7 bästa bilhållare för iPhone XR år 2020

Dashbordfästen för smartphones tjänar ett ovärderligt syfte - de säkert håller din smartphone på plats så att du enkelt kan hantera GPS, övervaka textmeddelanden och ta telefonsamtal utan att någonsin ta handen från ratten. Dessa är särskilt användbara för längre resor där du inte vill hämta din smartphone hela tiden.

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

iOttieiOttie Easy One Touch 4 instrumentbräda och vindruta bilmonteringshållareKolla pris på Amazon

inneslutenInbyggd väskvänlig bilmonteringKolla pris på Amazon

Och om du bara plockade upp en av iPhone XR: erna, vill du verkligen vara ett kvalitetsfäste som inte kommer att misslyckas efter bara några timmars användning. Och med så många bilhållare på marknaden kan det vara svårt att fiska ut kvalitetsalternativen från det billiga skräp som vissa återförsäljare försöker trampa på.

Med det i åtanke, om du följer med nedan, visar vi dig de bästa bilhållaren för din iPhone XR!

iOttie Dash Mount

IOttie Dash Mount är vår favorit bilhållare och av goda skäl. iOttie har gjort sitt instrumentpanel av kvalitetsmaterial som varar. Som sagt kan du ställa in din iPhone XR i den och inte oroa dig för att den faller ut.

iOttie har designat deras instrumentbräda för att vara åtminstone något permanent - för att installera iOttie instrumentbräda, applicera den medföljande instrumentbrädan på den bästa platsen i din bil för dig. Sätt sedan på plattan på instrumentbrädan med det medföljande klibbiga limet, så har du en extremt säker bilhållare.

Det fantastiska med iOttie Car Holder Mount är att den inte behöver stanna på ett ställe - armen på bilhållaren är justerbar, så att du kan placera den i ett läge som är mest bekvämt för dig. Kolla in det själv på länken nedan.

Kolla pris på Amazon

Bestrix CD Slot Mount

Bestrix CD Slot Mount är ett annat utmärkt val för iPhone XR. Den här är en magnetisk hållare, så att du kan ställa in telefonen på hållaren och dra av den utan att röra med några fästen eller hinder. Detta CD-spelautomat får all styrka från CD-spåret i din bil, så din iPhone XR förblir extremt säker.

Bestrix designade sin CD Slot Mount för att fungera med vilken smartphone som helst, så även om detta är det perfekta valet för iPhone XR, om du väljer att byta telefon, så fungerar det också för det.

Mpow 033

Mpows 033 är bra för iPhone XR, men också en mängd andra smartphones. Tillverkad av högkvalitativt aluminiummaterial och en lång arm upp till 8 tum, ger denna hållare enheten närmare dig så att du inte behöver ta ögonen bort från vägen. Sammantaget får du bättre kontroll över din GPS-navigering och alla telefonkommandon du kanske behöver göra.

Den här har ao ne tryckknapp fixering design, så att du enkelt och snabbt kan släppa hållet på telefonen.

FitFort magnethållare

Nästa upp på vår lista är Magnetthållaren av FitFort. Om du letar efter en smal och elegant fäste som inte kommer att se ut på plats är FitFort Magnethållare för dig.

Det är en smal installation - det finns en kuldel med en magnetplatta som du fäster på din instrumentbräda. Sedan applicerar du det magnetiska klisterlimet på din smartphone. Sedan ställer du bara din smartphone på hållaren så att den hålls säkert på plats genom magneter.

Kolla pris på Amazon

Fullt justerbart fallvänligt fäste av Encased

Om du behöver en bilhållare för din iPhone XR som är lite vänligare mot telefonfall, vill du ha detta helt justerbara fäste från Encased. Det är otroligt mångsidigt att du kan fästa det på vindrutan eller instrumentpanelen. Ställ sedan in telefonen i fästet och justera låsningen så att den håller din iPhone XR ordentligt på plats.

Det fina med detta fäste är att det håller din iPhone XR på plats i horisontell position, så att du har tillgång till lite mer skärmfastigheter när du arbetar med din GPS. Tänk på att bilhållarfästet fungerar med och utan fodral eftersom det är justerbart.

Kolla pris på Amazon

Exshow Dash Mount

Exshow Dash Mount är lite annorlunda än de andra bilhållare som vi hittills har visat dig. Detta kan användas med din instrumentbräda eller vindruta, och den har en högkvalitativ sugkopp så att den alltid håller sig fast på plats.

Du kanske tror att Exshow Dash Mount har problem med att hålla en telefon på grund av att den är gjord av gummimaterial, men det är bättre än många på den här listan.

Monteringsmekanismen kan användas för att säkra vilken smartphone som helst, men det trevliga med det här är att det finns en enda knapputlösning - det betyder att när du behöver komma åt din smartphone behöver du inte fikla med den för att få den ur montera.

Kolla pris på Amazon

WuteKu magnethållare

WuteKu magnethållare är kanske sist på vår lista, men det är fortfarande en formidabel bilhållare för din iPhone XR. Den här liknar FitFort magnethållare på många sätt - den har den magnetiska hållaren som sitter på en roterbar kulmontering.

Sätt fast den i din bil och fäst sedan det klibbiga magnetlimet på telefonen. Sedan ställer du bara in din telefon på bilhållaren så att den håller den säkert på plats med magneter.

Kolla pris på Amazon

Dom

Om du letar efter ett kvalitetstelefonfäste för att hålla din iPhone XR på plats för enklare handsfree-åtkomst till din telefon, gör någon av dessa bilfästehållare.

Oavsett om du behöver en för att sätta din GPS i en bättre vy eller för din Lyft- eller Uber-app på helgen är dessa bilhållare monterade för att imponera.

BestrixBestrix Universal CD-slot magnethållare för bil kompatibel med alla smarttelefoner upp till 6, 5 "Kolla pris på Amazon

iOttieiOttie Easy One Touch 4 instrumentbräda och vindruta bilmonteringshållareKolla pris på Amazon

inneslutenInbyggd väskvänlig bilmonteringKolla pris på Amazon