7 bästa appar för spårning av kvitton 2020

Vi gör mycket online och detaljhandeln regelbundet. Med tanke på den typ av kvitton som vi får, liksom mängden av dem alla, är det svårt att hålla reda på vad som är vad. Skulle det inte vara trevligt att ha en app som hjälper dig att spåra alla dina utgifter? Tack vare tillkomsten av smarttelefonen finns det en handfull appar där ute som hjälper användare att spåra sina utgifter och kvitton utan att förlora någon av dem. Ladda upp dem till appen så har du en kopia av kvittot digitalt.

Som sagt, vi kommer att prata om några av dessa appar på vår lista idag. Det finns en hälsosam dos av appar som är både gratis och appar som kräver prenumeration. Följ med oss ​​nedan, så visar vi några av våra favoriter. Låt oss dyka rätt in.

Smarta kvitton

Smarta kvitton är en av våra favoriter när det gäller spårning av utgifter, tack vare dess organiserade layout och många funktioner som hjälper dig att hålla reda på alla dina utgifter. Smarta kvitton tillåter dig inte bara att skriva in utgifter i appen, utan förvandlar enkelt din telefon till en kvittenskanner, körsträckor och utgiftsrapportgenerator.

Du kan göra mycket organisation här, till exempel att skapa mappar för specifika utgifter. Du kan till och med se en grafisk uppdelning av alla dina utgifter inom appen. En av de mest praktiska funktionerna kan vara möjligheten att exportera i olika filformat, till exempel PDF eller CSV, för att presentera och till och med manipulera i Excel. Smarta kvitton sparar timmar.

QuickBooks egenföretagare

QuickBooks egenföretagare kan vara ett av de bästa valen på marknaden, med ett vackert användargränssnitt, en organiserad layout och sömlös integration med de flesta Intuit-produkter. QuickBooks självföretagare hoppas kunna hjälpa dig att lägga mer pengar i fickan med denna allt-i-ett-milspårare, kostnadsspårare, fakturagenerator och skatteavdragsberäknaren.

Det trevliga med QuickBooks egenföretagare är hur mycket pengar du sparar kommer skattetid. Du anger dina kvitton i QuickBooks egenföretagare under hela året och sedan kan du direkt importera all den kostnadsinformationen till TurboTax för snabb skatteregistrering.

Expensify

Denna start gjorde rubrikerna för att vara en av de mest innovativa apparna som går runt. Det faktum att det kan skanna dina kvitton genom att helt enkelt ta en bild av det gör det till en lek att använda också. SmartScan-funktionen skannar automatiskt kvittot och matar in informationen på egen hand, vilket sparar användaren problem och tid.

Med appen kan du också importera kreditkort, vilket gör det enklare och snabbare att spåra utgifter. Appen har mobil- och webbappar med sömlös integration så att du kan kontrollera dina kvitton på skrivbordet och till och med från datorn utan att bryta svett.

Det förlitar sig på Cloud-servrar för att lagra dina data, vilket också hjälper till med flera enhetsfunktioner. Om du använder redovisning och använder några av deras appar kommer du gärna att veta att appen är kompatibel med QuickBooks, Xero, NetSuite, Intacct, Oracle, Sage etc. Du kan spela in dina transaktioner i globala valutor, så du don behöver inte oroa dig för att konvertera saldon i din ursprungliga valuta. Den bästa delen? Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen. Expensify är kompatibel med ett brett utbud av enheter, även om företaget inte nämner en specifik Android-version för kompatibilitet.

Kostnadsrapporter

Denna app av ABUKAI är ganska lik Expensify genom att den låter dig spåra dina utgifter helt enkelt genom att skanna kvitton. I slutet av varje månad kommer appen att skapa kostnadsrapporter i uppsättningar av 10. Tjänsten är oöverträffad och tusentals användare garanterar för sin användarvänlighet och funktioner. ABUKAI har sin egen uppsättning mallar för kostnadsrapporter, även om kunder är fria att lämna ett meddelande till utvecklarna om de har några preferenser för mallar. Du kan till och med konfigurera appen så att den publiceras direkt på ditt företags webbsida, vilket gör det till ett bekvämt verktyg för dem som försöker skära ner merparten av sitt redovisningsjobb. Dessutom kan användare bokföra sina utgifter på tjänster som Insperity ExpensAble, Intacct, Intuit QuickBooks, Mint, Sage och Xero Accounting, vilket gör det till en lek för alla att använda.

Kostnader kan också laddas upp till Oracle eller SAP, vilket är praktiskt. Tjänsten är gratis att använda som kommer med 12 kostnadsrapporter per år. Om du behöver ställa in mer kan du köpa ytterligare prenumeration från företagets webbplats. En funktion som jag tyckte saknas här är fleruppladdning av bilder. Det kan emellertid lätt korrigeras med en framtida uppdatering. Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser men kommer med köp i appen.

Shoeboxed

Denna app har funnits ett tag nu och har miljontals användare runt om i världen. Det följer samma protokoll genom att låta dig mata in alla dina fakturor eller kvittoinformation genom att helt enkelt ta en bild av nämnda räkning. Tjänsten kommer automatiskt att ange butikens namn, datum, priser på varor och mycket mer endast med bilden. Naturligtvis är mobilappen kopplad till webbversionen av Shoeboxed, så att du kan synkronisera dina utgifter i realtid från din telefon / surfplatta eller datorn. Det som gör denna app utmärkt är det faktum att det kommer med mänsklig verifiering av data, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för varje bokföringsföretag eller företag. Med tanke på att det handlar om att arbeta med siffror är det mycket viktigt att vara korrekt.

Du kan till och med exportera dina utgifter till populära verktyg som QuickBooks, Wave Accounting, Excel, Outright, Xero och mycket mer, vilket gör detta perfekt för alla kontor / bokföringsföretag. Appen är helt gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen. Appen har dock inte uppdaterats på nästan två år, så du kanske måste vänja dig till det minimala användargränssnittet. När det gäller funktionalitet är appen emellertid bland de bästa där ute, även om UI kan vara lite irriterande ibland.

Evernote

Evernote är en av de mest populära kvitton-apparna där ute och har varit en veteran i branschen. Evernote, som ursprungligen lanserades som en anteckningsapp, har övergått till en oerhört konkurrenskraftig produktivitetsapp, perfekt för små och medelstora företag. Förutom att lägga till anteckningar kan Evernote också hjälpa till att skanna dina kvitton så att du kan hitta alla dina räkningar på ett ställe. Det finns flera funktioner som Evernote kan utföra, även om det inte kan skapa kostnadsrapporter på egen hand som de andra apparna som vi nämnde här. Det beror på att detta inte hör hemma i bokföringsavdelningen.

Men även då är Evernote definitivt värt att ha, eftersom det kan låta dig skapa presentationer med bara dina anteckningar (Premium) och till och med ställa in påminnelser som du skulle göra med någon annan app. Evernote är gratis att ladda ner, även om månatliga och årliga premiumabonnemang ger dig tillbaka med $ 7, 99 respektive $ 69, 99.

Kvitton med Wave

Denna app är mer i linje med de andra kostnadsspårningstjänster som vi har nämnt i den här artikeln. Det låter dig skapa poster för dina aktuella kvitton. Du kan till och med ladda upp kvitton från molntjänster som Google Drive, Dropbox och SkyDrive, vilket är en bekväm funktion att ha. Du kan se dina befintliga utgifter via appen eller webben genom att ladda ner Wave-appen.

När du har laddat upp din bild kommer appen att be dig bekräfta informationen. Detta sparar besväret med att ha fel poster i dina utgiftsrapporter. Använd den här appen för att avsevärt skära ner pappershögan och kvitton på skrivbordet och också göra en skillnad för miljön medan du är på det. Appen har visats på flera stora publikationer och webbplatser, så du kan ladda ner den utan mycket oro. Appen är gratis att ladda ner och har inga köp i appen. Se till att kolla in det från Play Store.

Dom

Här har vi visat dig sju av våra favoritapplikationer för att spåra kvitton och utgifter. Det finns massor av applikationer i Google Play Store som gör att du kan spåra kvitton, men vi är övertygade om att dessa lätt är några av de bästa tillgängliga idag.

Vi kan inte ens börja förklara hur viktiga applikationer för kvittningsspårning är, så att du mycket enkelt kan skapa en databas över alla dina utgifter. Det här är bra för budgetering, men ännu viktigare är att livet blir så mycket lättare när det är dags att lämna in dina skatter.

Har du en favoritspårningsapp som du använder? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan, och du kanske hittar det på vår lista någon gång om det inte redan finns där!