7 bästa behovet av hastighets racing spel

Om du inte har hört talas om Need for Speed-serien har du förmodligen levt under en sten, särskilt om du är ett stort fan av racingspel. Need for Speed-serien ger spännande historielinjer, spännande spår att tävla och alla de senaste bilarna som du kan tävla i. Du kan tävla i de senaste Ford Mustang, Chevrolet Corvette, Camaro och hundratals andra bilar där ute - du kan till och med ta Dodge Hellcat ut på banan för en snabb snurr.

Bästa behovet av hastighetsspel

bildvarumärkeproduktpriserna

Elektronisk konstNeed for Speed ​​Most Wanted34, 89

Elektronisk konstBehov av snabb återbetalning - PlayStation 419, 99

Elektronisk konstNeed for Speed ​​- PlayStation 419, 50

Elektronisk konstNeed for Speed ​​rivaler19, 00

Need for Speed ​​kan också spelas på ett brett utbud av plattformar. Oavsett om du är på Android, PlayStation 4, Xbox One eller till och med PC, kan du träffa banan och se hur snabbt du kan slå motståndare online eller intelligenta AI-bots som till och med kan använda cheat-y-metoder för att slå dig.

Så vad Need for Speed-spel ska du ta för en körning? Följ med nedan, så visar vi dig några av de bästa titlarna i serien. Här är våra bästa val.

Need for Speed: Värme

Need For Speed: Heat är den mest spännande racetiteln ännu. Spelet slår dig som en rebell på gatorna, där du pittar dig mot stadens polisstyrka. Du kommer att vara i Palm City, där du måste vara försiktig med poliser medan de patrullerar under dagsljuset, men det är tiden där du kan höja helvetet.

När nattfallet kommer är stadens oseriösa arbetsgrupp på jakt efter dig . Och precis som alla Need For Speed-spel, har du massor av olika alternativ för bil och anpassning.

Need for Speed: Återbetalning

Med Need for Speed: Payback finns det en spännande kampanj baserad runt hämnd. Spela som tre distinkta karaktärer, så kan du gå igenom den spännande historien.

Det finns fem bilklasser - Race, Drift, Off-Road, Drag och Runner - som alla kan optimeras och finjusteras efter dina egna behov. Du kan kollidera med poliser och annan brottsbekämpning när du träffar gatorna i ditt snabba fordon. Du kan till och med gå online och se hur du möter mot andra spelare.

Behov av hastighet

Need for Speed ​​kom ut precis innan Need for Speed: Payback, vilket ger dig en spännande och distinkt kampanj med en unik berättelse. Du kan spela som fem olika karaktärer, och var och en av deras berättelser hamnar faktiskt överlappande.

Spelet har en västkustlig urban miljö, så du får se gatorna i Kalifornien hela vägen upp till kvarter i Seattle. Du kan anpassa och finjustera dina bilar så att du kan visa upp hur snabbt du är. Du kan orka med lagen eller vara en uppförd gatukörare för att ”slåss” mot andra tävlingsgrupper.

Need for Speed ​​rivaler

Need for Speed: Rivals förutsättning är definitivt dina gamla Cops kontra Robbers-stilspel. Rivals handlar om racers vs. poliser, och det kan förvandlas till riktigt spännande spel. Som racer kan du finjustera och klä din bil med olika uppgraderingar och specifikationer så att du kan gå på höghastighetslopp och episka jager.

Det finns ett snyggt High Stakes Rivalry-system, som låter dig satsa dina racingpoäng för högre multiplikatorer och bättre belöningar. Eller så kan du ta den säkra vägen och bankera dina säkra poäng tills du kan komma till ett gömställe.

Need for Speed ​​Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted är ett av de tidigaste Need for Speed-spelen i den moderna spelåldern, vilket ger dig rolig action i öppen värld. En av de mest spännande aspekterna av Need for Speed: Most Wanted är non-stop multiplayer.

Välj en bil, hoppa in i en värld och börja spela med vänner och mot andra spelare i konkurrenshändelser utan stopp. Du kan upptäcka nya spel, eller du kan använda din kunskap om gatorna för att slå och förvirra dina vänner. Detta är verkligen ett spel där du kan "tävla utan regler" som ger dig den "riktiga bilen" -känslan. Lopp

Need for Speed: Most Wanted for Android

Need For Speed: Most Wanted är massor av kul på konsolen, men nu kan du njuta av spänningen på Android. Grafiken på det här spelet ser helt fantastisk ut, ser särskilt vackert ut på de flesta moderna flaggskeppstelefoner, a la Galaxy S10 +.

Mobilversionen är ganska intensiv - du kommer att undvika en obeveklig polisstyrka medan du kolliderar med gatan racers. Det håller dig på tårna när du tävlar om att komma som toppgatan racer. Det finns massor av heta bilar som du kan välja mellan, till exempel SRT Viper GTS, Porsche 911 Carrera S, och så många fler. Fysiken är också galen och visar dig intrikata detaljer om faktiska bilskador.

Ladda ner det nu : Google Play

Behov av hastighet: inga gränser

Till sist, men säkert inte minst, har vi Need For Speed: No Limits, Need for Speed-spelet utformat strikt för mobila plattformar. Need for Speed: No Limits handlar om att anpassa din bilupplevelse. Du kan njuta av åkattraktioner från märken som Ferrari, Lamborghini, McLaren, Pagani, Hennessy och så många fler. Du kan passa dem med anpassade låtar, prestandauppgraderingar och mer.

Spelet kretsar främst om online-spel, så när du har fått din bil som du vill ha den, tävla utan gränser i onlinespel, slå på kvällen och låt andra spelare undra hur du är så snabb. Du har gott om innehåll med över 1 000 utmaningar att slå och tävla.

Ladda ner det nu : Google Play

Dom

Om du inte har spelat ett Need for Speed-spel tidigare rekommenderar vi att du kommer in i Need for Speed: No Limits först. Det finns en gratisversion som låter dig ta spelet för en testkörning innan du köper. Men efter det är det helt värt pengarna på Need for Speed: Payback and Need for Speed.

Bästa behovet av hastighetsspel

bildvarumärkeproduktpriserna

Elektronisk konstNeed for Speed ​​Most Wanted34, 89

Elektronisk konstBehov av snabb återbetalning - PlayStation 419, 99

Elektronisk konstNeed for Speed ​​- PlayStation 419, 50

Elektronisk konstNeed for Speed ​​rivaler19, 00