13-megapixel och 2-megapixel-lins på baksidan. Det finns en 8-megapixel framkamera för att ta detaljerade selfies också.

Den körs på Android 8.1 Oreo och fungerar på alla GSM-nät i USA. Den har faktiskt en knapp på baksidan, som fungerar som din Home-knapp, men fungerar också som en fingeravtryckssensor.

Telefonen är också låst upp, vilket gör det enkelt att ta från transportör till transportör, som du vill.

Moto E5 Play

Motorola har ett mycket brett sortiment av smartphones, från high-end till budgetnivå. Medan de gör några riktigt utmärkta high-end-telefoner, möter de också sub-$ 100-sortimentet mycket bra. En av dem är med Moto E5 Play.

Moto E5 Play har mycket att erbjuda för sin marknadsnivå - en 5, 3-tums LCD-skärm, 1 GB RAM, 16 GB intern lagring och sedan en bakre 8-megapixel bakkamera, tillsammans med en främre 5-megapixelkamera.

Naturligtvis kommer det med WiFi- och Bluetooth-funktionalitet, men även inom 100 $ -området stöder det också 4G LTE.

En av de fantastiska sakerna med Moto E5 Play är särskilt att den körs på Android 8.o Oreo - något som inte ofta ses i en billigare telefonmodell.

Moto G Play (4: e gen.)

Om du är en ny Amazon Prime-medlem är en äldre Moto G Play nästan för bra för att vara sant. Tänk på att du måste leva med låsskärmerbjudanden och annonser (såvida du inte rotar din enhet, men säger inte till någon), men det är ett litet pris att betala för en 30% prissänkning.

G-linjen i Motorolas smartphones strävar alltid efter att leverera så mycket värde för så lite pengar som möjligt. Den nya G4 Play tar den ännu längre genom att använda en budget Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410-chipset med Adreno 306.

Motorola har varit klokt nog att inkludera 2 GB minne, vilket resulterar i en smidig, fördröjningsfri användarupplevelse över hela linjen. Du måste verkligen försöka hårt för att driva fyrkärnprocessorn till dess gränser och uppleva avmattningar.

Anledningen till att Motorola har lyckats hämta ut så mycket ström från denna $ 100-smarttelefon kommer till programvara. G Play har en ren, rörig version av Android som inte hålls tillbaka av onödig programvara. Vad du får är en Android-upplevelse med nästan lager med sitt rena användargränssnitt och flammande prestanda.

Vi var glada över att upptäcka den utmärkta byggkvalitet som Motorola är känd för inte har äventyrats. Smarttelefonen känns solid, är lätt att hålla i bara en hand och använder en vattenavvisande nano-beläggning för att skydda din telefon mot farorna med vatten.

På baksidan finns en 8 MP bakkamera med en snabb ƒ / 2.2-bländare och en kamerasensor som använder pixlar med större än genomsnittet för enastående prestanda med svagt ljus.

Kameran tar video med 30 fps i 1080p, och även om den inte håller upp till avancerade enheter, är kvaliteten helt acceptabel för regelbundet, vardagligt bruk. Som en trevlig bonus har Motorola inkluderat upp till två års gratis lagring med den ursprungliga kvaliteten i Google Photos, ett nytt fotogalleri från Google.

Den överlägset största överraskningen var hur löjligt länge 2800 mAh-batteriet varar. Till och med under våra rigorösa tester kunde vi fortsätta från morgon till natt på en enda laddning och fortfarande ha mycket kraft kvar när vi kom tillbaka till kontoret.

Motorola säljer också en 10W snabbladdare som tillbehör. Laddaren gör det möjligt att få 5 timmars batteritid på bara 15 minuters laddning.

Sammantaget är den nya Moto G Play ett måste för alla Amazon Prime-medlemmar som har turen att ha $ 50, 00 Amazon.com-presentkortet. Men det är också ett bra köp till och med för hela 149 $.

Vad användare gillar

 • Den mest prisvärda smarttelefonen i G4-linjen
 • Lätt att hålla i ena handen
 • Vattentålig
 • Android-datorn 6.0
 • Stor batterilivslängd
 • Smidig prestanda

Samsung Galaxy J1 Ace

Förutom flera av de bästa avancerade smarttelefonerna, som Galaxy S7 och Galaxy S7 Edge, säljer Samsung också flera attraktiva lågkostnadsenheter för mindre krävande kunder. En av deras billigaste Android-smartphones är Galaxy J1 Ace.

Med den 4, 3 ”super AMOLED kapacitiva pekskärmen med 480 x 800 pixlar är Ace nästan som en tidsmaskin, vilket tar dig tillbaka till dagarna för HTC Desire HD och andra liknande smartphones. Ja, skärmen är verkligen liten enligt dagens standarder, men låt oss inte glömma att iPhone 5, som släpptes 2012, hade bara 4, 0 ”skärm.

Det kan hävdas att vi har blivit så vana till ginormous skärmar att vi har glömt hur bekväma smartphones med mindre skärmar kan vara. Den goda nyheten är att Samsung inte har glömt. De har faktiskt utnyttjat den kompakta storleken på smarttelefonen till dess maximala potential, och lagt till rundade, transparenta, glasliknande kanter för extra greppskomfort och säkerhet.

När det gäller prestanda är Samsung Galaxy J1 Ace långt ifrån Moto G Play, men dual core 1, 3 GHz Cortex-A53 klarar sig ganska bra i de flesta situationer. Smarttelefonen säljs också med en mer kraftfull Quad-core 1, 5 GHz Cortex-A7, men för mer än 100 $.

Tyvärr åtföljs processor med dubbla kärnor endast 512 MB minne, vilket är ångerligt lite för allvarliga försök med flera uppgifter. Att använda mer än två medelstora appar samtidigt är det bästa du kan förvänta dig av smarttelefonen och glöm inte att uppgradera till den senaste versionen av Android-operativsystemet - J1 Ace har helt enkelt inte tillräckligt med ström.

Men om du har det bra med att använda smarttelefonen främst för text- och röstkommunikation med enstaka användning av webbläsaren eller kameran, ser plötsligt J1 Ace från Samsung inte ut som ett dåligt köp.

5 MP bakkamera med f / 2.2-bländare tar användbara bilder, och super AMOLED-skärmen ger en livlig, djupt färgglad upplevelse.

Vad användare gillar

 • Vibrerande SAMOLED skärm
 • Bekväm design
 • MicroSD-kortplats
 • Lång batterilivslängd
 • Mycket prisvärd

BLU Advance 5.0

BLU Advance 5.0 är en löjligt billig Android-smartphone.

Låter det för bra för att vara sant? Det beror antagligen på att du inte är bekant med företaget bakom det. BLU Products grundades 2009 och har sedan dess sålt 35 miljoner BLU-mobila enheter i över 40 länder.

Enligt deras webbplats är Miami-huvudkontoret:

"Banbrytande utvecklingen av den förbetalda och kontraktsrevolutionen genom att tillhandahålla en enorm portfölj av avancerade olåsta mobiltelefoner till otrolig prissättning till tusentals återförsäljare, MVNO: s och stora detaljhandlare i hela USA och Latinamerika."

De använder lågkostnadshårdvara, till exempel MediaTek MT6580 fyrkärniga processor som används i BLU Advance 5.0, för att sänka kostnaderna utan att ge avkall på kraften och bygga kvalitet. Tidigare generationer av chipset från MediaTek var ökända för sin dåliga GPS-mottagning, men det är inte längre fallet, som vi har fått reda på under våra tester.

Smarttelefonen uppnådde alltid GPS-lås på mindre än 1 minut, och GPS-precisionen var sällan sämre än 10 fot. Det 768 MB RAM som BLU Advance 5.0 levereras med är för lite enligt dagens standarder, men det är bättre än vad du får med Samsung Galaxy J1 Ace.

Åtminstone kan du utöka smarttelefonens lagringskapacitet med upp till 64 GB microSD-kort.

BLU: s 5, 0 ″ IPS-skärm har en upplösning på 480 x 854 pixlar, vilket resulterar i 196 PPI. Återigen, inte mycket enligt dagens standarder, men säkert acceptabelt för priset. Detsamma kan också sägas om den bakre 5MP-kameran och den framåtvända 2MP-kameran. Båda kamerorna har en LED-blixt för bättre prestanda med svag belysning.

När det gäller den dagliga användningen är BLU Advance 5.0 alltså värt din uppmärksamhet. Det vansinnigt låga priset gör det till en bra backup-telefon eller en introduktionssmartphone för teknofoba äldre föräldrar och morföräldrar.

Vad användare gillar

 • Vacker design
 • Riklig kraft
 • Android 5.1 Lollipop
 • Tre färger att välja mellan
 • MicroSD-kortplats

LG Lucid 3

Det som brukade vara en genomsnittlig mellanklassapparat för bara två år sedan är nu en respektabel budgetsmartphone med några knep i ärmen.

Det huvudsakliga är det avtagbara Li-Ion 2440 mAh-batteriet, som varar cirka 10 timmars regelbundet bruk och upp till 360 timmar i standby. En annan trevlig bonus är närvaron av Corning Gorilla Glass 3 ovanpå den 4, 7-tums IPS LCD-kapacitiva pekskärmen.

Slutligen stöder LG Lucid 3 också snabb mobil internetuppkoppling via LTE, vilket gör webbsurfning och videotitting på språng till en fantastisk upplevelse.

På insidan finns en 1, 2 GHz fyrkärnig processor med 1 GB minne och 8 GB internt lagringsutrymme. Du kan dra fördel av microSD-kortplatsen för att utöka lagringsutrymmet med upp till 64 GB microSD-kort.

Lucid 3 körs på Android KitKat, och tack vare den klara mängden RAM har vi inte stött på några allvarliga prestandaproblem under våra tester.

Det enda med smarttelefonen som vi fann under whelming var den bakre kameran. Ja, den tar 1080p video med 30 bilder per sekund, men den producerar tvättade bilder som saknas i detalj. Det är bra för jobbet, men du skulle förmodligen inte vilja använda det för att fånga ditt barns första födelsedag.

Som det är, förblir LG Lucid 3 ett bra köp även 2 år efter den ursprungliga släppningen. Med tanke på den begränsade kraften rekommenderar vi att du avstår från att uppgradera till en nyare version av Android-operativsystemet. Android KitKat stöds fortfarande brett och hårdvarukraven är mycket lägre än till exempel Android Nougat.

Vad användare gillar

 • Utmärkt LTE-anslutning
 • Corning Gorilla Glass 3
 • Android KitKat
 • Lång batterilivslängd
 • Avtagbart batteri
 • 1080p video med 30 bilder per sekund

LG Extravert 2

Och nu för något som är lite annorlunda: LG Extravert 2. Den här enheten är utmärkt för personer som letar efter en enkel Android-telefon och de som vill uppgradera från en mobiltelefon. Huvudfunktionen i Extravert 2 är ett utskjutbart QWERTY-tangentbord för snabb och exakt skrivning.

Tangentbordet är extremt lätt att vänja sig med, och det tar bara några timmar att dramatiskt påskynda din mobilskrivning. På höger sida finns ett kluster av navigeringsknappar, som låter dig öppna appar och surfa på webben utan att sätta dina feta fingrar på skärmen.

Med tanke på skärmen, på 3, 2 tum, är den dvärg av nästan någon annan aktuell smarttelefon, och dess upplösning är ingenting att skryta av heller. Med det sagt, om du ser denna enhet främst som en kommunikationsenhet för människor som inte kunde bry sig mindre om mobilspel och multimediaförbrukning, börjar det vara meningsfullt.

Som en trevlig bieffekt är LG Extravert 2 väldigt bekväm att hålla och ännu bekvämare att bära i fickan. Smarttelefonen har en smart LED-anmälningsfunktion, som indikerar varningar, missade meddelanden och mer.

Det enda vi inte gillade med telefonen var 1000 mAh-batteriet. Det varar bara 6 timmars samtalstid, vilket inte är en hel del för smarttelefoner som är utformade för att hjälpa dig att hålla kontakten med andra människor.

Vad användare gillar

 • Skjut ut QWERTY-tangentbordet
 • Bekvämt att hålla
 • Smart LED-avisering
 • Fullt utbud av kompatibla tillbehör
 • Mycket billigt
ProduktvarumärkenamnPris

MotorolaMoto G Play (4: e gen.) - Svart - 16 GBKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy J1 Ace SM-J110H / DS Duos Dual Sim Quad Band GPS Android Smart PhoneKolla pris på Amazon

BLUBLU Advance 5.0 - Upplåst Dual Sim Smartphone - US GSM - VitKolla pris på Amazon

LGLG Extravert 2 VN280 (Verizon) - BlåKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Som ni kan se finns det många utmärkta under 100 dollar-telefoner ute på marknaden. Någon av dessa kommer verkligen att göra, men BLU Studio Mega och Moto E5 Play är båda utmärkta val.